Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
hallo!!!! apakah kalian udah ga sabar buat event yg akan datang? saya berharap saya bisa ketemu kalian semua secepatnya 馃槶馃槶
Buat adik adik muda sekalian, if you think you are healthy, dont stop there, rajin rajin kan lah pegi buat checkup. Buat full medical checkup, check darah tinggi rendah, jantung, kencing manis etc semua. Penyakit ni semua macam time bomb. Dia boleh datang tiba tiba.
Ada seorang makcik tua datang mengadu di pejabat zakat baru-baru ni. Katanya bantuan kewangannya dikurangkan ke RM50 sebulan. Dia sedih sebab ia tak mencukupi.

Bila disemak, bantuan beliau sepatutnya RM350 sebulan.

Persoalannya di mana baki lagi RM300 tu?
Halo, sekedar mengingatkan teruntuk seorang yg datang ke tempat tinggal aku, menghubungi, dan menelfon tolong stop ya. Mari saling menjaga dan menghargai privasi setiap orang. Aku merasa kurang nyaman, makasih馃
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now