Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Tynkkynen toimii rasistisessa puolueessa, tekee rasistista politiikkaa ja antaa jatkuvasti rasistisia lausuntoja. Erityisesti hänen tähtäimessään ovat muslimit. Kun hän määrittelee rasismin olevan vain avointa vihaa ihonvärin perusteella, hän määrittelee pois oman rasisminsa.
Tätä on tapahtunut ennenkin, että "valtuustotoverit" tehtailevat rikosilmoituksia Juneksen valtuustopuheista rajoittaakseen hänen poliittista toimintaansa.

Edellisestä ilmosta syyttäjä totesi, että ilmossa valehdellaan, eikä Juneksen puhe täytä minkään rikoksen tunnusmerkkejä.
In reply to @JunesLokka
Sinäkö joudut vankilaan eikä hän joka huusi "perkele, sika"?
En ole pyöräilyn turvallisuusteoista aina yhtä mieltä @Velogi_com in kanssa.

Silti jopa hänen jakamaansa videoon, jossa näkyy hengenvaarallisen typerää autolla kouluttamista, tulee kommentteja, joissa koko homma on oikeastaan pyöräilijöiden vika.
In reply to @pompost
Jos ei voi ohittaa omalla kaistalla, pitää ohittaa vastaantulijan kaistaa käyttäen. Ja jos joutuu siirtymään vastaantulijoiden kaistalle, on samantekevää, miten leveällä pyöräilijät siellä omalla kaistalla ovat. Parijono vaan on puolet lyhyempi, eli ohi ehtii helpommin.
Huomenta. Hyvää 1. adventtisunnuntaita. Rauhaisaa pyhäpäivän viettoa. 🎄

"Osoittamalla kunnioitusta ja lempeyttä muukalaisia kohtaan ihminen todistaa olevansa maailmanmies; hänen sydämensä ei ole muista irrotettu saari vaan kansoja yhdistävää mannermaata." (Francis Bacon)
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now