Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Korang nampak dia macam kurang didikan agama and u guys bashed him. Tapi did you guys know that he always video call his mom crying and singing pastu save number mak dia as "Syurga 🖤" dekat phone? For him, his mom is everything and he's also cute ❤️
Jalan2 dekat thailand , selamat petang. pic.twitter.com/7ksnQL7tXg
Aku pernah ambik test jpj dengan seorang pakcik. Sebelum dia nak naik bukit ni dia tiba-tiba azan. Pakcik tu cakap kereta yang dia naik tu berat. Macam ada “benda” yang menumpang. Rupa-rupanya handbrake dia tak bawa turun.
Student paling takut :

- Paper fail
- Repeat paper
- Extend sem
- Extend graduation
- Duit takde

Yang last tu macam nak call bersamamu je.
macam hanat la siapa yang edit ni hahshshshshs pic.twitter.com/kd1WPTHhwf
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login