Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
"Bukan Tuhan tak tahu kau penat, tapi Dia tahu kau kuat." โค๏ธ
jangan tunggu orang tu dah tawar hati dah penat beria, baru kau nak hargai. time tu baru kau tahu, takde orang lain yang boleh layan kau macam mana dia layan kau. takde guna dah kau nak menyesal sebab peluang hanya datang sekali, mustahil untuk kali yang kedua. hargai selagi ada
Jadi seorang yang overthinking ni penat tau,

Buat itu overthink,
Buat ini overthink,
Nak makan overthink,
Nak tidur pun still overthinking...

Tatau lah bila boleh hilang mindset macam ni haih
Siapa yg duk hentam tweet ni, patut tau yg manusia tu serba kekurangan dan BOLEH CUAI especially dlm keadaan penat/stress and this is ONE of the precautions taken to make sure that that doesnโ€™t happen. Why do u need to question oneโ€™s parenting? U think the parent sengaja? Gila.
Salah satu cara I guna untuk I tak lupa ada anak I kat seat belakang dalam kereta: thank you Waze for this feature ๐Ÿ™ The app will remind you once you reach your destination. pic.twitter.com/IBltCcgjxm
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now