Ika Natassa
@ikanatassa | 90,343 followers
my dearest readers, here's one for your mobile phone wallpaper or lockscreen 😘
#AntologiRasa
164 194

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 23 replies and 30 quotes found
@ikanatassa THANK YOU SO MUCH KAK! MAKIN GAK SABAR NUNGGU😣😣😣😣😍💖😭💞💕🎉🔥

*maaf ke capslock 😣
1 0
@ikanatassa Paling baik ka @ikanatassa terima kasih yaaaa kak, ku ga sabar dengan jadwal Nobar nya jugaaaa, udah siap ngajak kawan @ekagustia 💙
0 0
@ikanatassa its 2 months ahead, can I skip those 2 month already 😭
0 0
@ikanatassa You're doing a really great job kak!
0 0
@ikanatassa Kok mirip banget sama Closer kak posternya?
0 0
@ikanatassa ILYSM kakkkkkk!!!!! 🔥🔥🔥🔥💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
0 0
@ikanatassa Maaf Harris, di sini Rully lebih... gemes!
  · Twitter Lite · en
0 0
@ikanatassa Dan, kira2 berperan sebagai siapakah Angel Pieters dan Atikah Suhaime?
0 0
@ikanatassa Aslii aku gak sabar bangett!! 😍
0 0
@ikanatassa Beutifully done, just a simple request. Please, please add up those passionate kisses like on those previous movie. I do really like those, pardon my pervert request Mam
0 0
Sukaaaaaa,, timakacih kaaa ikaaa 🖤🖤
0 0
Jatuh cinta sama harris duluan sebelum kenal dilan❤️
0 0
KEARAAAA!!!! #eh 🙊😆😆
0 0
14 feb cuyyy. Gasabarrr
0 0
hehe valentine2 amat he he he
0 0
Film valentine taun depan.
Buat yg udh ada pasangan, monggo.
Buat yg masih ngode2 ke calon, monggo 👌
0 0
Maaaas junot bisa gantengnya biasa aja?🙃
0 0
Aaaaaaaakkkk!!!!
  · Twitter Lite · id
0 0
ini kudu banget rilis tgl segitu? perlu bawa cowo dongg :"((
0 0
INI LOHHHH YG DI TUNGGU2 HUHUHUUUUUUU😭😭❤️❤️❤️❤️
0 0
Gimana ga tambah cinta sama author kesayangan yg satu inihhh??? 🥰🥰🥰
0 0
Over 8 replies and quotes not shown

Retweeters

65 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now