@Abeyrius | 3,873 followers
Me: *accidentally long pressed on an app*

Other apps:

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 80 replies and 437 quotes found
 
 
Kau Jai Tur Lak Bur Toh - Yinglee SriJumpol
 
Cây Chừn nhà mị đi đâu xa vậy nè =)))))
 
 
Hhahahahahahhahahahaha crackkk !
 
I’m truly agree when my friends said “depan tu muka macam kau”
 
 
 
 
le mec devant j’ai cru c’était Cadet
 
 
Hehehe...sesekali bolehlah cari hiburan senyum liat ini
 
Sumpah, ini salah satu lagu favorit gue kenapa jadi kocak gara2 videonya begini? 😆😆😆😆😆
 
Hahahahahaha bisa-bisanya kepikiran ide begini ngakak
 
 
 
Boleh juga nih model potongan rambutnya
 
Sepuluhkali aku tengok, sepuluh kali jugak la aku campak phone aku atas tilam.. 🤣 🤣 🤣 🤣
 
When my team first time meet zombie. Be like...
@ZulaikhaLyanaa_ @lilSyrfyne @slsax_
 
 
 
Pourquoi je rigole a ça 😭😭😭
 
Hahahaahahaahahahahahhaaha!!
 
Android users mesti ada yg tak fahamkan.
 
 
glad to see IV of Spades complete again
 
 
 
Android users cant relate
 
Pertama liat videonya: ketawa
Terus liat captionya: ketawa bgt astagarip humor aku😭😭
 
 
 
Ptdr ce son la c'est un pur son Lao qui passe uniquement dans leurs soirées, je pensais pas l'entendre sur twi 😂
 
Android user cant relate
 
Android users can't relate
 
 
 
Ni sebab twitter best sebab jumpa benda terhibur gila macamni 😂 I cant stop laughing for real
 
 
Sedap lak lagu ni
 
BHAHAHAHAHAHQHAHAUAUAUAUA HAWAU
 
Tok pereiiiii hahahahaha 🤣🤣🤣
 
 
mcm hang @hussnacullen 😂😂😂 bila mabuk dalam kelas hagagagagaga
 
Depan sekali tu remind me of @AdzraiAfiq
 
I laughed more than I should have man😂😂
 
 
@lyaarahman @AmiraFarin @TasyaaRazak hm takleh nak sorok lagi la vid kita ni
 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂i. hate. twitter.
 
 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
 
android ga kenal beginian..
 
 
 
 
harap twit ni terlihat di persada dunya
 
 
 
Bila bos ckp bt itu ini kita angguk je goyang kepala
 
Masalahnya orang yg tweet tu guna android 😂
 
samsung user cant relate
 
 
 
 
 
Okay sem 2 nnt aku buat rambut mcm ni🎈
 
Aku ingtkan die pkai headphone dooo
 
Ni sumpah lawakkkkkk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
comel gak potong rambut cenggini
 
@mnabilrahmat rambut kau trim sikit dah boleh buat ni HAHAHHA
 
 
 
Otak aku loading 15saat utk memahami. Lepas tu berdekah aku 😂
 
 
 
 
Apa benda laaa ganu 🤦🏻‍♀️
 
 
 
 
😂😂😂😂😂
 
 
Ni zaman bila nih... Anguk2 geling2 😂😂
 
you got me ugly laughing here sksksksksksksk😂
 
 
I CAN'T EVEN 🤣🤣🤣
 
FUCK HAHAHAAHAHHAAHAHAHAHA
 
Can't relate 🙄
 
I don't own apple but I understand this shit. HAHAHA
 
HAAHAHAHAHAHAHAHA
 
Hahahahahhahaahahahahahhaahhahahahahaahhahahahahaha terhibur sangat aku ni 🤣
 
My squad pubg be like 😂
 
 
 
 
 
 
 
 
Over 301 replies and quotes not shown

Retweeters

46,564 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now