@_amir_akmal | followers
Tweet unavailable : Deleted

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 10 replies and 75 quotes found
I actually hate it when my friends ajak lepak but don't wanna plan and expect us to plan instead. If you wanna hangout then plan first la.
 
 
HAHAAHAHAHAHAHA
 
 
THIS IS SO ME RIGHT NOW HAHAHAHAHA
 
Bawak mengucap mir aku paham
 
 
 
HAHAHAHAHAH OMGG this is me when im free and my friends aint free @Maisarahimrn @nrlillyna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BODO LA MIR HAHAHAHAHAAH KAU GITU JE
 
trueee hhahah trueee
 
HAHAAHAHAHAHAAH GUYS HAHAHAA HI GUYS HAHAAHAHAHAHAHA
 
sama la cam aku ni zzz...
 
 
famous la abg ni
 
HAHAHAHA BODOH LAH 😂😂😂😂
 
Hahahahaha mir dari clementi kau tak pernah stop buat aku ketawa
 
 
Muka step aaron aziz sial😐
 
 
 
 
KAN??? AKU FREE NO ONE AJAKZZZZZZZ
 
@syafawho @dhiyaairsyaad @mdaidilkml ade chance kalau boleh dia nk pekik allout HAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
 
 
HAHAHAHAHHA FUCK THIS IS SO ME😂 terase jap
 
 
 
Sial la mir! HAHAHAHAAHAHAHA
 
I feel him😂😂😂
 
 
 
 
HAHAHA this always happen to me 😂🤦🏻‍♀️
 
I'm sorry tapi ni kelakar hahahahaha aduhaiii 😂 😂 😂
 
 
i can relate 😂😂
 
 
HAHAHHA KK THIS FASH EVERYTIME SHE AJAK ME & NAZ LEPAK BUT WE ALWAYS BUSY HAHAHAHAHHAHAHAGHAHAGAHGA
 
 
Siput betul la AHAHAHA I DIED.
 
 
 
 
Very me 🤦🏻‍♂️😂
 
 
Untuk kwn kwn aku.. Biler aku dlm camp krng banyak plan biler aku dah free gini tros krng semua hilang
 
 
 
 
 
 
 
Story of my life. BEH BILA AKU TAK FREE AKU YG SALAH............ ‘susah pe nak kluar dgn kau’ ‘slalu busy pe..’ ‘keluar dgn ... boleh’ wow what a selfish friend i am 🤷🏾‍♀️
 
this is definitely me🤧
 
Artist niiii😍
 
Jadi orang kena ikut masa kau la?
 
 
Over 10 replies and quotes not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now