@IzwanHs | 170,717 followers
#CabanaRetreat, The First Pop Up Beach Resort in Malaysia. Terletak di Kg. Rampayan, Kota Belud, Sabah. Lebih kurang 1 jam 30 minit perjalanan dari bandar Kota Kinabalu. Bayaran masuk RM5/sorang (kupon soft drink). Cantik tempat ni 😍

Sumber: Roslina Japar

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 24 replies and 176 quotes found
MyGOD CANTIKNYA 😍
 
Betul2 tepi pantai ni. 😍 sesuai untuk honeymoon, dengan keluarga or kawan2. 😝 pic.twitter.com/9yrIM0VkKd
 
Bucketlist 💯
 
bucketlist 😋
 
Tapi tiket nak ke Sabah mahal 😭😭 Mahal teruk. Sedih ah camni.
 
Kampung ak wehhhhhhh
 
Ya Allah cantiknya. Mak jom!!!!!!!!😂😂
 
Kenapa baru nammpakkk?! Sampai suda sia di labuan 😓
 
Anyone yg plan nak Cabana, KB bole DM or Contact saya +0135425860. boleh provide transport kena sana.
 
 
Ughhhh lawanya ni tempat. Cepat la bulan3. Mau prgi sini 😭😭😭
 
Aw shit sy mau pegi sini 😭
 
@SAtwenty3eight sementara kat sabah!!!
 
@SyakinahSenak @fa1394 pigi sini nanti yukkk habis final 😂 sekelas kah
 
geez nda sbar mau balik sabah!🥰❤️💯
 
 
Masa wed kak izma dengan kak mahi, kita datang sini okay, satu bilik 4 orang, kalau masih single la @syiqengg @alyajue @izzatiazhari @nursyazahussin @ierawarib @Qama_run @lisalotso @ainfarfaraway @ijemaaaaa @missnurrah
 
Makin bnyk sdh bah tempat best2 di Sabah 😍
 
Bila gue mau balik kampung yini
 
Okay nanti pegi.. nyesal pulok aku beli tiket balik isnin
 
Dlm banyak2 tmpt dlm mesia ni, aku memang nakpi sgt kt pulau2 di sabah nun sebab pulau2 dia mmg terjaga n rosak dek manusia. Satu hari nanti cukup duit nak bawak ayah p sana jolon2
 
kalau balik kampung , ak limpas seja nii . Tidur dkt rumah ina’ seja 😜
 
Wahhh. Wishlist lah ni nanti😻
 
 
Wuuu sama siapa la ni lawa lawa p sini ? Hahahahahahha
 
KENAPA AKU DAH BALIK KL BARU TEMPAT TEMPAT MCM NI WUJUD?????!!! Tak tahu bila nak dtg ssbah balik 😕
 
 
 
okayyy family kita pergi sabah jelah okay tak okay ? hahahahaahha cantik gak ni ha
 
 
 
 
Bah ammmm @joannajamal_ 😍😍😍
 
KU MOK PGI WHO’S WITH ME
 
Tak sempat dah nak spent time dekat sabah😭
 
 
 
 
 
Nahh ini la ni sdh 😍😍
 
 
okay cuti balik sabah 😝
 
 
Sabtu depan nak pergi!! Ada juga tempat best
 
before balik sabtu ni, mesti pegiiiii
 
 
 
Dtg ambik gambar je boleh tak 🤣
 
 
 
😋😋😋
 
 
 
 
 
 
😍😍😍😍😍😍😍😍
 
sabah je la
 
 
time ku dah sekda di sabah gik baruk nak pop up di tl ya
 
🙌🏻🙌🏻
 
Kalau bikin nikah sini ni ya tuhan cantik oh 👰🏻😍
 
 
Noted, masuk list untuk pergi nanti .
 
 
Hello my girls jom pi sini pulak nnti
 
 
 
 
 
@ctshfnzra jom nnti time cuti 3 bln😆
 
 
 
 
 
 
im glad i found this tweet before i go to Sabah this March!!
 
 
 
 
Kakak bawak adik pergi siniiiiiii plish @abcdxxxxxy :(
 
 
 
 
Memang lawa tempat ni.. tempat pakcik ibu tp time cuti x masa pula mau kesini
 
 
 
 
 
Babe, cantikkkk. 😍 Tpi malangnyeee ....... @raudah_hassan
 
 
ba bila😌😎😏
 
 
 
 
 
 
Weehhh sini lah yang Mr Aaron suruh gi tu. cantik dohh aduuu 😭😍 @basyirahbusrya @khaicees @atikabhrm @LutfiHkm @f1esby
 
 
Wehhh jom buat kat sini
 
Over 100 replies and quotes not shown

Retweeters

2,109 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now