Hello tengok nie ada orang bodoh
 Twitter for iPhonems
36,140 17,877

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 180 replies and 785 quotes found
Penjaga tu kerja nak tanggung keluarga. Mungkin gaji tak lepas RM 2 ribu.

Tugas dia untuk membantu yang ada masalah autogate.
Dia jawab dengan segera tanpa sebarang kelewatan macam kita call Astro.
Lepas itu kena main dengan orang yang tidak ada pemikiran sivik.
Sedih betul.
 Twitter for iPhonems
500 307
@Akmalvenger @Syzhzmn_ Mental gila security tu馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 Twitter for iPhoneen
30 477
Nie video dari member aku, bukan aku yang record tuh haaa lek ah huhu
 Twitter for iPhonems
26 288
@Akmalvenger seharian kot dia duduk situ..dpt aduan org order mcd..mana tak hangin..hahahahaha
 Twitter for Androidms
5 130
饾敶饾敩饾敥饾敚饾敠饾敘
pretty sure the machine is not in use and the voice is from someone's phone speaker lol
 Twitter for iPhoneen
17 36
@Akmalvenger aku rasa xda isu pn sebab dari gaya mamat yg jawab tu ak rasa dia pn terhibur dan cara dia reply balik pn ak sure lpas dia ckp tu dia pn gelak gak..chill laa semua bkn ak nk sokong tp maybe u make hari dia tersenyum ke time tu 馃槑 (bersangka baik)
 Twitter for iPhonems
0 42
@Akmalvenger done support abang ipar, tadi 50 je rt.
 Twitter for iPhoneen
0 24
岽光伇刷刷 拾岬樖翅禈 拾岬兪翅祪 馃嚥馃嚲
HAHAHAHAHAH Yang ni lawak gilaaa馃槀馃槀馃憤
 Twitter for Androiden
2 14
@Akmalvenger Entah budak tu baru lepas kena marah dengan bos lepas tu sakit perut lak nak berak kena tahan dulu tunggu member dia balik dari meal break lepas tu kena prank macam ni pulak mana tak kena maki 馃槀
 Twitter for iPhonems
5 10
賲丕賵乇 賲蹖乇賴馃尮
@Akmalvenger @mohamedshaz_ Garang nye dia nii!
 Twitter for Androiden
0 11
Bila kau dh nak kluar mall tapi lupa nak singgah beli mcd 馃拞鈥嶁檧锔
 Twitter for Androidms
6 4
Kreatif...馃榿馃榿馃榿馃榿
 Twitter for Androiden
3 6
I find this highly unamusing. Imagine being tired and a nutjob does something childish.
 Twitter for Androiden
2 7
@Akmalvenger Berdas das dia kasi馃槀amik kau
 Twitter for iPhonems
1 8
Nampak mcm berlakon je馃nak jadi twitpemes lah tu
 Twitter for Androidms
4 4
Puas siak dapat maki balik . Yang dlm mesin tu macam dah lama pendam hahahaha
 Twitter for iPhonems
4 4
semua makian kluar oh hahahahahahahahahahahahaha
 Twitter for Androiden
1 7
bila security tu marah, suara macam hisham馃槶馃槀
 Twitter for iPhoneen
1 7
if you think this is funny unfollow me
 Twitter for Androiden
6 1
@Akmalvenger Nanti aku try kat mcd mintak card parking
 Twitter for iPhonems
1 6
anddddddd aku baru tahu carpark mesin ni boleh buat voice
 Twitter for Androidms
1 6
Best plak ....rse nk buat la馃槀馃槀
 Twitter for Androiden
0 7
Eh sialla suara dia馃槀..erm amik spm tahun anjing keluarr result tahun babi..ermm ermm
 Twitter for Androidms
3 3
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA aku nak cubalah nanti馃槀
 Twitter for iPhoneen
2 4
Thanks k0rUnK ! Huhuhu
 Twitter for iPhoneen
1 5
@Akmalvenger Suara dia cam saiful apek la hahaha yg first2 tu
 Twitter for Androidms
0 6
Jenis org macamni lah buat aku stress nak keje 馃う馃徎鈥嶁檪锔
 Twitter for iPhonems
4 1
Suara mcm Suneo sial HAHAHAHAHA
 Twitter for Androidms
4 1
How to disrespect others work
 Twitter for Androidms
3 2
when u mess with a girl on her period :
 Twitter for Androiden
2 3
i can't stop laughing at this wehhh jdjjdks
 Twitter for iPhoneen
1 4
@Akmalvenger HAHAHAHAHAHAHHAHAHA PENAT GELAK 馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 Twitter for Androidmg
0 5
HAHAHAHHAAHHAHAHA tak expect pun last tu siala kemain hardcore lagi dia carut
 Twitter for iPhoneen
3 1
@Akmalvenger Power juga kuasa video aku ni 馃槀
 Twitter for iPhonems
1 3
10 kali ulang 馃槀馃槀馃槀
 Twitter for Androidms
1 3
@Akmalvenger Jangan cakap ini you 馃槀
 Twitter for iPhonems
0 4
Aku ja ka yang nampak mesin tu tak hidup pun?
 Twitter for Androidid
0 4
Hahahahaha 馃槀馃槀馃槀 asal suara mesin tu mcm sama @luqmanxsensei 馃槀馃槀馃槀
 Twitter for iPhoneen
0 4
Apa ni hanat hahahahahaahahahahahahahaah @InqxSxmsl__ @Hanieyyyyy1896
 Twitter for Androidms
2 1
this seems funny but I would be so mentally/physically tired with people like these
 Twitter for Androiden
2 1
ok sumpah ni kelakar hahahahah
 Twitter for Androidms
1 2
hahahah 馃ぃ
 Twitter for Androiden
1 2
Bangang tahap ijazah 馃槀
 Twitter for iPhoneen
1 2
berdekah aku gelak!hahaha
bos pula tgok aku dari jauh pastu panggil aku
鈥 u gelak sorang2 mcm org gila what鈥檚 wrong dude?
kaci tgok dia apa lagi sekali join pecah ketawa hahahaha 馃ぃ馃ぃ
 Twitter for iPhonems
1 2
lpstu QS dgr kene suspend atau buang kahkahkah
 Twitter for iPhonems
1 2
Tak kelaka bodo org yg buat video ni. Nasib brader tu reply cmtu. Dah tolong maki kan org bodo tu on behalf of me
 Twitter for iPhoneen
1 2
terhibur memalm ni 馃槀
 Twitter for Androidid
1 2
Hahahahahahhaha eh bodo lah.. Aku terhibur dengar 馃槀馃槀馃槀
 Twitter for Androidms
1 2
饾櫤饾殥饾殞饾殜饾殭
WEH MACAM SUARA CEPLOS HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 Twitter for iPhoneja
1 2
n潭o潭r潭a潭s潭k潭n潭
@Akmalvenger @sharsmoa dengar banyak kali suara security tuu dah macam suara abang aku pulak 馃槀
 Twitter for Androidms
0 3
@Akmalvenger Kuantan kat mana ni????? Hahhaa
 Twitter for Androidms
0 3
@Akmalvenger @_myrazainal Comelnyaaa suara mesin ni 馃槀馃槀馃槀
 Twitter for iPhonems
0 3
hahahaha sekali kene maki hambekkkkk
 Twitter for Androidms
0 3
HAHAHAHAAHA FAK AKU NAK BUAT
 Twitter for Androiden
0 3
Padan muka kena maki. Orang penat tau tak kerja 馃槫
 Twitter for iPhoneen
2 0
饾懞饾拪饾挄饾拪 饾懆饾拪饾挃饾挌饾拏饾拤
Lately banyak videos yang konon lawak buat benda bodoh macam ni. Elok lah kena maki dengan operator biar repair sikit wiring orang ni.
 Twitter for Androidms
2 0
Hmmm tak cukup bodoh i lagi kan sayang, nak bayar ticket parking masukkan ticket dekat tempat nak masuk duit pelik asal tak sedut sedut hahaha. Sia sia kena cop hisap gam @shazwanzainn 馃槀馃槀馃槀馃槀
 Twitter for iPhonems
2 0
I usually hate prank videos but this one is funny 馃槀馃槀馃槀 kendong lah makian bertalu-talu tu 馃槀馃槀馃槀
 Twitter for iPhoneen
2 0
Halahhh jgn buat benak laaaa
 Twitter for iPhoneen
2 0
@Akmalvenger @itsowana Tambah sikit lagi mak kau hijau. Buat lawak bodo apa tah. Anjir
 Twitter for iPhonems
1 1
@Akmalvenger @afifmohdzahir Plot twist : actually dorg dah plan, so yg mental tu kengkawan dia jgk
 Twitter for iPhonems
1 1
@Akmalvenger HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
GIF
 Twitter for Androiden
1 1
@Akmalvenger @QueXandra Hahahahaha. 5 kali aku ulang pasai nak dengar budak tu marah. Hahahahah
 Twitter for Androidms
1 1
@Akmalvenger Taktau nak gelak ke nak kesian 馃槄

SPICY KOREAN CHICKEN! 馃尪馃尪馃尪馃尪
Pedas! Pedih! Berapiiiiiii 馃敟馃敟馃敟
Delivery everyday to Shah Alam, Subang Jaya, Puchong, PJ & nearby area!
 Twitter for iPhoneen
1 1
Bangang lahhhh bodoo
 Twitter for iPhoneen
1 1
okay lah, kelakar sikit dari challenge jangan bayar bodoh kt ig yg self claimed instafamous lancau lahabau pukimak. babi. baran plak aku.
 Twitter for Androidms
1 1
Hahahhahah. Terhibur. Abg tu tak relax wehhhh. Hahhahah
 Twitter for iPhonems
1 1
Tak sekarang ni aku sorang je ke yang baru tau function bendalah tu ?
 Twitter for Androidms
1 1
Gagagagahag babilaaa
 Twitter for Androiden
1 1
Memanglah kena maki. Gi order Big Mac kat KFC buat apa
 Twitter for Androidms
1 1
Aku pernah tetekan . Tetibe keluar suara then aku pergi gitu je. Rugi tak buat macam brader ni hahahahahahahahhaha
 Twitter for Androidid
1 1
Semakin lama semakin ramai orang bodoh kat Malaysia ni
 Twitter for iPhonems
1 1
Period ke bang HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA AKU PAHAM KNP DIA MARAH TAPI LUCU SIAAA DIA MARAH
 Twitter for iPhonems
1 1
Sebodoh bodoh aku takde lah sampai tahap ni 馃槀馃槀馃槀馃槀
 Twitter for iPhonems
1 1
Kelakar hanat bhahahahahaha
馃槀馃槀馃槀
 Twitter for Androidms
1 1
HAHAHAHA BODO GILAAA 馃槀馃槀馃槀
 Twitter for iPhoneen
1 1
EH SIALA KELAKAR NOKHAROM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGSGAHAHAHAHAHAHSGS
 Twitter for iPhoneen
1 1
Did the operator voice change to a lil kids voice??
 Twitter for Androiden
1 1
I don鈥檛 find this funny at all (?) i cant get the faedah of doing this 馃槓馃槓
 Twitter for iPhoneen
1 1
@Akmalvenger Bengap btl yg wat prank tu X pasal2 kena tangkap Kan haha
 Twitter for Androidid
0 2
@Akmalvenger @trhhz weyh bodo laa.. HAHAHAHA LAWAK SIA DIA MAKI
 Twitter Web Clientms
0 2
Over 401 replies and quotes not shown

Retweeters

36,031 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now