@Akmalvenger | 1,225 followers
Hello tengok nie ada orang bodoh

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 180 replies and 785 quotes found
Penjaga tu kerja nak tanggung keluarga. Mungkin gaji tak lepas RM 2 ribu.

Tugas dia untuk membantu yang ada masalah autogate.
Dia jawab dengan segera tanpa sebarang kelewatan macam kita call Astro.
Lepas itu kena main dengan orang yang tidak ada pemikiran sivik.
Sedih betul.
 
In reply to @Akmalvenger
Mental gila security tu馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
In reply to @Akmalvenger
Nie video dari member aku, bukan aku yang record tuh haaa lek ah huhu
 
In reply to @Akmalvenger
seharian kot dia duduk situ..dpt aduan org order mcd..mana tak hangin..hahahahaha
 
In reply to @Akmalvenger
done support abang ipar, tadi 50 je rt.
 
 
In reply to @Akmalvenger
Entah budak tu baru lepas kena marah dengan bos lepas tu sakit perut lak nak berak kena tahan dulu tunggu member dia balik dari meal break lepas tu kena prank macam ni pulak mana tak kena maki 馃槀
 
BODO HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
 
In reply to @Akmalvenger
 
Bila kau dh nak kluar mall tapi lupa nak singgah beli mcd 馃拞鈥嶁檧锔
 
In reply to @Akmalvenger
done support 馃憣馃徎
 
Kreatif...馃榿馃榿馃榿馃榿
 
In reply to @Akmalvenger
Berdas das dia kasi馃槀amik kau
 
Puas siak dapat maki balik . Yang dlm mesin tu macam dah lama pendam hahahaha
 
semua makian kluar oh hahahahahahahahahahahahaha
 
if you think this is funny unfollow me
 
 
Nampak mcm berlakon je馃nak jadi twitpemes lah tu
 
In reply to @Akmalvenger
Nanti aku try kat mcd mintak card parking
 
bila security tu marah, suara macam hisham馃槶馃槀
 
Best plak ....rse nk buat la馃槀馃槀
 
 
Eh sialla suara dia馃槀..erm amik spm tahun anjing keluarr result tahun babi..ermm ermm
 
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA aku nak cubalah nanti馃槀
 
Thanks k0rUnK ! Huhuhu
 
In reply to @Akmalvenger
Suara dia cam saiful apek la hahaha yg first2 tu
 
Jenis org macamni lah buat aku stress nak keje 馃う馃徎鈥嶁檪锔
 
Suara mcm Suneo sial HAHAHAHAHA
 
How to disrespect others work
 
when u mess with a girl on her period :
 
 
In reply to @Akmalvenger
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA PENAT GELAK 馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
HAHAHAHHAAHHAHAHA tak expect pun last tu siala kemain hardcore lagi dia carut
 
In reply to @Akmalvenger
Power juga kuasa video aku ni 馃槀
 
 
Suneo is that you
 
10 kali ulang 馃槀馃槀馃槀
 
In reply to @Akmalvenger
Jangan cakap ini you 馃槀
 
Aku ja ka yang nampak mesin tu tak hidup pun?
 
Hahahahaha 馃槀馃槀馃槀 asal suara mesin tu mcm sama @luqmanxsensei 馃槀馃槀馃槀
 
 
this seems funny but I would be so mentally/physically tired with people like these
 
ok sumpah ni kelakar hahahahah
 
 
Bangang tahap ijazah 馃槀
 
berdekah aku gelak!hahaha
bos pula tgok aku dari jauh pastu panggil aku
鈥 u gelak sorang2 mcm org gila what鈥檚 wrong dude?
kaci tgok dia apa lagi sekali join pecah ketawa hahahaha 馃ぃ馃ぃ
 
lpstu QS dgr kene suspend atau buang kahkahkah
 
Tak kelaka bodo org yg buat video ni. Nasib brader tu reply cmtu. Dah tolong maki kan org bodo tu on behalf of me
 
terhibur memalm ni 馃槀
 
WEH MACAM SUARA CEPLOS HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
In reply to @Akmalvenger
Plot twist , tu kawan dia sebenaqnya
 
In reply to @Akmalvenger
dengar banyak kali suara security tuu dah macam suara abang aku pulak 馃槀
 
In reply to @Akmalvenger
Kuantan kat mana ni????? Hahhaa
 
In reply to @Akmalvenger
Comelnyaaa suara mesin ni 馃槀馃槀馃槀
 
hahahaha sekali kene maki hambekkkkk
 
HAHAHAHAAHA FAK AKU NAK BUAT
 
Hmmm tak cukup bodoh i lagi kan sayang, nak bayar ticket parking masukkan ticket dekat tempat nak masuk duit pelik asal tak sedut sedut hahaha. Sia sia kena cop hisap gam @shazwanzainn 馃槀馃槀馃槀馃槀
 
I usually hate prank videos but this one is funny 馃槀馃槀馃槀 kendong lah makian bertalu-talu tu 馃槀馃槀馃槀
 
Halahhh jgn buat benak laaaa
 
In reply to @Akmalvenger
Plot twist : actually dorg dah plan, so yg mental tu kengkawan dia jgk
 
 
 
In reply to @Akmalvenger
Hahahahaha. 5 kali aku ulang pasai nak dengar budak tu marah. Hahahahah
 
In reply to @Akmalvenger
Taktau nak gelak ke nak kesian 馃槄 SPICY KOREAN CHICKEN! 馃尪馃尪馃尪馃尪 Pedas! Pedih! Berapiiiiiii 馃敟馃敟馃敟 Delivery everyday to Shah Alam, Subang Jaya, Puchong, PJ & nearby area!
 
 
okay lah, kelakar sikit dari challenge jangan bayar bodoh kt ig yg self claimed instafamous lancau lahabau pukimak. babi. baran plak aku.
 
Hahahhahah. Terhibur. Abg tu tak relax wehhhh. Hahhahah
 
Tak sekarang ni aku sorang je ke yang baru tau function bendalah tu ?
 
 
Memanglah kena maki. Gi order Big Mac kat KFC buat apa
 
Semakin lama semakin ramai orang bodoh kat Malaysia ni
 
 
Kelakar hanat bhahahahahaha
馃槀馃槀馃槀
 
HAHAHAHAHAHAHAHA BODO
 
HAHAHAHA BODO GILAAA 馃槀馃槀馃槀
 
EH SIALA KELAKAR NOKHAROM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGSGAHAHAHAHAHAHSGS
 
Did the operator voice change to a lil kids voice??
 
Hahahaahha kene marah
 
 
I don鈥檛 find this funny at all (?) i cant get the faedah of doing this 馃槓馃槓
 
In reply to @Akmalvenger
 
In reply to @Akmalvenger
weyh bodo laa.. HAHAHAHA LAWAK SIA DIA MAKI
 
In reply to @Akmalvenger
 
In reply to @Akmalvenger
Tulah kau masa aku buat tak rakam haa @mantaktau @adibgotnojams
 
In reply to @Akmalvenger
 
In reply to @Akmalvenger
Nie Kalau Gi CS JB Nie Da Lama Kena Pukul Gan Bangla.
 
In reply to @Akmalvenger
Security got no chill ahahha
 
In reply to @Akmalvenger
Mmg operator btul lah yg jaga. Selama ni aku ingtkn komputer. Heeee
 
In reply to @Akmalvenger
i have never heard of suneo so fckin mad like this as security hahahaha
 
In reply to @Akmalvenger
Peh 20k dah siot
 
In reply to @Akmalvenger
Pergh gempak budak tu rap馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
In reply to @Akmalvenger
Mencarut pun kelakor 馃槀
 
In reply to @Akmalvenger
Knapalhh mcm tuh hahahaha mohon bersabar yg jaga information counter tuh yek hajahahaha
 
 
marah nau 馃槀馃槀馃槀
 
aku tak suka judge orang, tapi perbuatan ini agak bodoh
 
Marah betul orang tu 馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Bang aizat kalau bawak aku jalan, dia selalu order mcflurry kat sini :鈥) nasib takpernah tekan button tu je
 
Aku ada reply comment someone nie then aku terguna ayat FADE UP (SEPATOTNYA FED UP) then you鈥檒l guess what yes aku kena kecam padan muka huhu
 
In reply to @IzzatFaizul
@IzzatFaizul jangan lupa tag farah sekali 馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Over 401 replies and quotes not shown

Retweeters

35,463 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now