@Akmalvenger | 1,043 followers
Hello tengok nie ada orang bodoh

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 180 replies and 785 quotes found
Penjaga tu kerja nak tanggung keluarga. Mungkin gaji tak lepas RM 2 ribu.

Tugas dia untuk membantu yang ada masalah autogate.
Dia jawab dengan segera tanpa sebarang kelewatan macam kita call Astro.
Lepas itu kena main dengan orang yang tidak ada pemikiran sivik.
Sedih betul.
 
Mental gila security tu馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Nie video dari member aku, bukan aku yang record tuh haaa lek ah huhu
 
seharian kot dia duduk situ..dpt aduan org order mcd..mana tak hangin..hahahahaha
 
pretty sure the machine is not in use and the voice is from someone's phone speaker lol
 
aku rasa xda isu pn sebab dari gaya mamat yg jawab tu ak rasa dia pn terhibur dan cara dia reply balik pn ak sure lpas dia ckp tu dia pn gelak gak..chill laa semua bkn ak nk sokong tp maybe u make hari dia tersenyum ke time tu 馃槑 (bersangka baik)
 
done support abang ipar, tadi 50 je rt.
 
 
Entah budak tu baru lepas kena marah dengan bos lepas tu sakit perut lak nak berak kena tahan dulu tunggu member dia balik dari meal break lepas tu kena prank macam ni pulak mana tak kena maki 馃槀
 
BODO HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
 
done support 馃憣馃徎
 
Bila kau dh nak kluar mall tapi lupa nak singgah beli mcd 馃拞鈥嶁檧锔
 
Kreatif...馃榿馃榿馃榿馃榿
 
I find this highly unamusing. Imagine being tired and a nutjob does something childish.
 
Berdas das dia kasi馃槀amik kau
 
Puas siak dapat maki balik . Yang dlm mesin tu macam dah lama pendam hahahaha
 
semua makian kluar oh hahahahahahahahahahahahaha
 
if you think this is funny unfollow me
 
 
 
Nanti aku try kat mcd mintak card parking
 
bila security tu marah, suara macam hisham馃槶馃槀
 
Hahahahahahhaa macam sial
 
Best plak ....rse nk buat la馃槀馃槀
 
 
Eh sialla suara dia馃槀..erm amik spm tahun anjing keluarr result tahun babi..ermm ermm
 
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA aku nak cubalah nanti馃槀
 
Thanks k0rUnK ! Huhuhu
 
Suara dia cam saiful apek la hahaha yg first2 tu
 
Jenis org macamni lah buat aku stress nak keje 馃う馃徎鈥嶁檪锔
 
Suara mcm Suneo sial HAHAHAHAHA
 
How to disrespect others work
 
when u mess with a girl on her period :
 
馃槀馃槀馃槀
 
i can't stop laughing at this wehhh jdjjdks
 
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA PENAT GELAK 馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
HAHAHAHHAAHHAHAHA tak expect pun last tu siala kemain hardcore lagi dia carut
 
Power juga kuasa video aku ni 馃槀
 
 
 
10 kali ulang 馃槀馃槀馃槀
 
Jangan cakap ini you 馃槀
 
Aku ja ka yang nampak mesin tu tak hidup pun?
 
Hahahahaha 馃槀馃槀馃槀 asal suara mesin tu mcm sama @luqmanxsensei 馃槀馃槀馃槀
 
 
Apa ni hanat hahahahahaahahahahahahahaah @InqxSxmsl__ @Hanieyyyyy1896
 
this seems funny but I would be so mentally/physically tired with people like these
 
ok sumpah ni kelakar hahahahah
 
 
Bangang tahap ijazah 馃槀
 
berdekah aku gelak!hahaha
bos pula tgok aku dari jauh pastu panggil aku
鈥 u gelak sorang2 mcm org gila what鈥檚 wrong dude?
kaci tgok dia apa lagi sekali join pecah ketawa hahahaha 馃ぃ馃ぃ
 
lpstu QS dgr kene suspend atau buang kahkahkah
 
Tak kelaka bodo org yg buat video ni. Nasib brader tu reply cmtu. Dah tolong maki kan org bodo tu on behalf of me
 
terhibur memalm ni 馃槀
 
Hahahahahahhaha eh bodo lah.. Aku terhibur dengar 馃槀馃槀馃槀
 
WEH MACAM SUARA CEPLOS HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
Marah betul tu
 
Plot twist , tu kawan dia sebenaqnya
 
dengar banyak kali suara security tuu dah macam suara abang aku pulak 馃槀
 
Kuantan kat mana ni????? Hahhaa
 
Comelnyaaa suara mesin ni 馃槀馃槀馃槀
 
hahahaha sekali kene maki hambekkkkk
 
HAHAHAHAAHA FAK AKU NAK BUAT
 
Lately banyak videos yang konon lawak buat benda bodoh macam ni. Elok lah kena maki dengan operator biar repair sikit wiring orang ni.
 
Hmmm tak cukup bodoh i lagi kan sayang, nak bayar ticket parking masukkan ticket dekat tempat nak masuk duit pelik asal tak sedut sedut hahaha. Sia sia kena cop hisap gam @shazwanzainn 馃槀馃槀馃槀馃槀
 
I usually hate prank videos but this one is funny 馃槀馃槀馃槀 kendong lah makian bertalu-talu tu 馃槀馃槀馃槀
 
Halahhh jgn buat benak laaaa
 
Tambah sikit lagi mak kau hijau. Buat lawak bodo apa tah. Anjir
 
Plot twist : actually dorg dah plan, so yg mental tu kengkawan dia jgk
 
 
 
Hahahahaha. 5 kali aku ulang pasai nak dengar budak tu marah. Hahahahah
 
Taktau nak gelak ke nak kesian 馃槄 SPICY KOREAN CHICKEN! 馃尪馃尪馃尪馃尪 Pedas! Pedih! Berapiiiiiii 馃敟馃敟馃敟 Delivery everyday to Shah Alam, Subang Jaya, Puchong, PJ & nearby area!
 
 
okay lah, kelakar sikit dari challenge jangan bayar bodoh kt ig yg self claimed instafamous lancau lahabau pukimak. babi. baran plak aku.
 
Hahahhahah. Terhibur. Abg tu tak relax wehhhh. Hahhahah
 
Tak sekarang ni aku sorang je ke yang baru tau function bendalah tu ?
 
 
Memanglah kena maki. Gi order Big Mac kat KFC buat apa
 
Aku pernah tetekan . Tetibe keluar suara then aku pergi gitu je. Rugi tak buat macam brader ni hahahahahahahahhaha
 
Semakin lama semakin ramai orang bodoh kat Malaysia ni
 
Period ke bang HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA AKU PAHAM KNP DIA MARAH TAPI LUCU SIAAA DIA MARAH
 
 
Sebodoh bodoh aku takde lah sampai tahap ni 馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Kelakar hanat bhahahahahaha
馃槀馃槀馃槀
 
HAHAHAHAHAHAHAHA BODO
 
HAHAHAHA BODO GILAAA 馃槀馃槀馃槀
 
EH SIALA KELAKAR NOKHAROM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGSGAHAHAHAHAHAHSGS
 
Did the operator voice change to a lil kids voice??
 
Hahahaahha kene marah
 
 
hahahaha sabar bro sabar
 
I don鈥檛 find this funny at all (?) i cant get the faedah of doing this 馃槓馃槓
 
Bengap btl yg wat prank tu X pasal2 kena tangkap Kan haha
 
hello tengok ni
 
Tulah kau masa aku buat tak rakam haa @mantaktau @adibgotnojams
 
 
Nie Kalau Gi CS JB Nie Da Lama Kena Pukul Gan Bangla.
 
Security got no chill ahahha
 
Mmg operator btul lah yg jaga. Selama ni aku ingtkn komputer. Heeee
 
Over 401 replies and quotes not shown

Retweeters

35,940 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now