@adibyay | 381 followers
guys harini aku pergi curi tanah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 231 replies and 372 quotes found
 
 
 
 
 
 
yang hambar ni memang menarik lagi tertarik la ๐Ÿค”
 
nasib baik adib ni kelakar,tak macam adib yang sorang tu๐Ÿ™„
 
 
 
Babi kau dahla baru balik solat jumaat time ni dah mencuri
 
Manatau dua tweet ni related hekhek takdek, gurau je. Bernas la tu curi tanah, nanti jual ek ๐Ÿ˜‚ pic.twitter.com/FiRlQhSfho
 
 
 
Disebabkan aku terhibur, aku follow kau.
 
terhibur seal HAHAHAHAHAHHAHA
 
 
 
 
 
kita dah lama kawan kan adib ?
 
 
 
Sumpah aku gelak 2 hari 2 malam
 
Jom tengok @adibnuqmann vs @afifrsli siapa lagi banyak rt
 
 
sumpah ga nanya
 
kEnAl l4Gi TuCk?
 
Bila @adibnuqmann jd twitter pemes dulu dr @eymanjubo
 
 
 
Aku nak rt tapi ada emoji
 
 
dripada kau curi tanah, bagus kau curi hati saya. bermanfaat sikit hm
 
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA OK
 
 
Damnnnnn hatiku digeletek hihi
 
saya suka ini bodohnya nggah dibuat buat
 
 
ha sekarang la masa yang sesuai.............KENAL AKU DOK ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
 
 
 
Sumpah demi apapun mencuri itu dosa biarpun sebesar zarah ๐ŸŒš
 
hello polis,ada orang curi tanah
 
HAHAHJAHAHAAHAH
 
Is it me bcs I don't get it. Its not funny ๐Ÿคท
 
 
entah kenapa. tengok banyak kali tetap rasa cute :') lol
 
 
Ni im5 bukan?
 
 
 
 
sialla hahaha
 
Masih cuba utk memahami lawakmu wahai adib
 
dia lawak ni agak ii dia single tak
 
HAHAHAHHAHAHA
 
Real gangster
 
Comel je gambar lari tu
 
Jangan bayar challenge
 
Dekat twitter ja kau bole jumpe orang2 genius mcm ni.๐Ÿคฃ
 
 
Terhibur sbb dia terhibur ngan lawak dia sial betol๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
 
Bangang tu simpan sikitt hahahahahahaaha๐Ÿ˜‚
 
Recehan Twitter guys! ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
 
 
Nanti jumpa kat akhirat
 
Aku sorang jeke rasa tak kelakar...
 
ya ampun lucu banget ih pengen ngenyot
 
Tak takkk. Tu batuu.
 
NI LAGI LONER DARI AKU
 
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
 
YA ALLAH COMELNYE PERANGAI MACAM NAK KENE LEMPANG ๐Ÿ˜ญ
 
Jenaka twitterjaya masih kekal dengan momentum tersendiri. Syabas. Aku terhibur
 
BANGSAT WKWKWKWKWKWK
 
Perangai ๐Ÿ˜‚
 
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
 
GUE ADUIN KE BPN NIH. ADUIN NIH.

ASTAGFIRULLAH ๐Ÿ’€
 
Ala comelnya lari pun ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
APAHAL FEMES NI
 
bukit istana ke tu dib :โ€™
 
mcm kenal je area perumahan ni huhu
 
kalau sense of humour kau macam dia kan ok. nama sama dah ๐Ÿ˜”๐Ÿค›๐Ÿป
 
 
 
 
 
kau boleh lawan lawak ni! Go iqbal!
 
 
Ya Tuhaaan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
 
 
dah pulangkan belum?
 
 
 
Aku suka ini goblok nya natural
 
Over 452 replies and quotes not shown

Retweeters

17,317 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now