@Syamizashah | 785 followers
Hi guys my mom ada jual donut bomboloni untuk sara duit sekolah adik i. Taknak beli takpa but help me to RT pls.
Area kota bharu. 4pcs rm5 je.

Rt for rezeki my mom. Thank you 🙏🏻😊

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 111 replies and 268 quotes found
 
Haa mana yang nak bombolini area Pasir Gudang boleh lah pm. Mak aku ade buat gak.
 
Whr can I find this in Singapore🥺🥺 with generous amount of fillings🥺🥺
 
 
Oh btw my mom filling pakai nuttella ok hehe
 
R u kidding me? Here in bangi its rm4.50 per piece😭
 
4pcs/rm5 and people still ask why it's expensive?
sis you should've sold for rm2/piece. nutella kot. hahah
 
Never ever asked me why I will always demand low prices. Bcs the price in the place tht I lived in is like this 👇🏻
 
ADA TAK ORANG JUAL AREA SHAH ALAM ATAU KLANG AKU MENGIDAM BENDA NI LAMA DAH TAHU TAK!
 
This is why i sayang Kelantan
 
Area JB or PG takde ke ek ? Sedap betul aku tengok dalam gambo ni
 
kat kajang takde ke🥺
 
 
me seeing this : OKAYYY I WANNA BUYYYY

me after seeing its not kat kl : *broken heart, cries an ocean* 🙂🙂
 
Kalau i order and self pickup boleh je en? sbb i duduk area kubang kerian.
 
Bomboloni tak serupo mulo
 
Nak beli tapi takde dekat malaysia. Yang dekat malaysia beli tau 😭 malaysia punya donut sedap do. Roti pon. 😭😭
 
Murah nya.. Mana nak dapat zaman sekarang 4 pcs rm 5 utk donut nie.
Semoga dimurahkan rezeki ye mak😁
 
KAT SELANGOR TAKDE KE SISS
 
RAJINKAN MEMBACA WAHAI RAKAN RAKAN TWITTER KUUUU SAYANG KAMO BANGET MWAH ❤️ pic.twitter.com/JXLHzynlfL
 
Hantar mesir boleh?
 
Weh jauhnya kalau tak nak beli 🥺🥺🥺
 
Saya dah rasa, memang sedap gila 😍😍😍😍😍 tapi sempat merasa satu je sebab tertinggal masa main bowling tadi pastu pergi check balik dah takde 😭 tapi sies sedappp gilaaaa boleh repeat order 🤟🏿👍🏽
 
Sedap nya tapi jauh pulak, Semoga murah rezeki awak punya mom 👍🏻
 
food fest punya 4pcs rm15 hm
 
Allahu kalu shah alam beli try dohni huhu
 
Tersangat murah guys , jom sama-sama beli sambil support mom dia 🖤
 
 
Semoga dimurahkan rezeki 🤗
 
Balik kota bharu i order😍
 
Moga Allah sentiasa murahkan rezeki Mak sekeluarga ❤
 
Mana nak cari kat SP sia?😭😂
 
weh murahhh!! post can ah? hihihi
 
 
Kalau dekat KL ni, memang order dah. Semoga murah rezeki selalu!✨
 
yeay kota bharu 😁
 
Uish nice fav aku gak nie tapi jauh pulakk 😂 semoga murah rezeki you mom
 
Seriouslah 4pcs only cost rm5 je ?!!! Inti nutella oula tu. untung org kelate 😭
 
kena try niiiii 😰😱😱😱
 
This is cheap!!! But so far away 😔
 
Sedap siak..craving lah plak..awak saya nak ni😋😋
 
Sedapnyaaaaaaaa
 
 
tiber teringin nk rse bombolonu yg jual jat meru dpn mcd tuh
 
nak ni @alifafandi__ 👉🏻👈🏻 kota bharu je tuwww 😩
 
siapa nak bomboloni area jb boleh beli dekat uda deret dengan jakel bbu 😍😍😍😍❤️
 
Ya Allah murahnya tak nak jual kat penang ke sis 😭
 
 
 
Anyone in Kota Bharu bole order donut bombolini...

Sis tak bole order sebab sis kat Johor..kalau tak mmg sis order dah..

Favourite neh..😅😅
 
 
Allahu come to subang please!
 
 
Mula2 rasa nk order tpi bile tgk cod kt kota bharu terus tk jdi 🤣
 
AREA MANA NI AHHHH
 
Nak tapi jauh 😌
 
murahnyaa !! kat sini jual 4pcs RM10
 
WEH AKU CRAVING DONUT NI SIA
 
Sapa jual bende ni area upm?
 
Baru semangat sekali tengok tempat 😭
 
SUMPH MURAH 4 PCS RM5 LIKE I SPENT RM10 FOR ONLY 3 PCS JE DEKAT FOOD FEST SHAH ALAM ALLAHUUUU semoga murah rezeki ibu you ✨✨✨💕💕❤️❤️
 
4pcs rm5 jee?!!!! murahnyaa 😭😭😭
 
tengok sedap kan . tapi location kat kelantan
 
Saya nak beli semua bole ? 😹
 
 
Hmmmmmm kalau murah mesti jauh, kalau mahal mesti paling dekat 😤
 
Wehh asal jauh sangat 😭
 
Aku kempunan eh mende ni. :(
 
Saya nakkkkkkkk
 
 
Mana ada jual benda ni area Perak!🥺😭
 
 
 
 
wahh murah nyaa.. area mana ni😂nasib baru beli semalam tapi beli smlm 1 rm6 Nutella. wehhh klu bole cod area sungai buloh ni aku beli 10 dah 😭😭😭
 
Area kuantan takde ke buat mcm ni? Nak buat sendiri tapi mak aku tak kasi baking sorang sorang ☹
 
Murah woiiiii kat meru ipoh ni 3pcs rm10 😭😭😭
 
Klau ada dlu hbis duit aq beli ni saja rasanya😂
 
Murahhhhh. Grab it.
 
 
Cheat day nanti nak makan 5 😋
 
Tolonglah sapa sapa bukak di Seremban ke Senawang ke pleaseeeeee
 
@syahidsz_ @tyranour jauh sgt nk cod kt korang🙂
 
Murah doh but sadly dekat kota bharu
 
jauh dooh 😭😫
 
 
NAKKK BELIII HUWAA TAPI JAUH, POST KAN PLS 😍😍😍 SEMOGA IBU AWAK MURAH REZEKI, 😍
 
Murahnya 4pcs rm5 😭😭😭 i bought 1 for rm2.50
 
 
KENAPA KOTA BHARU!!! 😭😭 buat Shah Alam sekali 😂
 
Blh try ni 😋
 
nak tanya ni, apa beza bomboloni dengan donut with fillings?
 
Murah nya 😭
 
WHYYY JAUH SGTTT , hmm nakk
 
Me to alia: bomboloni tak supo mulo 😂😛
 
 
Weh mana nk dpt ni kt kl😢😢
 
Lain betul harga kat sini paling mahal i pernah tgk rm8 1pcs. Jomlah balik kampung awak @RHasnidre
 
OMG murahnya. Dekat sini sebiji rm5 ✊🏻😭
 
Really need these guys ! Tolong kot area melaka ni ade yg jual aku nak beli
 
Over 279 replies and quotes not shown

Retweeters

23,770 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now