@Syamizashah | 782 followers
Hi guys my mom ada jual donut bomboloni untuk sara duit sekolah adik i. Taknak beli takpa but help me to RT pls.
Area kota bharu. 4pcs rm5 je.

Rt for rezeki my mom. Thank you 🙏🏻😊

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 104 replies and 235 quotes found
 
Whr can I find this in Singapore🥺🥺 with generous amount of fillings🥺🥺
 
 
In reply to @Syamizashah
Oh btw my mom filling pakai nuttella ok hehe
 
In reply to @Syamizashah
R u kidding me? Here in bangi its rm4.50 per piece😭
 
This is why i sayang Kelantan
 
ADA TAK ORANG JUAL AREA SHAH ALAM ATAU KLANG AKU MENGIDAM BENDA NI LAMA DAH TAHU TAK!
 
Area JB or PG takde ke ek ? Sedap betul aku tengok dalam gambo ni
 
 
Nak beli tapi takde dekat malaysia. Yang dekat malaysia beli tau 😭 malaysia punya donut sedap do. Roti pon. 😭😭
 
Murah nya.. Mana nak dapat zaman sekarang 4 pcs rm 5 utk donut nie.
Semoga dimurahkan rezeki ye mak😁
 
Hantar mesir boleh?
 
Sedap nya tapi jauh pulak, Semoga murah rezeki awak punya mom 👍🏻
 
Tersangat murah guys , jom sama-sama beli sambil support mom dia 🖤
 
Balik kota bharu i order😍
 
Moga Allah sentiasa murahkan rezeki Mak sekeluarga ❤
 
Mana nak cari kat SP sia?😭😂
 
 
Really need these guys ! Tolong kot area melaka ni ade yg jual aku nak beli
 
Uish nice fav aku gak nie tapi jauh pulakk 😂 semoga murah rezeki you mom
 
In reply to @Syamizashah
kena try niiiii 😰😱😱😱
 
This is cheap!!! But so far away 😔
 
Sedap siak..craving lah plak..awak saya nak ni😋😋
 
 
Murah pula.. Sni rm2 sebiji
 
tiber teringin nk rse bombolonu yg jual jat meru dpn mcd tuh
 
siapa nak bomboloni area jb boleh beli dekat uda deret dengan jakel bbu 😍😍😍😍❤️
 
 
 
 
In reply to @Syamizashah
Allahu come to subang please!
 
Mula2 rasa nk order tpi bile tgk cod kt kota bharu terus tk jdi 🤣
 
Nak tapi jauh 😌
 
murahnyaa !! kat sini jual 4pcs RM10
 
WEH AKU CRAVING DONUT NI SIA
 
Sapa jual bende ni area upm?
 
Baru semangat sekali tengok tempat 😭
 
SUMPH MURAH 4 PCS RM5 LIKE I SPENT RM10 FOR ONLY 3 PCS JE DEKAT FOOD FEST SHAH ALAM ALLAHUUUU semoga murah rezeki ibu you ✨✨✨💕💕❤️❤️
 
4pcs rm5 jee?!!!! murahnyaa 😭😭😭
 
tengok sedap kan . tapi location kat kelantan
 
Saya nak beli semua bole ? 😹
 
 
Hmmmmmm kalau murah mesti jauh, kalau mahal mesti paling dekat 😤
 
Wehh asal jauh sangat 😭
 
Aku kempunan eh mende ni. :(
 
 
 
Mana ada jual benda ni area Perak!🥺😭
 
4PCS FOR RM5 WITH NUTELLA FILLINGS????????????????????????????????
 
 
 
 
wahh murah nyaa.. area mana ni😂nasib baru beli semalam tapi beli smlm 1 rm6 Nutella. wehhh klu bole cod area sungai buloh ni aku beli 10 dah 😭😭😭
 
Area kuantan takde ke buat mcm ni? Nak buat sendiri tapi mak aku tak kasi baking sorang sorang ☹
 
Murah woiiiii kat meru ipoh ni 3pcs rm10 😭😭😭
 
Klau ada dlu hbis duit aq beli ni saja rasanya😂
 
Murahhhhh. Grab it.
 
nak ni @alifafandi__ 👉🏻👈🏻 kota bharu je tuwww 😩
 
 
Cheat day nanti nak makan 5 😋
 
 
In reply to @Syamizashah
NAKKK BELIII HUWAA TAPI JAUH, POST KAN PLS 😍😍😍 SEMOGA IBU AWAK MURAH REZEKI, 😍
 
AREA MANA NI AHHHH
 
 
KENAPA KOTA BHARU!!! 😭😭 buat Shah Alam sekali 😂
 
 
nak tanya ni, apa beza bomboloni dengan donut with fillings?
 
 
WHYYY JAUH SGTTT , hmm nakk
 
Me to alia: bomboloni tak supo mulo 😂😛
 
 
Lain betul harga kat sini paling mahal i pernah tgk rm8 1pcs. Jomlah balik kampung awak @RHasnidre
 
OMG murahnya. Dekat sini sebiji rm5 ✊🏻😭
 
Sumpah murah gila.... tapi jauh pun boleh tahan gila...... kenapa kt kl harga mcm yahudi
 
 
Kat ipoh takde ke jual benda camni
 
 
Okay lepasni nak belajar buat lah then nak jual 😂
 
 
 
In reply to @Syamizashah
Bwk balik Dungun plss Faz 😄 @FAZRENFAUDZI
 
In reply to @Syamizashah
cas cod umk pc brapa?
 
In reply to @Syamizashah
Kenapa la jauh sangat sya oiiii 😩🤤
 
In reply to @Syamizashah
b tempah awal awal b 😍😍😍😍 dekat kb jeh ni
 
In reply to @Syamizashah
Hi, which area i can find you kat KB ? Dah lama cari donut ni 😭
 
In reply to @Syamizashah
Omg I want this so bad hmmm😭😭😭😭😭😭
 
In reply to @Syamizashah
aku dgn nami req hg buat benda ni boleh?
 
In reply to @Syamizashah
Nasibla kt kota bharu kalau tak habis aku sorang je makan
 
In reply to @Syamizashah
Salam done retweet! Btw betul ke kat kota bharu orang panggil bomboloni tok supo mulo?
 
In reply to @Syamizashah
ejah bg boleh pos boh.. expend ur famiky business.. kawee nok tra so nampok berahi
 
murah!!!!!!! kat shah alam ni dorang jual seketul rm4 sis!!! 😂🤷🏻‍♀️
 
OMGGG !!! ANYONE ADA JUAL BOMBOLINI DEKAT KL, AREA DESA PETALING TAK ?
 
 
 
murah terokkk. dekat kl 4 pcs rm15😭
 
 
Nmpak sedap😍murah lak tu ,nsib jauh😅
 
MURAHNYAAAAA 😍 KAT AREA SELANGOR NI rm2.50 SATU!!!!! 😭
 
Too far hm why why and why 😭
 
 
Over 239 replies and quotes not shown

Retweeters

23,223 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now