Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 380 replies and 1,719 quotes found
Adik bertuah dilahirkan lambat dari zaman abang.

Kalau zaman abang dulu adik menari macam ni, tunggu malam sikit adik dah kena tambat dekat pokok pakai towel saja
 
In reply to @aimanzzss
Not to mention despite of his body shape like that (literally I鈥檓 bigger than him), his moves were sharp af. Applause for him馃憦馃徎馃憦馃徎馃憦馃徎馃憦馃徎 Deal with it society, don鈥檛 judge the person by their appearances and talent. If you can鈥檛 do that, just be silent and watch them slay. BearwithIt
 
In reply to @aimanzzss
Banyak pulak lelaki yg pandai menari and confident plak tu depan orang omg omg jealous nyaaaaa 馃槶馃槱
 
In reply to @aimanzzss
Korg boleh follow ig dia 馃馃徎more lit dance video馃挴馃檶馃徎 pic.twitter.com/hjjcZuZTyE
 
I'm so happy people cheering him on, even boys, I can see they singing along at the back, during my time, you will get bullied or shamed for doing this. This boy actually given a platform to perform in public.
 
 
Kalau la budak ni hidup zaman 2006-2010 time sekolah menengah, confirm dah kena beduk dekat sekolah dah ni 馃槶馃槶馃槶馃槶
 
 
so proud proud proud!!!
 
In reply to @aimanzzss
DIA YG NGEDANCE GW YG ENGAP
 
In reply to @aimanzzss
I stan the cameraman
 
Is he Malaysian someone get this boi a dance scholarship
 
APA. MASALAH. ANAK. MUDA. SEKARANG. NI?
 
 
YOO HES KILLING IT
 
Hoping that his 鈥渇riends鈥 wouldn鈥檛 backstab him. I鈥檓 saying this as a person who experienced these kind of problems where they support when they鈥檙e in front of you but apparently talk shit about you when you鈥檙e not there. KEEP ON SLAYING dude馃コ馃コ.
 
 
In reply to @aimanzzss
mesti lepas ni kene kecam ngn senior
 
Korang tak kenal @Uzeirrahimi lagi. Tu lagi beast mode. Dia pernah perform dengan Jennie
 
 
why i always skip all this majlis bs
 
 
Lalu apabila kau tak siap kerja/ tak perform exam

Cg : awak kan yg menari buat persembahan tu? Tu lah menari je tahu, belajar entah kemana.

You:.............
Meja:...........
Kerusi:...........
Satu sekolah: ............
馃槶馃槶馃槶
 
I always admire those who could dance! Aku ni sejenis kayu kejung! 馃槄
 
馃槏馃槏馃槏
 
waaa sibeh kuat 馃憣馃徏
 
Sexier than the go-go 鈥渄ancers鈥 at Songkran gCircuit.
#FactsAreFacts
 
Harap2 hari guru nnti ade mcm ni!馃ぃ馃ぃ
 
he really ain鈥檛 giving room for these bitches to BREATHE
 
Kenapalah selalu orang gemuk kat Malaysia yang pandai menari...Buat malu aku jer huhu
 
Kalau zaman aku sekolah ada budak joget macam ni, memang kena baling kerusi kayu la. Nasib baik budak ni zaman lain.
 
In reply to @aimanzzss
Gilo babeng la penangan blackpink dkt malaysia ni, naik pening aku
 
 
kalau baca replies, ramai puji dia. tapi bila video ni masuk ig, comment kat post tu ramai gila cakap benda negative lagi lagi pasal badan dia and kebanyakannya melayu yang comment. why can鈥檛 malays let people enjoy things?
 
Asal dulu tak suruh syukgog nari macam ni 馃槶馃槶馃槶 kan dah hilang satu nikmat dunia 馃ズ馃ズ馃ズ
 
Aku ingat faes+najib tadi馃槄
 
style memang style tapi izinkan saya HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
 
Dalam kelas kalau kau tak siapkan kerja sekolah confirm kono bahan mo cikgu 鈥楳enari Boleh Kerja Cikgu Kau Tak Buat鈥
 
Boleh bettle dengan haziq_vb ni馃槀
 
i hope kalau tarian ni pun allowed in school, janganlah discriminate tarian tradisional melayu ya kata terlalu melenggok lenggok lah apa lah
 
ayyy you got competition boi @umar_aqim
 
DO YOU HAVE ANY IDEA HOW MUCH CONFIDENCE IT TAKES TO DO THIS??? AT A SCHOOL IS MALAYSIA/BRUNEI EVEN????????
 
Tak lama lagi pakai make up la budak ni.
 
In reply to @aimanzzss
Yeah! We've already dance together at KPOP Random Dance BLACKPINK Concert 2 months ago! OMG ! He's still 16 years old tho 馃槶 I feel so old 馃槶馃槶馃槶 pic.twitter.com/kZovN5Wmk0
 
 
This is the level of 鈥渄o what make you happy鈥 and 鈥減ay no mind to people鈥檚 toxicity鈥 that I aspire to become. 馃槏馃槏

This is amazing.
 
Boi got da sawce 馃挴馃馃毃
 
Kau rasa nanti anak kau bangga ke tengok benda ni ?
 
In reply to @aimanzzss
Kids, you got that move, you got that confident, you got that courage. Not everyone are brave enough to dance in front of the crowd like this. Bright future for you! Good luck 馃敟
 
I want moreeeeeee
 
Yesss boii.. Work it 馃挴馃挴
 
I wish I have this kind of confidence
 
 
In reply to @aimanzzss
kat smapr pon ade gak, btul tak ? @IrfanAsyraf16 @arfaimn_
 
 
ni baru betul menari kpop bukan mcm dekat *b hmmm
 
 
Kemurungan aku HAHAHAHAHA
 
Biasanya budak laki minat kpop ni akan kena buli hemm idky 馃槀馃槄
 
 
New acap in the making @ohmygoditsashh
 
he's dancing better than i will ever be able to :")
 
 
i rlly need this kind of confident hddbdbdhsjshdhzjj
 
Nice bruh, I love ur movement 鉁 keep it up 鉁
 
 
 
Tak tipu mesti dia train hard ni鉁婐煆
Good job boi馃憤馃徎
 
In reply to @aimanzzss
 
Kalau zaman abang sekolah dulu adik menari macam ni, tunggu malam sikit adik dah kena tambat dekat pokok biar kote kena gigit semut
 
Duh dek 馃ぉ
 
 
 
 
I cant be positive i see this digusting af im so so sorry
 
 
Nasib bukan sekolah aku ..
 
8 tahun aku tinggalkan La Salle, ini yang dah jadi?
 
BISA LUWES GINI SIH NARINYA GILA馃敟
 
Jgn ckp ni La Salle Klang
 
 
Saluteee!! He kills it 馃敟
 
No hate.. and no homo too. But like, where do all these people got their confidence? Like..i need some!!!
 
Omggg pls teach me the dance steps!!!!
 
jangan risau dekat mk kita ada nazieha eh eh
 
 
Twitter people are so kind with compliments.
Saw his video shared on fb and the comments there are so... Malaysia facebook people are fucking retarded and im ashamed of them
 
damn ma, dance way more better than me bc im a trash
 
It鈥檚 cute that the whole is actually having fun to his dancing talent rather than making of his physique
 
Aku suka dance dalam kill this love
 
In reply to @aimanzzss
Ni mesti smk jalan reko ni ahahh
 
In reply to @aimanzzss
Tangina nyo! sinong may sabe di namen kaya sumayaw! GO GURL!
 
 
WEH LEGIT COOL 馃敟馃敟
 
Kalau aku menari ceni kt kolej mau aku kena rejam dengan batu 馃槥
 
Dia tembak tu headshot terus bhaiii.
 
Dah besar pun bodoh.
 
mcmana nk screenshot video ni guna iphone??
 
Please bring back bullying
 
 
Over 542 replies and quotes not shown

Retweeters

50,173 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login