@fithri_bazlan | 387 followers
Assalamualaikum warga twitter semua , tolong doakan adik sy Nur Aishah Balqis sedang bertarung nyawa di ICU , dia dalam keadaan koma tk sedarkan diri , doc ckp peluang hidup dia amat tepis , mintak tolong doakan dia cepat sembuh dan sedarkan diri 😭

#PrayForAishah

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 52 replies and 40 quotes found
waalaikumussalam bro, tahu tak apa lagu kegemaran adik kau? kalau tahu cuba bisik kat telinga dia sebab orang koma ni dia punya jiwa sesat so cara nak pulangkan dia ke jasad dia balik kena panggil dia.
 
Bro,kau sentuh adik kau. Dan zikir dalam hati. Niat sampaikan cahaya zikir kepada dia. Yakin tau bro. Letak keyakinan kau dengan Allah tu kuat. Insyallah.
 
Salam bro minta parent atau penjaga Nur Aisyah Balqis baca ayat ni dah hembus kepada dia. Ulang tanpa rasa jemu🙂 pic.twitter.com/0OAdmt8G8S
 
ayah i pun accident and sama dengan ur kes. kepala terhentak dulu. koma sebulan and kena operate dua kali untuk keluarkan tempurung kepala and pasang balik. now dia dah sihat tapi dia hilang ingatan. its already 6 years. tapi still dia tak ingat apa apa.
 
 
Syafakillah Aishah Balqis. Moga Allah kurniakan kesembuhan. Stay strong bro Allah angkat darjat orang yang sabar semoga semuanya dipermudahkan ☺️
 
Semoga Nur Aishah Balqis sembuh seperti sediakala. Allah sentiasa ada bersama awak Aishah, Aishah kena kuat lawan. Ramai doakan Aishah. ❤️ Jangan putus doa, satu2 nya harapan pada Allah dan Dia yg memberi kesembuhan. Be strong keluarga Aishah 💪🏼
 
Ya allah first dpt berita psl aisyah memang terkejut sangat ii 😭😭😭 tak sangka , aisyah dahla baik ... bro stay strong may allah ease everything, kitorang doakan supaya aisyah sedar semula , rindu aisyah 😩🤧
 
korang doakan la kawan aku..
 
Masa adik perempuan koma haritu, aku bisik dekat telinga dia "ain kau punya kening lagi lawa dari aku" dan air mata dia mengalir, lepas seminggu dia sedar, tapi dia dah tak ingat aku ni kakak dia 😔 sebelum ni aku jadi kakak yang taknak kalah dengan adik hee
 
Jangan putus doa. Solat hajat, bacakan yaasiin.
 
Berair mata aku. Takleh bayang kalau kena kat adik sendiri 😭 nauzubillahi min zaalik
 
Sebak aku baca ni. Bro ini apa yang arwah nenek aku ajar. Masa dia koma kau bisik dkt telinga dia panggil nama penuh dia tapi bin kan nama ibu kau kata suruh balik. Pujuk dia balik. InsyaAllah tak salah kalau cuba selebihnya iktiar. Semoga sembuh aishah ☺️
 
Sumpah pedih! Tengok family sendiri terlantar atas katil hospital tak bergerak langsung, rasa nak gongcang badan dia suruh bangun
 
Insyallah aisyah akan sedar tak lama nnt.. Moga dia kuat utk terus hidup. Hope keluarga tabah dgn dugaan allah.
 
Semoga adik awak cepat sembuh. Be strong ya
 
May Allah ease everything for you baby girl😭❤
 
semoga aisyah sedar. Banyakkan bersabar tau.
 
 
Ya Allah.. Semoga Adik nie Allah berikan peluang ke-dua utk bersama" dgn keluarganya. Amin
 
baca doa ni utk aishah.

wahai Pemilik Nyawa, Engkau menjadi saksi, sepanjang hayatnya dia pasti pernah melakukan kebaikan, oleh itu dengan rahmatMu, kurniakan Aishah kesembuhan & keajaiban. hanya padamu kami berharap. Hasbunallah wanikmalwakil, nikmal maula wanikmannasir. Amin.
 
Sedih pulak , semoga dipermudahkan semuanya amin ✨
 
semoga Allah permudahkan segalanya 😞
 
Waalaikummusalam ... Penyakit apa beliau sedang hadapi semoga warga Twitter mendoakan kesihatan beliau Semoga beliau cpt sembuh insyaallah amin
 
stay strong bro. smoga dipermudahkan sgala urusan
 
Pray for aishah 🙌🏻✨
 
smoga cepat sembuh😢
 
Stay strong, my dear. You can fight this pain. May Allah ease everything for you, Nur Aishah Balqis 🌹
 
perasaan tunggu orang koma sedar sumpah sakit
 
Semoga adik awak sembuh dan dipermudahkan segala urusan, amin. Sabar ya? Doa banyak banyak.
 
nampak macam baya adik aku je. ya Allah, aku yang baca ni pun rasa sebak sangat. semoga adik kamu diberi kekuatan.
 
Waalaikumusalam. Semoga adik awk cepat sedarkan diri dan sembuh dri sakitnya. Aamiin 💪🏻
 
Doakan yg trbaik.. smoga diprmudahkn smuanya utk aishah dan family awk ok..
 
 
Ya Allah, berilah kesembuhan pada Nur Aishah, Kau permudahkanlah urusan beliau sekeluarga.
 
Syafakillah.. Nur Aisyah Balqis..Aamiin
 
alah rilek lah sikit je ni.. aishah tu kuat lah.. setakat bende cemni ez bagi dia... semoga kau sekeluarga kuat ya bro
 
Semoga diberi kesembuhan ❤️
 
 
semoga adik aisyah cepat sembuh sedia kala and hope everything is okay
 
semoga aisyah cepat sembuh 🤲🏻 saya doakan yang terbaik untuk Aisyah dan keluarga 🤲🏻
 
Stay strong teri 💪🏻💪🏻💪🏻😭
 
Semoga cepat sembuh Aishah. Sentiasa baca yaasin ajar dia mengucap. Mintak maaf selalu. Bagi kata semangat. Mudah mudahan Allah mendengar doa kalian sekeluarga. In shaa Allah
 
Semoga dia cepat sembuh 🤗
 
Semoga nur aishah balqis sihat seperti sedia kala. Semoga dipermudahkan segala urusan
 
Semoga diberikan yang terbaik, dugugurkan segala dosa dan diberi kesabaran serta keikhlasan nagi keluarga..
 
 
Sedihnya bace 🥺 Semoga cepat sembuh . Semoga family tetap kuat . Aamiin
 
Dah cakap dah divider jalan ni memang bahaya :'). Semoga adikmu cepat sihat dan sembuh seperti sediakala 💪
 
 
 
Pls be strong, last time adik i also koma almost 15 day in icu doc dah kata 20% je peluang dia utk hidup but keep praying smpai one day dia sedar. Put trust in Allah, InsyaAllah everything will be fine. Sty strong aishah 💖
 
💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭
 
moga allah permudah kn sgala urusan..amin
 
 
Sama mcm kes kwan, kwn2 lain bisik sruh dia kuat utk sma2 ambik spm tahun lepas n dia ambik spm without tempurung kepala..
 
Omg we have the same name, semoga Aishah diberikan kekuatan sama Allah, bacakan dia Al Quran 💕🙏 I'm already sending pray for her
 
Wa'alaikumussalam warahmatullah, read surah yasin, yhats good for sick people. Semoga cepat sehat kembali Aishah❤
 
 
Siye nyo ya Allah. Semoga Aisyah dapat jalani hidup seperti biasa😢
 
semoga Allah permudahkan segalanya, stay strong 💛💛
 
Semoga dipermudah kan. Byk kan berdoa. Tak boleh la dgr psl icu sbb pernah alami sendiri koma dlm icu 😭
 
Sabar bro. Moga semuanya dipermudahkan oleh Allah. Mintak dgn dia. Dia maha Pemberi. InsyaAllah adik bro sihat seperti sedia kala. Amin😓
 
 
Semoga cpt sembuh. Amin
 
cepat sedar aishah ‘)
 
May allah ease everything brother
 
Sabar ri moga dipermudahkan segala urusan 🤲🏻 doa saeng2 ada ni
 
Stay stronggg moga semua dipermudahkan Allah
 
 
Aishah, getwellsoon ☹️❤️
 
Ya allah siye ko budok niee.. moga cepat sembuhh.. siye dio baru umur 15 panje lagi kehidupan utk dio lalui.. doakan dio biar cepat sihat blakooo😭😭😭😭 #PrayForAishah
 
Hai. Your situation saya pun pernah alami. Last month my brother pun accident,ia melibatkan kepala jugak & doktor cakap dia cuma bagi 20% je utk selamat. But my family tak pernah berhenti mengalah utk berdoa,redha dan kuatkan semangat. Percaya dengan Allah. Dia Maha Mendengar 😊
 
Allahu. Adik sy pun mcm adik awak. 1 hari koma dkt icu. Tp Allah lebih sayang adik. Semoga diberi keajaiban. Aaminnn.
 
 
La Hawla wala quwwata illa billah,
Syafakillah 🌸
 
 
Semoga cepat sembuh..aminn Ya Rabb...
 
aku blh rasa apa yg dia lalui sbb family aku pun pernah jd mcm nie....miga Aishah cpt sedar dan kembali mcm biasa walaupun fizikalnya tak seperti dulu...Allah tahu keluarga kalian kuat sbb tu dia uji kalian gini...teruskan berdoa padaNya...
 
Dulu masa abe we duk icu husm, hampir setiap hari dlm sebulan ikut kakak dia melawat We. Pray for her 😭
 
Assalamualaikum guys,im hoping that my followers tergerak hati untuk sama2 doakan adik @fithri_bazlan supaya selamat dalam usaha untuk bertarung nyawa..She just need your doa😭
 
Semoga dipermudahkan Aishah,keep fighting!
 
smoga adik cpt sembuh..Aminnnn ~ sedih baco thread ni.. 😭
 
Over 9 replies and quotes not shown

Retweeters

20,208 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now