@aimansalim_ | 102,207 followers
weh acap ni dah teruk doh, tolonglah mengaku siapa yang buat dia ni

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 66 replies and 96 quotes found
 
Siapa buat dia ni meh sini kita babap @asyraf_azmn
 
dia sedih bang man tak ajak lepak mamak cuba rasa malam tadi
 
 
 
 
sabar doh acap 馃ぃ馃ぃ
 
 
 
 
Rapatnya abang man dengan acap ea
 
 
 
kau rilek la cappp
 
hahaahhaa siot la
 
Mi, sape buat acap. Dah kali ketiga dh ni 馃槀馃槀
 
 
awak buat apa kat diaa馃槱馃槱
 
istg rifqi u fking stop
 
 
Jangan la sampai macam ni awak
 
Muka Acap yang second scene tu nda bole go HAHAHAHAHAHAHA
 
 
@asyrafrazy pencil box hilang je bahheeekkkdooo
 
 
Tkde idea terpaksa pakai video org laij tuk buat lawak... @HazwanJ_Mazwan
 
kesian dooo dak acap
 
Baga demo ni @acpzulkifa mnangis je keje
 
HAHAHAHAHA PALABUTO LA
 
 
Sesi hati ke hati ke bang man ahahahaha
 
Jat kenapa ni jat ada masalah ke kau okay tak :(( @syahmiaizatt
 
@Nabilacoii kau okay tak ni hm 鈽癸笍
 
 
 
 
 
kau asal do? Ada masalah roger. Bowling lai release tension.
 
 
tngok betul2 kau ada teringat sapa2 tak
 
 
merosakan nama acap btol la. sy selaku pengerusi acap semalaysia akn ambik tindakan selanjutnya dlm hal ini. TQ .
 
 
Acap pulak dah 馃槀馃槶
 
@acaptakiyudin04 apa2 call je aku,aku sudi dgr luahan hati kau
 
 
siapa buat cido ni baik ngaku!!! @_sitinurulain
 
 
 
 
lekla aku awek pon takde okay je
 
HAHAHAHA TERHIBUR ! 馃槀
 
 
 
 
mcm haziq do HAHAHHAHAHHSJAJAHAAJAJHAHAJAHAHA nasib dia tkda twitter :(
 
Pliss doh cap kalau ada masalah bgitaw aku @Asyrfff__
 
hahahahaha time dia jeling tu siot lawak
 
 
 
Feeling level 1000 hahagshg
 
Bodo sia acap lepas minum greentea jadi centu 馃槶馃馃徏
 
Hahahahahahahahahahaha ala bodo
 
Bongoklaa man馃槀馃槀馃槀
 
 
kalau ada depan mak aku ni mahunya kena lempang sampai strok 馃槀馃槀馃槀
 
 
tengok ni teha ahhahahahah
 
 
 
acap kembali lagi
 
 
asal member kau ni
 
 
 
BANG MAN JANGAN LA IKUT NANGIS JUGA BAGI TENANG LA MEMBER TU SEKALI SEKALA HHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
 
 
 
check balik doh
 
Meleleh leleh hinguih pi sapu tang muka , ermm ! Baguih cap ! Cam ni haa 馃憣馃徎鉁
 
 
 
 
 
 
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
 
 
 
 
 
Nobody:.... Bang man:
 
Apa masalah dak acap ni
 
 
 
 
km bdmdnya jan kek gini yaa
 
ok tak cap dari haritu lagi @ashrf_iskndr
 
ngaku lu pada... Ngaku gak
 
Dia ada 2 1. Kena sampok dek jembalang 2. Cuaca panas sampai basah muka
 
kenapa jdi mcm ni cap
 
Over 62 replies and quotes not shown

Retweeters

2,868 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now