@aimansalim_ | 113,217 followers
weh acap ni dah teruk doh, tolonglah mengaku siapa yang buat dia ni

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 66 replies and 96 quotes found
 
Siapa buat dia ni meh sini kita babap @asyraf_azmn
 
In reply to @aimansalim_
dia sedih bang man tak ajak lepak mamak cuba rasa malam tadi
 
 
In reply to @aimansalim_
 
In reply to @aimansalim_
sabar doh acap 馃ぃ馃ぃ
 
 
 
 
 
In reply to @asygoldie
@asygoldie sape sakitkan hati kau ni 馃槀
 
Rapatnya abang man dengan acap ea
 
 
 
In reply to @aimansalim_
hahaahhaa siot la
 
In reply to @aimansalim_
Mi, sape buat acap. Dah kali ketiga dh ni 馃槀馃槀
 
 
In reply to @aimansalim_
awak buat apa kat diaa馃槱馃槱
 
In reply to @_asyrafaziz_
@_asyrafaziz_ acap takmo acap jgn bersedih
 
Jangan la sampai macam ni awak
 
Muka Acap yang second scene tu nda bole go HAHAHAHAHAHAHA
 
 
In reply to @asyrafrazy
@asyrafrazy pencil box hilang je bahheeekkkdooo
 
 
Tkde idea terpaksa pakai video org laij tuk buat lawak... @HazwanJ_Mazwan
 
kesian dooo dak acap
 
Baga demo ni @acpzulkifa mnangis je keje
 
HAHAHAHAHA PALABUTO LA
 
 
Sesi hati ke hati ke bang man ahahahaha
 
In reply to @Nabilacoii
@Nabilacoii kau okay tak ni hm 鈽癸笍
 
 
 
In reply to @aimansalim_
kau asal do? Ada masalah roger. Bowling lai release tension.
 
 
In reply to @aimansalim_
tngok betul2 kau ada teringat sapa2 tak
 
 
 
Acap pulak dah 馃槀馃槶
 
In reply to @acaptakiyudin04
@acaptakiyudin04 apa2 call je aku,aku sudi dgr luahan hati kau
 
 
siapa buat cido ni baik ngaku!!! @_sitinurulain
 
syukri dah viral tak bagitau seh @_xizzx_ @_warmachinerox_
 
 
In reply to @kuharlinaa
 
HAHAHAHA TERHIBUR ! 馃槀
 
In reply to @ahchap_
 
 
mcm haziq do HAHAHHAHAHHSJAJAHAAJAJHAHAJAHAHA nasib dia tkda twitter :(
 
Pliss doh cap kalau ada masalah bgitaw aku @Asyrfff__
 
hahahahaha time dia jeling tu siot lawak
 
 
 
In reply to @aimansalim_
Feeling level 1000 hahagshg
 
In reply to @aimansalim_
Bodo sia acap lepas minum greentea jadi centu 馃槶馃馃徏
 
In reply to @aimansalim_
Hahahahahahahahahahaha ala bodo
 
In reply to @aimansalim_
Bongoklaa man馃槀馃槀馃槀
 
 
In reply to @aimansalim_
kalau ada depan mak aku ni mahunya kena lempang sampai strok 馃槀馃槀馃槀
 
 
In reply to @aimansalim_
tengok ni teha ahhahahahah
 
 
In reply to @aimansalim_
acap kembali lagi
 
In reply to @aimansalim_
 
In reply to @aimansalim_
 
 
 
 
In reply to @aimansalim_
check balik doh
 
 
In reply to @aimansalim_
Meleleh leleh hinguih pi sapu tang muka , ermm ! Baguih cap ! Cam ni haa 馃憣馃徎鉁
 
 
 
 
 
In reply to @aimansalim_
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
 
 
 
 
In reply to @aimansalim_
Apa masalah dak acap ni
 
 
 
 
In reply to @aimansalim_
km bdmdnya jan kek gini yaa
 
In reply to @aimansalim_
ok tak cap dari haritu lagi @ashrf_iskndr
 
In reply to @aimansalim_
ngaku lu pada... Ngaku gak
 
In reply to @aimansalim_
 
 
In reply to @aimansalim_
aku tahu ni pakwe kau tapi jangan rt sangat seram aku
 
In reply to @AsyrafHarith
@AsyrafHarith weh kau dah okay ke belum ni
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ADUHHHHHHHH馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
In reply to @AikalAiman
@AikalAiman jangan la sampai macam ni man. Kawan2 kan ada.
 
 
Patut ah india ban tik tok
 
In reply to @Acaphnn
@Acaphnn lek ah cap aduh
 
In reply to @Muqrizsh
@Muqrizsh jangan sedih sedih cap
 
 
Sial laaa 馃槶馃槶
 
HAHAHAHAHAHA SIALLLL
 
In reply to @mrlkml
 
Over 62 replies and quotes not shown

Retweeters

2,815 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now