@brgsjks | 401,192 followers

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 48 replies and 116 quotes found
 
 
 
In reply to @brgsjks
Rosak cerita K ON aku nep
 
 
In reply to @brgsjks
 
 
 
In reply to @brgsjks
Kima barai siallllll bhahahahhahahaha babi terhibur aku pepagi ni lahaanaaaattt
 
cam sial HAHAHAHHAHAH鉂わ笍馃槀
 
HAHAHAHAHA.

This song is so legend back then.
 
K-ON versi Indonesia HAHAHAHA FAK THIS SHIT HAHAHAHAHAHAHAHAH
 
 
 
 
 
In reply to @brgsjks
Kalau lagu ni stuck dalam pale aku siap kau nep
 
Lagu legend ni maso koloh mulo 馃槀
 
Hahahahha lagu ni 馃槀馃槀馃槀
 
ive never seen this k-on episode before hm
 
 
 
Pakcik diaa koka kolaa 馃ぃ馃ぃ
 
In reply to @brgsjks
Bodo anep 馃槀
 
 
 
 
WEH ROSAK K ON HAHABAHHASHHSHSHS
 
 
In reply to @IwaninaSaleh
@IwaninaSaleh ingat lagii tak lagu kita dulu hahahahahahhahahahah
 
 
Haahhaahahahhahahhaha
 
This will help to reduce the stress @MuhaiminOthman6
 
 
馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Tf anepp 馃槀馃槀馃槀
 
 
THIS IS AN INSULT TO K-ON! 馃槶
 
 
 
 
HAHAHHAHAHHAHHAHAHAAJJJJAAJ
 
Apa benda aku tengok ni?? Boleh berdarah hidung aku. Hahahah
 
Wey @ikhmal07_ dia wat come back hahahahahahaha 馃ぃ
 
Hahahahahahahhahahahhaha aku suka sangat lagu ni dari dulu
 
Hahahahahhahahaha comel tapi annoying
 
 
 
In reply to @brgsjks
Mana dia dapat semua ni 馃ゴ馃馃徎
 
 
In reply to @brgsjks
 
 
 
 
In reply to @brgsjks
Bodolah馃槀馃槀馃槀
 
In reply to @brgsjks
 
In reply to @brgsjks
its fucking 2am anep just sleep huhuhuhu and why the fuck i watch this at 5am ???
 
 
 
 
In reply to @brgsjks
nani is this 馃槀馃槀
 
In reply to @brgsjks
 
 
 
In reply to @brgsjks
berdekah tapi layan pulak lagu dia 馃槀
 
 
In reply to @brgsjks
k-on kola c-on cola
 
 
In reply to @brgsjks
Natbuk No te bo-ok
 
 
In reply to @brgsjks
tak pernah tak lawak hang ney
 
In reply to @brgsjks
video ini terlalu kelantan untuk saya
 
 
 
 
HAHAHAHAHAHAHA BODO LA
 
 
Huhu apa kau dah buat kat k-on
 
 
Tak pasal pasal aku gelak tgh2 mlm ni haaa馃槀馃槀馃槀
 
Kenapa K-on 馃槶馃槶
 
Hati ini dicuit 馃ぃ馃ぃ
 
Aku teringat luqman podolski hahaha
 
 
 
 
K on jdi mngsa馃槀馃槀
 
 
 
Hshshshshshshshs
 
 
Teringt kat kau yap 馃槶馃槶馃槀馃槀 @AsyraffiqAfendi
 
Fck lagu ni melekat dekat kepala hmm
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAA PABENDA NIIIII
 
Patut pepagi Jumaat ni my brain berzikir tapi telah diwash dengan Cocacola 馃槶馃槶馃槶
 
 
 
 
Lagu favorite fikri nyanyi ni 馃槅 rindu campus life 馃槍
 
 
Over 64 replies and quotes not shown

Retweeters

4,557 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now