@muhdthoha5 | 12,268 followers
aku dh la tak tau lagu2 matleh ni, nasib ada satu lagu melayu....

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 287 replies and 862 quotes found
In reply to @muhdthoha5
you can’t buy confidence, but you can create your own ✨☺️ . Have a beautiful day kawan-kawan! 🌈
 
 
In reply to @muhdthoha5
Mcm kena plk tweet yg bwh tu😂😂 pic.twitter.com/UQTyJlkThe
 
In reply to @muhdthoha5
bukan sia yang ni la ya allah hahahshshshahajshhahaha
 
In reply to @muhdthoha5
 
I didn't expect that 😂😂😂😂😂😂😂
 
In reply to @muhdthoha5
Jarang jumpa lelaki hensem yang kelakar ni ha ha ha
 
 
In reply to @muhdthoha5
jauh ni woi terpesong😂
 
In reply to @muhdthoha5
Sia tu penyanyilah😂 bukan script lagu😂😂😂😂😂😂
 
sy pikir dia mau nyanyi 123 123 drink dah hahahahahahaha
 
 
Hahaha macam sial , crack laaaa tho hahhahaahhaha
 
Hambar but he's handsome so icokey i laik
 
 
 
he sounds exactly like dato' jamal abdillah at the end HAHAHAHHAHA
 
In reply to @muhdthoha5
Ingin aku berpesan kepadamu kekasih, SHAKIRA-nya engkau merinduiku, hubungilah aku di sini pic.twitter.com/TYxlg0T24V
 
HAHAHAHAHAAHAAAHAHAHAHAAAHSAHHAHSHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHSHHAHAHAHHAHAHHA AKU SUKA AKU SUKA AKU DH TEBAYANG NYA TERIAK IM GONNA SWINGGGGG TAPIIII AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA TERHIBO I
 
 
In reply to @muhdthoha5
hshshshshahahahahahhahaha
 
Aku terhibur anjirrr.. hagaga
 
HAHAHAHAHA terhibur gila siak🤣
 
HAHAHHAHAHA TERHIBUR DOH SUMPAH 🤣🤣🤣
 
 
Setan! Hahahahahaha
 
BACOT WOIII 😭😭😭
 
Hahhahhahaha sia l la
 
 
kalau nak cakap bodoh , memang terlampau
 
In reply to @muhdthoha5
THE WAY I SCREAMED HAHAHAHAHHA
 
In reply to @muhdthoha5
yakin tu penting🤘🏿
 
terpesong HAAHHAHAHA
 
 
 
 
Ya allahhhh hahahahahahaahahaha lawakkkkk
 
asal aku rasa kelakor sangat.😂
 
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH bodohnya boleh diterimak akal 🤣
 
 
 
Bodo bah hahahahaahahahha
 
HAHAHAAHAHA aku expect dia nyanyi lagu chandelier or cheap thrills
 
GILA TERHIBUR SAT
 
HAHAHAHAHAHA YA ALLAH TERHIBUR
 
YALL I REALLY CANT WITH THIS GUY MY LUNGS FJSJFJSJJDJSJD
 
Bismillah, assalamualaikum 😊
 
Bahaha weh samalah aku pun terfikir lagu melayu yg ada perkataan sia😂
 
 
In reply to @muhdthoha5
HAHAHAHHAHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
 
Dia ni tak penat ke jadi cute ? Hm @tiyaaaraaa
 
 
 
 
Camsial hahahshssh
 
"ha lagu ni, lagu baru ni" HAHAHAHAHAHAH confident tu yang mahal
 
 
In reply to @muhdthoha5
send ig nk main filter ni ahahaha
 
In reply to @muhdthoha5
mana nak cari effect niiiiii
 
In reply to @muhdthoha5
Kau idola baru aku bro. Haha.
 
 
In reply to @muhdthoha5
Hahahahahahhaa lawak bodo😂
 
In reply to @muhdthoha5
Confident tu penting 🤣🤣 nasib suara boleh go
 
 
In reply to @muhdthoha5
sia tu siapa ke memang tajuk lagu ?
 
kpaletakkkk dia habhahahababbahahaahhahaha
 
lmao is this that sk8tr boy
 
hotok yo HAHAHAHAHAHAHA bongokkkkkkkkk
 
terbahak bahak sial aku gelak HAHAHAHAHA
 
thoha dengan @xxxewlfr boleh geng 😂😂😂
 
Yall need to watch this istg
 
nak maki ke tak nak , nak maki ke tak nak HAHAHAHAHAAHAHAHA
 
The next generation of dato jamal abdillah🤘🏻
 
Kenapa dia ni macam remy😅
 
badak tgh dgr lagunya dekat radio ttbe same pulak
 
BABIH PLOT TWIST GILE HAHAHAHA
 
 
i need his level of confidence 😂
 
Bodo laaa hahahhahha
 
 
PECAH UAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
 
But u still nailed it 🤘🏽✨
 
WEH AKU TERHIBUR 😂🔫
 
Hahahhahaha 😂😂
 
BONGOK AKU DAH AGAK AHAHAHAHHAA @nuhanisah_
 
 
HAHHAHAHAHAHAHAHAHA.... dia punyaa konfiden mcm biasa tgk lahh.. 🤣🤣🤣... @mellymellot1
 
HAHAHHAHA YAKIN TERUKKK
 
In reply to @muhdthoha5
Hahahahahahaha adoi
 
 
In reply to @muhdthoha5
Terus start ngn sia-sia 😂
 
In reply to @muhdthoha5
 
In reply to @muhdthoha5
HAHAHAHAHAHHAHAA
 
 
In reply to @muhdthoha5
 
In reply to @muhdthoha5
Wehh aku terhiburrr😂
 
 
 
In reply to @muhdthoha5
Full version pls bang... Sedap pulak suara ala ala jamal tu
 
In reply to @muhdthoha5
Ni ke yg akak tngok tadi @izzatialridha 🤣🤣🤣🤣
 
Over 508 replies and quotes not shown

Retweeters

30,313 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now