@xxxoshAuni | 1,426 followers
Harini aku nak share my first ever experience tengok benda-benda mistik IN REAL LIFE! Biasa tengok dalam movie je gais!Harini diizinkan Allah tengok benda2 ni depan mata sendiri.AND!!
Benda ni jadi kat my mom sendiri!
korang nak aku story tak? Give me 10 rts n i'll story from A-Z

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 127 replies and 251 quotes found
 
In reply to @xxxoshAuni
Salam sis this is a few ruqyah notes that I keep. If you nak pagar rumah, ambil garam kasar and lada hitam lepas tu campur sambil baca ayat ruqyah ni. Lepas tu tabur sekeliling rumah sambil baca subahnallah. In sha Allah rumah akan di pagar. Semoga bermanfaat walah'ualam pic.twitter.com/MEsU9GkjUP
 
In reply to @xxxoshAuni
Cakap pasal santau, sumpah, mistik ni. Tahun 1980an dekat Jepun ada iklan Kleenex ni. Kecoh dekat Jepun katanya iklan tu disumpah. Pelakon dengan kru iklan jadi macam orang disantau, tapi lagi teruk. Analisis,cerita pasal iklan boleh tengok dekat link ni youtu.be/h8Vk8IimCOo pic.twitter.com/38NMRvnPjB
 
Yet you'll find many ignorant ones saying black magic does not exist in our age anymore. Let me enlighten you; the more people reject the existence of these things the easier they continue to work around undetected by people.
 
In reply to @xxxoshAuni
So ceritanya harini aku bawak mak aku berubat dengan seorang hamba Allah ni dekat KULAI, Johor. Tergerak hati nak pergi situ sebab ada kawan my dad yang sembuh berubat dengan diani . nak boleh sampai situ macam macam halangan ada . 2 3 hari sebelum gi mak aku dah start buat hal
 
 
In reply to @xxxoshAuni
till now , aku memang tak faham kenapa perlu santau and sebagainya , ada mulut kan ? if tak puas hati or something tell them ! no need to buat benda syirik semua 鈥) i know apa rasa this girl and Alhamdulilah her mom selamat 鈥) my aunt orang buat sampai meninggal and orang yang
 
In reply to @xxxoshAuni
Zaman skrg when turn into environmet works, xpuas hati je paling otak tu fikir yg 1st is SANTAU , dendam , xpuas hati je cucuk org atas, Xpuas hati je palau org.. Anaya org , mental torture org . Haihh... semoga keluarga awak baik2 shja lepas ni 馃様
 
In reply to @xxxoshAuni
Btw gais...siapa yg minat press on nails boleh follow ig oni! pic.twitter.com/r7nBkBusTX
 
Aku just doa dan harap yang family aku takkan terkena dengan benda benda macam ni. Plus aku harap yang zaman kita dah tua tua nanti still wujud orang yang tahu bab bab ubatkan orang lain
 
In reply to @xxxoshAuni
Moga ahli keluarga awak dan ahli keluarga kita semua dijauhkan dengan manusia yg punya hasad dengki
 
In reply to @xxxoshAuni
Guys...oni cuba reply dm satu2 ya...sabar ya...rmai sgt dm 馃槄
 
Scariest shit that it still happen. Damn, some ppl are struggling their way to get to the top and some shit ppl just use santau as solution
 
In reply to @xxxoshAuni
arwah mak aku terseksa sakit buatan org dari hari kedua dia kahwin sampailaa dia meninggal 馃槍
 
Nabi SAW bersabda:

"Jauhilah 7 perkara yang merosakkan iaitu sekutukan Allah, sihir, membunuh orang tanpa hak, makan riba, makan harta anak yatim, lari dari medan perang dan menuduh perempuan baik melakukan maksiat terkutuk."
(Hadis Riwayat Bukhari dan Muslim)

Moga dijauhkan.
 
omg,, family aku pun pernah duh ni real not fake. kalau nak tahu tengok thread ye kawan kawan. aku story bukan cerita ngarot but real punya...
 
In reply to @xxxoshAuni
Boleh saya dptkn contact pakcik yg ubatkn mak awak ni tk? Dm
 
family aku dulu pernah kena benda benda mistik babi ni. 10rt aku cerita.
 
In reply to @xxxoshAuni
Babi ape sial dah 2020 main santau lg. Cuba kau hntar santau angin tu ke keter, mana tahu kot2 keter boleh terbang. Baru betul santau angin. Kerja dah bgus pun bodoh!
 
Nauzubillahiminzalik. Semoga kita dijauhkan dari ada perasaan hasad dengki. Whenever kita mula rasa dengki dengan orang lain, bawa bawa istighfar & tadah tangan supaya rezeki kita diperluaskan & berjaya macam orang lain. Never do bad things to people.
 
In reply to @xxxoshAuni
Sebagai pendinding amalkan solat subuh kat masjid insyaallah siapa yang kena sihir , gangguan akan dipulangkan semula doa yang terbaik pada allah.
 
In reply to @xxxoshAuni
kata ayah saya masa dia dengar syarahan, kalau seseorang orang dengki dan sampai santau2 ini. jika yang terkena ni sampai mati . segala dosa orang yg disantau ni akan tanggung 100% org yang menyantau ni . allahualam .
 
Benda ni sebiji macam mama aku kena skrg, tpi mama ndamau pi berubat, orang ckp and my fam ckp kalau nda pi berubat benda ni boleh buat orang jadi gila, aku takut weyhhhh, aku takut bukan sebab apa., sebab aku ada adik paling kecil baru berapa bulan 馃槶馃槶馃槶 doakan mama aku ya馃槥馃檹
 
In reply to @xxxoshAuni
Bodolah orang main santau santau ni. Apa dorang pikir pun taktahulah. Mak aku pun pernah kena tpi selang dua hari tetiba ada orng dtng mintak maaf kt mak aku. Tpi mak aku tk sakit apa apa pun. Mak just tahu dia kena santau. Tu je haha
 
Sama mcm berubat paksu aku dkt bentong pahang. Bomoh tu buat sampai benda yg depa hantar tu jatuh depan sejadah. Pergh siap ada tulang kera luku. Buluh sembilu apa tah. Kain batik maksu aku. Mcm mana depa dapat tah kain tu. mmg pada la org jenis main santau ni
 
Black magic is so scrary
 
Ayah aku pon kena mcm nih jugak , keluar jarum , mata kail ngn serpihan buluh dari dalam badan , pastu kt rumah dia tanam bukan2, dalam 2 tahun hidup kesakitan disebabkan hasad dengki manusia , and now my father was passed away馃様
 
YA ALLAH YA TUHANKU MINTA DIJAUHKAN DARI SEMUA BENDA NI AMINNNNNNNN 馃槹馃檹馃徎
 
In reply to @xxxoshAuni
Kat umah pon ade la 3 4 biji bende tu tanam kat keliling rumah. Gigih nak matey! Kisahnya kawan ayah, ustaz, datang umah sebab ada ururan kerja. Turun je dari kereta tetiba ustz tu muntah虏. Ayah aku pelik la kan. Ustz cakap ade something kat umah.
 
At least jumpa jugak orang yang betul betul boleh rawat. Mak aku taksempat. Ye semua tu ketentuan Allah :")
 
mintak jauh la sial benda benda gini 馃懆馃徎鈥嶐煢
 
In reply to @xxxoshAuni
I pernah tengok sendiri ayah i ubatkan rumah arwah pakcik i. Dia meninggal sebab cancer otak + memang ada orang hantar benda. Macam u cakap jugak, ayah i keluarkan benda tu dari dalam dinding. Rakan sekerja dia sendiri hantar tanam bawah tanah rumah konkrit 鈽
 
Ayah aku meninggal pun disebab santau angin , satu family 7 beradik sekali ayah mak aku pi ulang alik berubat buang balas buang balas , 10 tahun dalam badan ayah aku sampai ayah aku meninggal , mak kak aku muntah keluar rambut
 
srs seram .. semoga dijauhi benda benda macamni 馃槶
 
Hampir sama mcm my mom kena tapi hampir masuk 3 tahun. Nk cerita tapi aku takde la gambar虏 yg nk ditunjuk. Tapi takpe la. Manusia ni mcm虏 jenis perangai ada sampai sanggup gunakan benda虏 syirik ni utk jatuhkan org.
 
hm bukan nak cakap apa ah, tpi mak aku pun penah kena dengan sedara sendiri sekarang ni tk kesah siapa pun kalau dia dengki dia akan buat . i said what i said
 
Yang kanan tu macam bentuk nasi lemak cik anum asrama
 
In reply to @xxxoshAuni
Macam lantai umah aku siakkkk.. Entah2 benda tu ada kat umah aku... Hahahaa馃槀馃槀 pic.twitter.com/fc3HASQM7x
 
my family pun pernah kena camni tapi tak seteruk ni la hhh orang tu hantar dekat my dad tapi yang kena nya gue anying hshdh
 
I've been through this experience, sumpah iman kena kukuh馃槩
 
In reply to @xxxoshAuni
Tengok pada kain, bomohnya melayu ni
 
In reply to @xxxoshAuni
Semoga ahli keluarga awak dilindungi oleh Allah... Banyak-banyak berdoa semoga dijauhi perkara mcm ni dkt family kita semua..
 
Mak sakit, anak mintak 10 rt dulu kat twitter
 
fuck la, melayu kalau dh dengki benda gini boleh jadi eh
 
Jangan lah hantar santau santau ni馃槶馃槶馃槶 just live your own life laa
 
In reply to @xxxoshAuni
Bahayanye main bende " mcm ni ya rabbi tak takut dosa besar ke 馃槥
 
In reply to @xxxoshAuni
Semoga sentiasa dalam lindungan Nya ameenn
 
In reply to @xxxoshAuni
Weh Auni! 馃ズ Semoga Allah bagi kesembuhan kat mama kau balik. 馃挭馃徎
 
Teringat time kat rumah cikgu sarimah first time tengok mengilai depan depan
 
Real life siccin melayu
 
Banyak banyak kan lah solat ingt tuhan mintak perlindungan yang terbaik dari Nya moga u dirahmati dan dilindungi Aminn
 
Bismillahillazi la yadurru ma鈥檃smihi syaiunfillardi wala fissamai wahuwassami鈥檜l 鈥榓lim 馃げ馃徎
 
Dengki melayu ni lain macam sampai sanggup jumpa bomoh untuk hancurkan hidup orang lain. Ya Allah jauhkan lah dari terkena benda benda macam ni.
 
come on laaa orang malaysia dah 2020 do , tak payah laa main benda benda purba ni , nak buat benda jahat pun pakai laa benda yang maju sikit aduhh
 
Ive never really believe in black magic.

But until my family experience it ourself.
 
Ingt 2020 tkde dah org mcmni rupanye ade lagi 馃槶 takut nye ya allah
 
 
May Allah protect us all from sihir-sihir ni. Seram weh. 馃槬
 
In reply to @xxxoshAuni
Semoga mak anda kembali sihat 馃ズ
 
In reply to @xxxoshAuni
mak aku. Sakit sampai meninggal. Aku ingat apa yang jadi, seksa nya arwah mak masa dia hidup. puncanya sebab kami meniaga & orang iri hati. Aku ingat sampai mati apa orang buat. Hati-hati siapa yg berniaga/ berjaya dalam kerjaya. manusia ni kejam. Rindu maa :')
 
In reply to @xxxoshAuni
Banyak kali jugak tengok mende ni sebab pak saudara pandai berubat orang.. Ade 1 malam tu bila ambil barang utk org yg terkena, bila bukak bngkusan tu keluar ular teruih.. Ular senduk.. Fuuhh... Merangkak seribu cari cuka nak simbah...
 
terus kuat,jgn berhenti berdoa... moga Allah lindungi awak gan family... amin馃槈馃槈
 
 
Makin aku besar ni makin takut aku dengan orang sekeliling, sebabkan dengki manusia abes jadi mangsa keadaan. Stupid meleis nak main hantar2 ni. Bebal anak siput
 
tak paham la org yg dengki2 pstu hantar benda2 cmni.
 
Teringat ayah kena sihir dengan org tua mana ntah sebab tangkap anak dia atas kes rompak kedai emas. Ayah cakap org tua tu mai salam ngan ayah ja dia kata nak kenal tuan yg tangkap. Ayah tak sangka dia tok bomoh 馃う
 
In reply to @xxxoshAuni
Allahu takutnya baca. Boleh tau apa tujuan dia buat benda tu? Dengki sebab mak awak naik pangkat ke?
 
 
Kwn aku tuh hari keluar tahi dr pantat dia. Punya takut kami
 
moga kita semua di jauhkan aamiin
 
Semoga kita dijauhkan dari benda yg macam ni
 
Aku masih teringat masa mak aku kena buatan orang. Pakai bomoh siam. Masa tu aku budak lagi. Kesian mak. Alhamdullilah sekarang mak sihat. Takde apa dah. Berubat dengan orang batu pahat. Dekat juga dengan kampung mak. Hati manusia tak boleh jangka. Selisih lah wei
 
Seram sejuk aku rase lepas baca cerita ni
 
Plastik layer 2 ni dgn kandungan hitam ni aku jumpa dekat depan rumah aku ditanam area laman dgn diikat elok.
 
The same thing happened to my late MIL. Benda tu sampai beranak pinak dalam badan dia. Kali terakhir berubat dgn ustaz dr Acheh. Sebulan lebih dr berubat tu, alhamdulillah xde gangguan mistik tp kesan dr gangguan tu buat badan mak uzur, akhirnya dia meninggal.
 
Whoever hamba Allah yang berjaya ubat tu. Ilmunya paduuuu gila.
 
Teringat cerita tu kakak kemarin, takutnya kalau terkena org yg rapat dgn kita sendiri yg buat mcm ni
 
All this mistik stuff... How do you explain them through science?
 
bodo pe terjumpa tweet macamni SEKARANGGGGGG
 
In reply to @xxxoshAuni
My mom sakit sbb saka arwah mertua dia, disebabkan ank semua dah takde so terkena dkt my mom. My mom tak pernah terima pun but dia mimpi monyet gigit kaki dia, start from there my mom sllu sakit kaki. Bila berubat ustaz kata BENDA tu dah lama tumpang my mom sbb tak bertuan.
 
My late aunty aku jaga masa dia sakit almost 2 years. Rupanya orang hantar, last day before she passed away. I鈥檓 the only nieces that she rememberd! And we all know who did it! Her best friends. She suffered till her last breath.
 
Seeloknya bila pergi berubat jangan cerita dekat orang kita gi berubat, sebab bila orang yang buat kita tu tahu kita dah berubat, dia akan cuba hantar lagi banyak and lagi teruk. Dapat pesanan ni dari kawan. Tapi takpa la untuk teladan apa salahnya..
 
In reply to @xxxoshAuni
Busuknya hati macam dah berulat ulat hati tu sampai sanggup buat dekat orang macam ni. Allahu sedih dengar cerita, scary pun ada.
 
In reply to @xxxoshAuni
Hanya org yg pernah alami semua ni akn percya..betapa hebat dugaan ..
 
Allahu. Family aku last tahun lepas hampir 5 6 kali kena dlm masa 12 thun Semua sebab dengki dengan ayah aku. Ade kawan ayah aku cakap orang yang buat ayah aku adalah kawan baik ayah aku sendiri tapi ayah aku xnk tahu sape. Smpai aku kena tempias dan dapat rasa kehadiran dia.
 
Semoga dipermudahkan urusan auni 馃挭馃徎
 
Manusia kalau dengki mmg perangai kalah syaitan weh
 
 
In reply to @xxxoshAuni
semoga mak you sihat walafiat
 
manusia ni, kalau dah terlalu dengki, they will do everything utk musnahkan apa yg org lain ada.asalkan dia brpuas hati :-)
 
dah 2020 pun still orang masih buat benda Syirik ni , tak takut ke dengan azab Allah nanti . tak takut ke kita buat orang tu menderita sebab hasad dengki kau sendiri . aku baca komen , ramai ahli keluarga diaorg yang kena sampai meninggal lagi2 mak diorang. sedih nyaa Allahu
 
I've spend 20minutes to read this thread. Btw smoga mak awak sentiasa dalam keadaan sihat lepasnii馃榿
 
Cerita mistik for today
 
tak suka pon jangan lah buat orang macmtu haih ya Allah馃槶
 
I thought yg berbungkus tu buras. Ermm sorryyy
 
 
Antara satu sebab taknak kerja malaysia
 
 
maleis dengan dengki mmg takleh dipisahkan ke馃槶
 
In reply to @xxxoshAuni
Makcik saya pernah kena santau sebab laki tu suka dekat dia tapi dia tolak cara baik la sebab kan baru ja habis belajar then orang tu buat santau masa depa keluar ramai ramai p makan sampai meninggal. 馃様馃様
 
Over 278 replies and quotes not shown

Retweeters

20,696 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now