Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 188 replies and 692 quotes found
 
I WANNA REMAKE THIS WTF HAHAHAHA
 
 
In reply to @WenTakumi_
kalau bf akak buat hal, akak hantar adik jela pegi settel. malas citer banyak.
 
dont play with her heart cause she will play with her knife.
 
4000 retweet aku remake
 
 
PLS THIS WAS STRESSFUL TO WATCH
 
nak aku remake tak ?HSHSHSHAHAHAHAHSHSH
 
 
Schoolmate aque bododhdjxdnix astagfirullahaladzim
 
"sebelum nak bunuh diri ni nak buat tiktok dulu la"
 
In reply to @WenTakumi_
Besar boleh tolong kakak kat dapur
 
Your wife waiting for you after 10 missed calls
 
Tak tahu kenapa dekat sekolah kawan kawan dia still support perbuatan dia ni korg sokong la orang cm ni patot ah bodoh
 
Ni pegang pisau ni tahu masak tak
 
aku sumpah tak mengaku dia junior aku...
 
Esmeralda mix gusion HAHAHAHAHA
 
ni patut pakai lagu hanzo @melfrds
 
HAHAHAHAH cb belah lah adik gusion eh 😂😂
 
Gusion: I want you to lead the Light Of Dawn

Gusion’s daughter:
 
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH BUNYI SHINGGGG BABABABABABABABABABABAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHA BABI LAWAK AKU TERHIBUR HAHAHAHAHAHA
 
She got skills tho
 
Macam muka mak puteri balkish sikit..
 
In reply to @WenTakumi_
 
 
Aku tampar jugak dia nih kang..main pisau pulk
 
 
Alhamdulillah masih hidup sampai 2020 untuk layan benda macam ni....
 
 
adik gusion HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAA
 
ni belum pakai ulti dah pakai ulti 10 pisau tu
 
HEHSHSHSHZHZHAHSBSBWH
 
penat mak cari pisau , kat sini rupanya
 
 
 
Aku tak mengaku ni junior sekolah aku
 
BABI LAA HAHAHAHAHAHAHA BERIA AKU GELAK SEKOR2 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
 
Gusion top global 😂
 
tolong kutip adik sapa ni
 
Bahahhaha sialah adik gusion. Ni mesti skin epic bahahahha
 
Sial la adik guison hahahahaah
 
 
When you busy attacking and u see guison is busy farming..
 
In reply to @qisya12kissya
@qisya12kissya in our room nak potong ayam when we said we wanted to eat chicken curry
 
In reply to @WenTakumi_
Ni kalau hantar steven seagal lawan pisau dgn dia pon boleh menangis siaa gerakan dia unpredictable... Haha
 
HAHAHAHHAHA CAN'T RELATE
 
In reply to @WenTakumi_
Adik gusion acik dia hahahaha.
 
Jurus pisau baru kene belajar ni
 
Salah lempar blade auto shutdown nih
 
 
But damn thats a talent
 
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
dah besar toreh tangan ,sebab putus cinta
 
adik gusion HAHAHAHA babi
 
pergh keras siot gelek pegang pisau😂
 
HAHAHAHA ADIK GUSION HAHAHA
 
 
 
 
tok mun tercacak di perut dikpun percoma mati gia jak😂
 
Weyhhhhh😂😂😂😂😂😂😂😂
 
 
Gus kene ban la gila
 
 
 
adik gusion training baling dagger
 
Sejak melihat video ini , Amirul berhenti bermain hero Gusion
 
Babi la HAHAHAHAH NI adik fanny gak
 
dahel gusion😂
 
 
Kepada lelaki yang selalu curang , minta jauhkan diri dari wanita ini. 😂🤣
 
Uchiha sarada 😂☠️
 
In reply to @WenTakumi_
HAHAHA GUSION😂😂😂😂
 
pale bana adik gusion HAHAHAHA
 
aku perey bodo 😂😂
 
Bila ml nak keluarkan adik gusion ni?
 
tak suka tengok orang main dengan pisau atau alatan tajam saja2 mcm ni, BAHAYA TAU TAK BAHAYAAAAA!!!!!! 😤😠
 
Mak: adik tolong potong bawang jap

Adik: hold my brain
 
Ninja fruit ke ni🤣
 
In reply to @WenTakumi_
jangan hina gusion macamni pls 😭
 
Gusion kena nerf ni
 
 
Tak sentuh pasal racism...

I curious. Apasal perempuan yang pakai baju logo Fila dan Supreme ni, muka diaorang macam makhluk kelas menengah rendah yang minta penampar?
 
mata aku makin besar pada setiap saat video ni dimainkan . aje gile kome
 
Kontol lu anjirr adik gusion😂
 
Memburuk kan Tentonic
 
Ada bakat masuk American Got Talent ni
 
Lebih 10 minit dia buat, dia terbang mcm Doraemon
 
HAHSHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHABABA
 
 
 
you suka kan tengok benda macam ni @HilmanxD
 
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA adik Gusion hahahahaha I'm crying.
 
gusion fast hand sampai mengalahkan soloz
 
 
Ill send this vid to my bf if he piss me off
 
 
HAHAHHhhHhHhHhahahagag
 
 
Over 409 replies and quotes not shown

Retweeters

9,680 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now