Tweet unavailable : Deleted

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 126 replies and 467 quotes found
Excuse me, di hari jumaat yang mulia ini saya just nak cakap WHAT THE FUCK FUCK IS THIS ???????
 
waktu sendu masuk awal pula harini
 
 
In reply to @AdelineAisyah
 
NAKK GIRLFRIEND !!!!!!😢😭😭
 
In reply to @AdelineAisyah
 
30 RT AND I'LL DO THIS WITH MY BABY
 
hai saya nak buat . sapa nak jadi chenta hati saya
 
wait how strong is ur wifi to the point whr he cld be in sync
 
 
In reply to @AdelineAisyah
ek elee yg acah cringe tu single boleh la sembang, bila dh ada partner nanti ntah mesti buat benda2 tak senonoh mcm ni dlm bilik sambil vc
 
In reply to @AdelineAisyah
For those nak buat suprise box bajet RM20 boleh dm me okey 😂 yang single jangan sendu lame lame sangat 😂🍫 BOLEJ BERDARAH MATA TENGUK 🙈 pic.twitter.com/tShSLMykrT
 
In reply to @AdelineAisyah
Woiiii aku bukan bibi qhairina lah
 
lowkey wanna do this tapi takde chenta hati😔
 
ldr can relate to this
 
 
In reply to @AdelineAisyah
aku ulang nak 15 kali dah ni😂
 
diaorang time ldr pun sempat main tiktok sesame, kau ? ahaha padan muka dia busy
 
Bapak cute yalll...
“Hurmm buwnoh jewlah aque”
 
Please, let me die .
 
cute namampus 🥺
 
DAH BERAPA ORANG SURUH AKU REMAKE KAU TAU TAK AKU SENDU
 
Kinda cringe but i want what they have😔
 
KIYOOOTTTTT🥺 i’ll never get to exprience this 😌
 
 
 
pegang aku pegang aku aku nak terjun bangunan 😭
 
AIHHH CUTEEEEE HAHAHAHAHH
 
i lowwwkeyyyy miss how it felt to have a girlfriend
 
In reply to @AdelineAisyah
just nak cakap awak comel dengan hoodies tuh 😍🌹
 
 
SUMPAH COMEL GILAA . HAHAHAHAHA
 
INI TIKTOK PALING COMEL SETAKAT NI. BAGI AKU BOYFRIEND SKUNK !!!!!!
 
im going to kill myself rn🙂🔫
 
disahkan bahawa video ni tidak menghormati orang orang single disana😔😔tapi comel😔
 
cute overloaded 😭❤️
 
haih sendu can’t relate 😔✊🏻
 
well this is how ldr actually works —
 
 
In reply to @AdelineAisyah
wehh aku ingat bibi tadi
 
bangsat kiut bodo hahahah
 
 
Ajar aku macam mana nak tapis twit ii couple ni? Anyone?
 
if you don’t want to be like dis...I don’t want you
 
omggg so sweet☹😍😍
 
COMELNYAAAAAAAAAAAAAA 😍😍😍
 
i stan with this tiktok
 
We need to try this soon 🤣
 
 
 
Ugh this is so unnecessary.............ly cute
 
Sweetnya kat pakwe tunjuk rambut, kat netizen tutup
 
 
 
Bestnya ada partner cam ni,sporting gila siakk😍😂
 
I wish i had someone yg boleh join kepala otak i yg senget mcm ni🤪😭
 
 
 
 
 
In reply to @AdelineAisyah
 
In reply to @AdelineAisyah
kenapa boyf u tak reti duduk diam 😂😂 btw comel gilaaaa you ! 😍
 
jeles siell aquew😶
 
 
Alahai sendunya single 🥺
 
you wait haa until i found my boo i’ll do tiktok w him 😤😤
 
SUKA BETUL ADIK AKU TENGOK VIDEO NI
 
ARGHHHHHHHHH AKU SENDUUUUUU
 
aduh comel banget sih
 
 
This could be us but you hate tiktok 🥺
 
Inilah punca orang single yg relax jadi takleh relaxx..!!!
 
Cringe sampai ngilu rase
 
 
 
siapa yang cakap cringe tu mesti single hehe
 
 
alamak comelnya 😔✊
 
Ni kalau aku buat ni, pakai suara sendiri pun dah lepas😔👍🏻
 
comel skskndksns nak nanes
 
 
 
apehal la comel sangat ni oi
 
 
 
COMELLLLL😍😍😍
 
first time aku rasa tiktok comel sksksksksksksksksksk
 
 
nak boyfriend !!!!
 
Aku taknak awek main tiktok tutup salam
 
 
In reply to @AdelineAisyah
Kesiannn yang single mingle tuuuu Big laugh for you all genks HAHAHAHHAHAHA
 
Alahai udah lah adik adikku😭
 
Ni ka yg cop aku letak gambar dia sebagai wallpaper tu ? Skskskks iras iras doh
 
 
HAA PAPAZOLA COUPLE DENGAN PIPIZOLA 😲😲😲
INI BUKAN KEBENARANNN !!!!!!
 
 
 
HAHAHA comeeeelllllll
 
Hahaha sial tul comeyy amat🥰
 
Over 347 replies and quotes not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now