In reply to @xxxoshAuni
My dad sendiri yang tarik paku tu keluar. Dlm 4 btg jugak yg keluar.memang kteorg satu family terkejut ah sebab first time tengok IRL. Then, me n my dad dipanggil masuk dlm bilik dgn org tu. Katanya, dia nak cuba tarik apa yg ditanam dri rumah kitaorg. Dia baca2 ayat alquran
@xxxoshAuni | 1,426 followers
Replying to @xxxoshAuni
and tiba2 ada something melayang jatuh depan aku gais T-T YES! BETUL2 JATUH DEPAN AKU..Dlm 2nd pic tu mnde tu la yg melayang depan mata aku...Korang nk thu dlm tu ad ap?Nah... Can u imagine ad tulang manusia n minyak dagu dlm tu? OMFG

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 2 replies and 13 quotes found
In reply to @xxxoshAuni
Jap eh genk nak makan shshshs
 
unboxing paling scary aku pernah tgk
 
Jahat sungguh manusia yang buat ni
 
In reply to @xxxoshAuni
Ya Allah, kembang tekak tengok
 
Aku pelik. Minyak dagu is minyak yh dihasilkan dari dagu seorang mayat gadis. And tulang tu pun tulang manusia. Mungkin polis kena siasat, mungkin ada kes kehilangan org yg tak dpt diselesaikan. Gila lah. Mana tah manusia durjana ni dpt benda2 mcm ni.
 
Scary nyeee omg!!馃槶 smoga dijauhkan馃様馃ズ
 
 
Tulang manusianya dibungkus kain kafan.
 
Kesian kat empunya tulang. Ntah dia mati sempurna, tetiba ada org korek kubur curi tulang dia.
 
鈥淣ak g berubat mana-mana tak lepas bang, di ikat鈥 @MieghaaMhd
 
Beraninya laki ni pegang 馃槶
 
he鈥檚 not wearing gloves wtfffff
 
Over 3 replies and quotes not shown

Retweeters

402 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now