@bujibu_chempel | followers
Tweet unavailable : Deleted

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 26 replies and 85 quotes found
Last2 tu enjin dah start😂
 
ha kan dah kena marah dan uke
 
jangan la buli dia ishhhhh
 
 
 
 
 
 
Hahahahaha gigit kanggg
 
In reply to @bujibu_chempel
 
eee geram ❤️❤️
 
Last2 tuu 😂😭❤
 
 
Part last tu, marah member 😂.
 
In reply to @bujibu_chempel
last sekali mesti ter rem 😂
 
 
 
In reply to @bujibu_chempel
Garunk betul part last tu😂
 
Hahaha kesian pun ada, comel geram pun ada hahaha
 
 
hahahahah last tu aww
 
 
Hhahaahahha kalau buat dekat anyaw ni mau dapatt sticker dekat muka
 
 
 
Duh lucu jd pgn remas @marissabrigitaa
Hahaha
 
😂😂😂😂😂😂😂
 
 
 
In reply to @bujibu_chempel
 
 
In reply to @bujibu_chempel
Cibu rekod la buat bunyi udang pulak
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @bujibu_chempel
Cam ni lah bunyi ketam kalau nak tahu
 
 
 
In reply to @bujibu_chempel
Hooman hooman anjinc pake c :((
 
HAHAHHA MARAH MEMBER
 
 
(Buat bunyi kereta f1 guna tangan)

7 yrs old me;
 
Jangan lah kacau dia ! 😤
 
Eeee penoh jak mataaa
 
ni kalau buat kat kou mau menghilang seminggu sebab merajuk
 
Kalau aku jadi kucing tu da bagi penyepak dah
 
Marah 😂😂😂😂
 
 
Kan dia dah mrh 😂😂😂
 
The cat face really said "shit, wrong owner"
 
HAHAHAHAHAHAHA COMEL
 
 
 
 
Selalu buli cenni dgn meow ahahahahaha
 
 
You look cute when angry 😍
 
ni ke paksa orang buat bunyi udang tu
 
Marah le member tu.. Dipicit2 mulutnya.. Hahahaha..
 
 
😾 : paan si anjnc!
 
Dia marahhh 😂
 
weh garangnyaaaa HAHAHAHAH!
 
😾 : kutumbuk muka kau ya!! skali lagi kau ginikkan aku.
 
Macam bunyi ketam
 
y u making fun of me??! IM ANGY OK!
 
 
 
Yang last sekali tu motorboat baru nak gerak 🚤🚤🚤
 
 
Ulang banyak kali, berdekah gelak 🤣🤣🤣
 
bullying your cat is the best thing ever
 
😍😍😍😍😂😂
 
 
Dia cakap, “jangan biadap jangan biadaaappppl”
 
Ciyann dia kena buli
 
Cian.. tapi comell
 
i miss my cat so much😢
 
 
 
 
Me trying to annoy my cat 😂
 
Jangan mcm mcm nanti oyen terkam muka kang
 
yasssss sy tkuttt but comelll
 
Cute nyeee😍😍😍
 
😂😂😂😂😂😂😂
 
gemes bangetttttt
 
Last sekaliiii. Gueee penattttt. 😂
 
 
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
 
 
 
 
Over 12 replies and quotes not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now