@lillheavenn | followers
Tweet unavailable : Deleted

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 123 replies and 408 quotes found
Rempit sial hahahaahahaha
 
Not surprised at the location
 
Memang berjiwa bhai😂😂
 
this would be my cafe if i ever own one HAHAHHAHAHAHAHA
 
In reply to @lillheavenn
First time pegi ari tu serius makanan dia sedap. Vibe situ pun asyuk je. 100% recommended
 
 
“ tadi aku buat sirap tawar gila , rupanya yang aku masukkan bukan gula tapi perasaan aku dekat kau “
 
kalau gi sini ada chance sendu. aku tgk makanan , makanan tgk aku.
 
nape kecewa sangat nii >:
 
Ni kalau geng masuk semua nge CHIAAAAAA
 
Boleh ah ni letak QUOTE kat majalah sekolah AGAGGAAGAGAG
 
Dia budak sekolah aku. Fans menyu. Adik Billie Eilish. Sekian. #doneclaim
 
 
Lain mcm ek kisah cinta tu🤭
 
In reply to @lillheavenn
TQ for tweeting this girl 😉
 
 
Hue future bf, jom pergi sini djsndidosmaksm
 
ni kedai kawan saya , siapa yang break or sedih kalau minum comfirm getback
 
Hahahahaha style gila quotes dia
 
In reply to @lillheavenn
Nad ingat aku first rt semalam
 
Ni kalau pergi terus auto sendu ni 😭😭😭
 
Sangat sesuai dengan @elainanrn . Kopi dan sendue 🤘
 
 
 
jauh nok kota bharu 🥺
 
can i have one?
 
 
ni nak makan ke nak melayan perasaan sia 😂
 
Uiii mau p kota bharu la ni
 
sofea noor ke owner kedai ni 😂
 
Apa lagi, cc lah kenalan Kelantan yg ada
 
filosofi kopi versi kelate 🤣
 
 
 
 
In reply to @qwerty_bin
@qwerty_bin nangga ayat kau masok kede
 
sejak bila klate maju ni 🥵
 
Masuk kedai single keluar kedai terus taken ke apee ni
 
Ha boleh la lepak tenangkan diri kat sini @ilaniizyan_
 
You guys had me at visual until i have to read that rempitness
 
I LOVE this kind of cafe
 
jom kita masuk sendu sama sama
 
kena pegi ni nanti !
 
 
Byk quote kedai ni
 
Kemain ye lai next sem genk 🤣
 
Bestnya ! Love vibe dia !
 
 
Jum org sendu date ngan kmk 🥴🥴
 
 
Haih jiwa ni, lemah Saya 🤤
 
Rempit kampung culture shock je makan kedai gini hdkahskshs
 
This is what we need
 
In reply to @FaruqAzmnn
@FaruqAzmnn ikut aku balik kelantan meh
 
PAKWEE OUHH PAKWEE BAWAK SAYA PLEASEEEEE
 
Ni kalau pergi, mau mokya kata aku sendu @nasyxnash 🤣
 
 
Macam gampang ayatnya
 
WOWWWW! Ok dah legal dalam list food hunting 😌
 
 
In reply to @junabukanjennie
@junabukanjennie lepas kawin boleh lagi ke nak ajak gi kelantan 😌
 
 
 
 
 
In reply to @lillheavenn
Aaaaaa keno gi ni
 
In reply to @lillheavenn
if dekat dah sampai dah 😩
 
 
 
In reply to @lillheavenn
 
 
In reply to @nurinbtrsya_
@nurinbtrsya_ @rajasyahiraaaa aku dah pergi. Sedap weh. Tapi sedap lagi kalau korang belanja. Ewahhh
 
Cafe untuk orang sendu haha
 
 
 
Sendu cafe hahahaha tapi makanan niceee
 
Hi bila nak coffee date lagiii @amirahfatini96 🌚
 
 
Kelik klate nak make gapo, makan hati je jawabnya @karmilafatinz
 
 
 
 
dahla jom aa gi sini genk
 
nok kelik klate🥺
 
Waishhhh pndai berkata2 kedai ni 🤣🤣🤣
 
 
Waktu duduk machang dok jupe lagi. Time dh habis dip laa bru viral😂😪
 
Rempitznya kedai ni 😭😭
 
I need my sendu partner to go with me. 🥺🤧
 
“Tadi aku buat kopi pahit gila, rupanya yang aku masukkan tadi bukan gula tapi kisah kita” Kota Bharu pula tu kan. Akit angattttt 😂😂😅🤣
 
vibes padu hahahaja
 
Orang single boleh la pergi kedai ni
 
Cilake dah macam kedai kopi kat indonesia je ada quote galau galau ni jjajaja
 
Owner ni mesti suka tengok dilan ni
 
 
Ya allah, ini lah sanctuary bagi pemegang hati yang sendu🥺
100% gonna come through
 
In reply to @zikri_yaakup
@zikri_yaakup iki, dis suits u well.
 
 
 
 
Over 344 replies and quotes not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now