@qyscha_ | 84,086 followers
Sumpah best gile losen Nivea yang latest ni. Baru pakai few days dah nampak tangan n kaki lebih cerah and sekata 💖

The best part tekstur dia lightweight so sesuai sangat2 pakai waktu malam and tak rasa oily or melekit mcm losen biasa 🍊

Rating : 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 51 replies and 148 quotes found
In reply to @qyscha_
Tapi kalau nak pakai untuk siang. I suggest yg ini sebab ada SPF 30 and ada 50x Vit C 🍊 Ni tekstur dia macam losen biasa, moist2 mcmtu. Ada saiz yang besar dalam botol pump mcmtu which is easier nak pakai. Recommend untuk skin protection 🧴 pic.twitter.com/XulsXxAVOd
 
In reply to @qyscha_
I suggest this Allano Hand n Body Lotion.Lotion dalam bentuk buih mengembang,tahan hingga setahun depend on penggunaan.Lelaki yang naik motor boleh lah pakai elak sunburn, letak dekat muka pun boleh,lembut sangat.Parut pun hilang,semua boleh guna inc baby pic.twitter.com/ATOVtxJVSU
 
 
In reply to @qyscha_
boleh serbu shopee sebab tengah offer CNY! pic.twitter.com/xF79XRzDaQ
 
Trueee.. Nivea will be the holy grail lotion i have ever try and still use it till now. Bila sunburn, then i apply ni kt tangan after a weeks tu kulit akan okay balik
 
gaes gaess. sumpah tak tipu, losen ni memang bagus teroks. kaklin baru perasan ni ha, kulit ibu daripada kering sangat2 sampai macam garu sikit ada nampak garis putih, JADI ELOK. sumpah demi allah tak tipu. eksaited ni. warna kulit pon dah sekata. baru guna tak sampai seminggu oi
 
Rt for later. Tangan dah berbelang.
 
YESSS BESTTTT MURAH WEJHHH BELII PLSSS
 
 
320ml rm20 je gais harga asal sekarang guardian and watsons kan buat sale so ape lagi?!😂 wangi pun wangiiii tauu😘
 
Iolls memang recommend sangat yee, I memang bawak lotion ni kemana mana
 
 
Betullllll pergi beli sekarang!!! Aritu yg besar around rm15 je waktu guardian sales, minggu ni kan watsons pulak so better korang grabb skrg
 
I bought 180ml for RM18. Now tengah sale dekat watsons 320ml RM20 je tf? Membazir betul kalau beli lagi satu. Kejap lagi aku beli.
 
yup 💯 best. recommended dooh
 
Aku pon beli jgk time promo 40% haritu.. Time nak gi kerja aku pakai ni n biore aqua rich for sunblock.. X melekit n dua2 tu cepat meresap..best..
 
kalau aku pakai nanti makin cerah juga ke ?
 
Cadar tu yang tarik attention aku lebih dari losyen tu 🤣
 
OK! kena beli ni
 
 
Tengah cuba jugak and mmg best sangat! 😍
 
Retweet sbb nk beli takut lupe
 
TAKE ALL MY MONEY!
 
Retweeting this so tak lupa okr
 
Da sebulan pakai memang nampak cerah. Lemput and wangi tak melekit! 💗😇
 
Yessss memang best. Parut makin pudar. Alhamdullilah. Please try!
 
tadi kat watsons semua berebut smpai aku tak dapat , sekali aku pegi guardian lagi murah😂😂😂
 
besttt!!! burn masa pegi koh lipe dh makin hilang pakai ni 👍👍👍👍
 
 
In reply to @qyscha_
done grab sbb tangan burn sgt 😂😭 pic.twitter.com/aQJ7wQAFh7
 
Lama aku fikir losen tu apa
 
Aku baru beli tube kecik.....jgn sampai aku beli yg hat besar teruih 😩
 
 
 
In reply to @qyscha_
No wonder la cepat cerah, banyak nau parabennya
 
Baru ja beli lotion 🥺
And yes NIVEA is the besttt ✨✨ pnh tukar lotion lain tapi tk ngam. Tekstur tak sama. So i lebih suka niveaa 😘😘
 
In reply to @qyscha_
yesssss setujuuuu. cepat gila losyen ni meresap dekat kulit loveeee loveeee sangat
 
Lotion nivea paling 💯
 
Mmg best ! Hahaa
 
Patut tadi nampak 2-3 orang beli kat Watsons. Ish, nak kena beli gak ke ni (ha nampak tak cepat terpengaruhnya kat situ 😝)
 
Nyaaaa I baru nmpk ni kat Watson tadi tapi tula fikir 10 kali nak beli
 
Best!!!! Suka pakai
 
In reply to @qyscha_
betul ke?! nak try ni 😤
 
Bookmark for future reference
 
In reply to @qyscha_
Cepat serap and terus mulus ye kulit anda lepas pakai!
 
 
Wow mau try nanti
 
In reply to @qyscha_
Kalau siang nk pakai yg ni jugak, boleh tak?
 
In reply to @qyscha_
Okay tak untuk muka? Or ada set untuk bahagian muka
 
Cantiknya cadar dia😭😭😭😭
 
 
Ada aku buat pakai satu badan ni kang
 
Lepas ni habis stock la dekat semua tempat cari tak jumpa. Erm
 
Helo tengok ni kita bagi barang baik punya time tu baru release pulak tu haha @Lelayassmin @syiiee_ @syikinbahri @puteriieja @Deknazamani
 
Omg i attracted dekat barbie tu 😍
 
 
In reply to @qyscha_
Dah beli yg lain baru keluar review pasal ni @syafqhmhd 😤
 
In reply to @qyscha_
beli dekat mana ?
 
Aku teringat yg lotion ni hat besaq kat watson tu 😂 @hnsfzi @wan_lipaa @Aliaqstna
 
nak beli ke tak nak beli ke tak

My usual dillema
 
 
 
 
Just the right time nak hilangkan belang kat leher & lengan
 
 
In reply to @nrzfztlzw
@nrzfztlzw menggoda sungguh niii. 🤣
 
it’s 2020, people still using WHITENING LOTION/ CREAM ON THEIR BODY!

You should love your skin! being fairer doesn’t make you rich, you are still poor but white. that’s all.

it’s not worth it!!!!!
 
In reply to @qyscha_
Yg ni xde spf kan? Heheh
 
 
In reply to @qyscha_
cuba try yg ni.
 
Kene beli ni 🥰
 
aku banyak je losen tapi semua tak pakai sebab tangan berpeluh macam boleh perah
 
aku hitam blh kot beli.nanti blh putih macam kau 😆🤣@danielzikry_
 
Cuti ni, i gi dapatkan u 🤘
 
Omg don’t let ayish see this 😰
 
Cadar barbie 😍😍😍
 
 
In reply to @qyscha_
losen yang haritu kau hampir nak beli
 
 
In reply to @qyscha_
Boleh pakai dekat muka tak ?
 
In reply to @qyscha_
Baru ja lepas beli losyen yang warna pink tu aduu
 
In reply to @qyscha_
 
In reply to @qyscha_
Okey, balik keje ni terus p beli. Hahaha tq
 
In reply to @qyscha_
Kulit kering okay ke
 
 
In reply to @qyscha_
 
In reply to @qyscha_
Ada try tk yg deodrant Nivea baruu
 
 
 
 
In reply to @qyscha_
Sapu muka boleh ke
 
 
In reply to @qyscha_
Laki boleh pakai tak?
 
 
In reply to @qyscha_
Sesuai tak kalau nak pakai kat ketiak? 😶
 
In reply to @qyscha_
 
In reply to @qyscha_
nah putih kaki tangan la en
 
In reply to @qyscha_
uv filter? apa maksud tu? so ada spf ke?
 
 
 
Over 99 replies and quotes not shown

Retweeters

10,115 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now