@Farwhuut | followers
Tweet unavailable : Deleted

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 83 replies and 76 quotes found
 
In reply to @Farwhuut
bukan nak kecam ke apa. kesian jgk tp kes dah jadi. at the first place, patutnya mak u tak pyh bg adik u bwh umur keluar mlm2 dgn jantan.tak kira la uolss mmg kenal dia ke apa. moga adik u selamat balik rumah.
 
In reply to @Farwhuut
15/1 tak balik rumah ,then 16/1 boleh pulak main singgah balik rumah kejap, aku ja eh rasa ni kes lari ikut pakwe?.
 
In reply to @Farwhuut
sorry to say but basically bukan bawak lari. tapi lari bersama-sama. hopefully adik u jumpa dengan selamat.
 
‘Bawa lari’ huhu
 
In reply to @Farwhuut
hi sorry for asking, budak ni lari ikut pakwe ke pakwe dia bawak lari budak perempuan tu ke atau ada orang lain yang culik dedua ni? Sebab tak jelas sangat statement awak. Pape pun, moga semua dalam lindungan Allah.
 
In reply to @Farwhuut
takpaham adik kembar tu dia bawak lari dua dua ke? so total adik you yang hilang 3 orang ke cemana 😭
 
In reply to @Farwhuut
So that means skrg 3 orang adik U la kne bawak lari ngn laki tu? Sis, umur kita sebaya, harapnya awk kuat untuk terus galas tanggungjawab ayah awak, semoga dipermudahkan, harapnya adik² awk tak diapa apakan
 
In reply to @Farwhuut
ALLAH.. Harap dia xapa2kn ur sis.. Musibat btul jntan
 
In reply to @Farwhuut
Allahuakbar, nanti dah jumpa dia jangan marah dia, biasalah budak baya ni diorang darah panas,tanya dia kenapa buat macam tu,apa yang dia tak puas hati, because saya pernah hadap masalah ni,kakak saya yang sulung lari dengan bf dia,sabar ok
 
In reply to @Farwhuut
Lelaki ni siapa to you guys? Kenalan rapat or kenal gitu2 je? Adiknya pun umur berapa?
 
In reply to @Farwhuut
harap polis cepat jumpa ye sis nanti dh jumpa jgn marah ii dia. cakap elok ii dekat adik sis apa masalah dia, okay
 
In reply to @Farwhuut
Cari rumah makayah dia. Dah buat laporan polis?
 
aint this paiz lmfao i got his number sia 💀
 
ni lah sebab abg tengking kt hang adik oi
 
In reply to @Farwhuut
Bukan salah family , mak dia dah tak berapa kuat untuk sara fam . Jadi adikadik dia amik kesempatan bergaul bebas , maybe belum temui jalan yang betul . Jadi senang lelaki nak tipu dia . Jangan biar akaknya tertekan . Doakan je . Dia 16 dia tahu tanggungjawab dia cuma tak semua .
 
In reply to @Farwhuut
Cari di bilik2 karaoke 5 bintang dan apartment yang berdekatan.. mybe masih kacip kita tak tahu..
 
In reply to @Farwhuut
Aku kenal budak laki ni
 
In reply to @Farwhuut
nak cerita sikit. 5 tahun lepas aku pernah jemput chia dkt Semenyih tapi family dia taktau dia keluar pun senyap2 & off phone. esok kecoh abg dia post dlm group moto adik dia kena bawak lari etc, padahal aku bawak pi Hotel Izumi je dkt Balakong. mungkin adik kau tengah gitu jgk
 
Yang comment salahkan dia and parent (mak tunggal) dia kenapa eh? Bodoh tu simpan sikit
 
In reply to @Farwhuut
Tak faham ni.. Dua orang ni bawak lari sape.. Adik awak yg mana? Ke adik awak yg perempuan and boyfriend bawak lari sorang lagi adik kecik kembar u? Cemtu ke? Means yg adik perempuan 15yrs ni kua ikut boyfriend bawak adik kecil? Skang ni risau kan yg kecil tu ya?
 
In reply to @Farwhuut
Jumpa boleh pukul dulu tak?
 
In reply to @Farwhuut
Laki tu macam budak kusain je
 
reason xleh percaya sgt laki walaupun kenal....... ni sbb mak ayah risau... moga jumpa dgn selamat
 
In reply to @Farwhuut
dorang ni bukan selalu merayau ke area semenyih tu? kadang lepak mamak.. bukan eh?
 
In reply to @Farwhuut
Kalau adik aku buat macam ni dah lama makan kaki aku. Menyusahkan org tua
 
Macam muka kau @caduttt kau bawak lari anak orang ke
 
In reply to @Farwhuut
no plate motor dia ingat tak? detektf nak cari ni.
 
In reply to @Farwhuut
Kau ignore je apa org ckp. Jgn kisah kan .. family dorang x kne lagi mcm tu. Memang tak rsa. Nnti dh kne batang hidung sndri paham lah rsa mcm mna
 
 
*adik aku lari dengan pakwe die, tolong aku gais.

baru betul 😅

semoga dipermudahkan urusan 🤲🏼
 
Law dkt Malaysia ni agak memelik sbb kena tunggu 24 hrs i mean look 24 hrs kot, mcm mcm benda blh jadi. Haih
 
In reply to @Farwhuut
Semoga dipmudhkn. dia naik ap? klu naik kereta, kne viral kn kereta. senang org detect.
 
In reply to @Farwhuut
Saje tanye laki tu dak cukup kaya ke bawak lari anak orang?
 
In reply to @Farwhuut
Nnti adik kau dah balik jgn lupa pijak dia, sbb menyusahkan mak bapak.
 
In reply to @Farwhuut
pandai bawak keluar hantar la balik bebal ni bukan anak ayam
 
In reply to @Farwhuut
weh kau dah buat report? ada masuk dalam fb Semenyih/Kajang/Bangi? Facebook bagus, sebab banyak kenalan. Share kat semua tempat weh. haih, harap kau dan family bertabah hadapi ujian ni dari Allah. apa pun buat solat istikharah, Allah tolong hambaNya. jangan risau, doa baik baik..
 
Stay strong sis!! Kesian org mintak tlg, bukan minta ceramah adoii palatao betul org² twitter skrg nii 😠😠😠 sy doakn adek² selamat pulang ❤️🌸
 
Laki tu ada iras2 @wnarflqmn sikit. Cuma luqman muka dia lagi x hensem
 
Please if someone see this face after found this tweet please inform @Farwhuut
 
 
Muka familiar teroxxx
 
I thought it was ep at the first glance
 
Listen, she's in a very bad situation , she need help, how can you all get worse by evaluating her? let me help you, kalau mak korang kena culik lepastu korang mintak tolong , n then dia cakap korang tak pandai jaga mak. Think wisely
 
In reply to @Farwhuut
macam familiar je muka lelaki tu
 
In reply to @Farwhuut
at the first place, dia dgn mom dia dh tau patut takyh bagi keluar langsung,so xyah dh ceramah kat dia, moga adik hg selaamat
 
In reply to @Farwhuut
Hi i area semenyih,kalau i ternampak dia i roger
 
In reply to @Farwhuut
Moga Allah permudahk. Urusan awk.dan tunjuk jalan utk selesaikannya. Moga adik awk pulang dgn selamat. Sesiapa yg sekita family dia. Bolh la dtg tolg
 
Istg those some toxic people that replied need to fakof. Literally, she n her mother were having a hard time n u guys can go ceramah like they some irresponsible hooligans?! I cant la w these people. Aku tampo kang esok tak bgn lagi. Btw sis alhamdulillah everything is settled😊
 
In reply to @Farwhuut
Macam familiar do perempuan tu
 
In reply to @Farwhuut
So situasi terkini mcm mana? Moga dipermudahkan wehhh
 
In reply to @Farwhuut
Semoga everything is going fine...
 
In reply to @Farwhuut
Takde gambar susahlah
 
 
In reply to @Farwhuut
tempat kau ni, dapat rembat lu.
 
In reply to @Farwhuut
lelaki tu budak kusain ke ?
 
In reply to @Farwhuut
hi i duduk area bangi kalau i nampak i bagitahu. stay strong sis
 
In reply to @Farwhuut
Kenal tak mak bapak laki tu? Tinggal mna. Tu ada gmbar dia.. gi skitar tempat dia tinggal try tnya rmh dia. Sng skit klau dh jumpa mak bapak ni
 
In reply to @Farwhuut
Dekat jer ni ngan mjii. Nampak langgar jer dlu. Bru cekup
 
In reply to @Farwhuut
Belum jumpa lagi ke? Semoga dipermudahkan jumpa....insya Allah. Aamiin.
 
 
In reply to @iddinbakri
@iddinbakri @ambak_ kawasan kau ni. Dapat pegang dulu pastu bantai.
 
Sekali imbas mcm dak biha
 
Netizen boleh tolong carikan budak ni punya adik dulu kot, lepas dah jumpa baru kau boleh nasihatkan. Ni kau nak tunjuk kau punya pandai sangat waktu orang tengah serabut adik hilang kau boleh nasihat macam macam, macam lah membantu sangat. Pendek akaiiii
 
YB Semenyih @Mirul44_ kalau jogging tu tgk tgk sekeliling. Boleh tolong orang ni👍🏽
 
In reply to @Farwhuut
kembar umur berapa..?
 
 
In reply to @Farwhuut
ckup 24jam report polis, war warkan dkt kawan ii dia
 
In reply to @Farwhuut
Apa ni jat. Panggil budak2 kau mai pakat cari dua org ni jom
 
In reply to @Farwhuut
dak semenyih buat hal om
 
In reply to @Farwhuut
yang , area semenyih kajang ni . Pernah nmpk tak yang
 
 
In reply to @Farwhuut
Dah try contact adik kembar kau? Umur diorng bpe? Tak try buat report polis?
 
In reply to @Farwhuut
So skang mcm dh skang ade ape2 maklumat terkini
 
 
In reply to @Farwhuut
aemoga dipermudahkan urusannn aamiinnnnn
 
In reply to @Farwhuut
Dah buat report polis ke ?
 
 
In reply to @Farwhuut
Dah jumpa nanti , beduk je mamat mcm ni. Menyusahkan orang. Tah apa tah dia buat dkt adik ni..
 
In reply to @Farwhuut
based on your age, i know that those missing persons still in young ages. Saya doakan supaya jumpa adik2 awak tu dan diorang semua selamat
 
In reply to @Farwhuut
Dah roger dkt budak2 semenyih.! Kalau ade apa2 sye bgtau.
 
In reply to @Farwhuut
Semoga Allah permudahkan urusan awak bekerja & jumpa adik adik awak inshaaAllah.
 
In reply to @Farwhuut
Kau ada adik kembar? Kemudian adik kau yg ada balak tu lari bawa adik kembar kau? Which adik kembar kau sama umur kau yg tak reti nasihat adik kau yg ada balak tu?
 
In reply to @Farwhuut
Report polis... Membawa lari anok orang tanpa izin penjaga/ibubapa satu jenayah... Kes polis
 
 
In reply to @Farwhuut
Smoga dipermudshkan urusan
 
In reply to @Farwhuut
Dah buat report polis? If hilang lebih 24 jam. Buat je report polis.
 
In reply to @Farwhuut
Adik umur brapa??? Lari atau ikut???
 
In reply to @Farwhuut
 
In reply to @Farwhuut
semoga baik² je adik kembar awak..saya doakan utk awak ok
 
In reply to @Farwhuut
Ada report polis tak? Kalau ada dm tunjuk report kat aku... Aku tolong cari.
 
In reply to @Farwhuut
 
In reply to @Farwhuut
Dah jumpa, dah boleh delete thread ni. Rakyat twitter malas membaca dik.
 
In reply to @Farwhuut
Kesian tapi sakit hati plak baca un un un uh uh dia ni..
 
Sekejap lelaki tu bawak lari, sekejap "diorang". Lepas tu bawak adik, lepas tu bawak kembar. Sis pun tak faham dah cerita awak walaupun awak cuba explain.

Apa-apa pun, semoga siapa yang patut pulang tu pulanglah cepat. Semoga dipermudahkan.
 
Walaupun di mengeja astu uh an un. Dia masih eja full aku. Kau tu ak ak ak ha sama level 😂
 
repot polis la🤦‍♀️
 
 
 
 
Over 59 replies and quotes not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now