@Pierrefirdaus | 12,086 followers
Siapa tak pernah tengok cerita ni? sedarlah diri bahawa anda masih muda.

nah, aku throwback.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 16 replies and 103 quotes found
HOW FUCKING OLD AM I
 
In reply to @Pierrefirdaus
I forgot about the existence of this show already omg time flies so fast used to be my fave show
 
Tua dah aku ni hahahahaha haihh rinduuu
 
Yet another lost memory being unlocked
 
 
Aku ingatkan mirmo, mirmo, mirmo zibong!
 
Indahnya zaman kanak-kanakku😭
 
In reply to @Pierrefirdaus
Eey i still have their toy from happy meal🥺
 
Fav cartoon aku dohhh😍😍
 
damn cite niiiiiiii!!!
 
In reply to @Pierrefirdaus
maksudnya dah tua lah ni ae..sebab pernah tengok cerita ni..😂😂😂😂
 
Best doh kartun ni dulu.....
 
In reply to @Pierrefirdaus
ade lagi satu cerita cartoon yg dia ade satu alat boleh tukar jadi sesiapa je 😭😭 tak ingat tajukkk
 
 
In reply to @Pierrefirdaus
Dulu kecik kecik selalu berangan nak bela mirmo hihi
 
In reply to @Pierrefirdaus
Bile ingat balik ada satu episode tu dia nak tahan pintu drpd tutup rasa annoying pulak... 🤣😂🤣😂🤣 jampi dia "bukalah bukalah bukalah pintu" ulang byk kali...
 
sumpah cerita ni best dulu😭
 
I felt old hah this was one of my favourite
 
❤️❤️❤️
 
Wei this is my fav 🤭
 
Maigad, theme song Yashichi dengan Warumo Gang fav aku sia dulu masa kecik.
 
Favouriteeeeeeeeeeeee!
 
 
Eeeeyyy, comel tauu diorang ni.. dah lama sgt tak tengok, rindu dgn kartun dulu2.
 
Fav teruk dgn kartoon ni sbb comel comel.
 
fav terukk😍😂
 
UWAAAAAA 😭😭😭 LAAAMAA DAAHH NDAA TENGO 😭😭😭 dulu selalu ni tengo sama @iqrariqram_ depan tv siap buat gaya katun tu lagi 😝
 
Weyy aq dahh tuaaaaaaa😳
 
 
Aku dah tua 😂😂😂😂
 
Nie yg letak air dlm cawan lps tuh keluar benda tuh kawaiii 😍😍😍
 
My fav cartoon ❤️
 
Tua dah rupanya aku ni . hahaha 😂
 
Wehhh bertahun aku cari tajuk cerita ni. Jumpa punnn 😭😭😭
 
 
 
Ceritaa nii 😂😂
 
Best dohhh citer ni dlu...ehek
 
In reply to @Pierrefirdaus
Apa tajuk cerita ni eo? Suka dengar lagu dia 😭
 
In reply to @Pierrefirdaus
Okey Fine aku tua. Hahahahah
 
In reply to @Pierrefirdaus
Cita mi dulu selalu muncul waktu maghrib
 
In reply to @Pierrefirdaus
nilaaa citer waa cakap tu.. mirumomirumomirumozebenggg hahahahahhahaa
 
In reply to @Pierrefirdaus
Weyhh cite legend ni 😭😭😂😂
 
In reply to @Pierrefirdaus
Disebabkan cerita ni laa aku craving takoyaki taww.
 
In reply to @Pierrefirdaus
Childhood moment!! 😭✊🏻
 
🥺🥺🥺🥺 good old days sial
 
Rindunyaaaa nk tgk katon2 nie.
 
Fav cartoon!

Owh dah tua. 😩
 
Warumo Gang paling badass sekali kihkih.
 
So aq masih muda 😄
 
Menyampahnyeeee... Dh tuaaa
 
 
Dah la aku kena tipu dulu benda ni wujud 😭
 
Sampai harini tgok mirumo zibang😂 zaman study, sambil study for final tgok mirumo zibang atau anime lain. Yang pelik tu, nak final exam je mood nak tgok anime tu lain mcm😑
 
WEYYY HAHAHAHAHAHAHA selalu siot. Tak pernah tinggal, hampir hampir terlupa dah 😂😂
 
 
Hahhahah ye saya masih ingat
 
Dulu rajin ah buat "mirumo de pon" sambil joget2 hahahahahahahahahaha
 
Hahahahaa rindu
 
 
 
Duduk dlm cawan x silao
 
Tunggu turn nak ngaji sempat layan cerita ni dekat rumah tok ngaji dol
 
Hmmm. Org call aku mesti dgr keluar lagu mirmo zibeng 😝
 
 
 
Aku dh tua ah ni fav dulu ni
 
 
Adu lama gila cerita ni. Memang bring back the memories lah
 
aku sanggup bangun pagi ok nak tgok cerita ni wlpun sekolah petang 🥺
 
 
Wehhhhhh cerita ni
 
Mirmo zibang 😭😭😭
 
Ske cite ni mirmo zibang 😍😍
 
Aku pernah ada mainan Rirumu tuh 🙂
 
WEH AKU DAH TUAAAA WEHHH
 
 
 
Lama gilaa tak tngok. Dan dah lupa pun nasib baik ada throwback ni
 
Rindunya cerita ni 😭
 
Hampir terlupa kewujudan budak2 totet niiii
 
guysss..ni laa yg aku dok sebut2 tu..tapi korang semua kata xpernah tgk..serius laaaa..🙄
 
Weyhhhhhhhhh fav dulu dulu siak
 
 
Nostalgia betul, aku masih ingat cerita ni 😂
 
Aku ingat lagi time dulu makcik aku cakap cerita ni agenda yahudi
 
 
 
Tak nak kluar lagi ke dkt tv ? 😭😭
 
Aku tgok tweet ni dengan senyuman dan memori yang ada waktu dulu dulu di pagi sabtu yang indah tak gsok gigi terus bukak tv
 
 
Mirumon Mirumon Purikimu!!
Teringat benda ni
Age: 19(+1)
 
 
 
Mimo zibang rindunyaaa 😭 dia gelek gelek pastu keluar superpower dia
 
 
aaaahhh rindunya nak tgk cerita ni
 
uishh aku dah tak ingat cerita dia mcm mna 😂
 
Aaaaaa ingat lagi pernah ada Rirumu punya patung dari McD!!!! Comel je bila pusing key dia nanti dia ketuk ketuk tamborine tuuuu
 
Lama gila weyh cerita ni.
 
Over 19 replies and quotes not shown

Retweeters

2,917 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now