@syedewa | 62,273 followers
Harini shooting with Lofa. Tema makeup adalah “Lofa baru lepas mandi” so here you go .

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 41 replies and 352 quotes found
Men think this is no makeup look. They don’t know she has her eyebrows filled, very light eyeshadow and mascara, primer, and foundation. I think she must’ve used some sort of spray that gives her that dewy, fresh, and moisturised look as well.
 
Bila lelaki cakap dia suka perempuan tak pakai makeup, ini lah yang dia expect sebenarnya. 😂
 
 
In reply to @syedewa
Teach us! 😢😿 takda lah boyfriend lari tinggalkan tengok muka lepas bangun tidur cantik macam ni
 
u can’t achieve this look. she’s using la mer and it’s fucking expensive 10k?! would u buy a fucking moisturiser harga 10k?!! FUCK YES hell no im honestly broke BROKE
 
 
In reply to @syedewa
tutorial on youtube with mak bae @KaharuddinIntan please
 
Probably the best ‘no makeup’ makeup look i’ve ever seen
 
ok my face after mandi exactly like this! okaydah bye i gurau je :(
 
 
Kalau la baru lepas mandi lawa macam ni🥺
 
nanti time wedding kakak i. i nak cakap dekat mua tu i nak makeup "lofa baru lepas mandi"
 
 
In reply to @syedewa
Lopa pkai Mist Omorovicza jugakkk! Rose gold ni limited editionnnn. Meh la beli sementara sale dkt group nini 😛t.me/psbeauty pic.twitter.com/nvvviaaAvK
 
In reply to @syedewa
Muka ex aku lepas bangun tido macam singa lapar cial
 
baru lepas mandi pun gini doh hm
 
QUEEN 😭🥰🥰❤️❤️❤️ @Neelofa
 
omg nampak je simple but this makeup is very costly
 
Make up ceni lagi mahal dari make up biasa biasa tu
 
In reply to @syedewa
makeup lepas mandi pon lawa , acanne tak rasa insecure ngan diri sendiri . aku muka baru bangun tido pon org tak pandang , ni apatah lagi yg dah segar mandi 😂👌🏻
 
cantik nya 😔😭
 
The no makeup, makeup look is always the hardest. Only the real OG can do this thing. Damn 😍
 
Definisi “i nak you makeup nipis nipis je”

Tahu tak nak makeup ‘nipis nipis’ ni lah yang guna banyak products? Dan skincare rountine pun kena padu 😌
 
 
Why Lofa so lawa ;(
 
 
lepas mandi pun lawa
 
ya allah cantij nya weh
 
Lawanya make up

#epiecannotrelate

Look Lofa utk shooting pun sntiasa berbeza sangat lawa
 
ok now THIS IS THE LOOK I WANT TO SEE!! 😍
 
Nak buat makeup macam ni sebenarnya adalah paling susah. Skill level ⚡️💯
 
 
How to be pretty even with min makeup.

: Be neelofa.
 
Comel je jari lofa. Hahaha
 
In reply to @syedewa
Indahnya ciptaan tuhan. 🥺
 
I want this lofa baru lepas mandi make up on my wedding day
 
This is what men expect from ‘no makeup face’ lol tetap mekap yaaa
 
Dah nama pun muka neelofa,mestilah cantik😖🤟
 
hm baru lepas mandi pon cantik. kalau aku pakai mcmni🤯
 
cantiknyanyanyanyanyabahbshsbs
 
Korean people is shaking when they see this kind of natural make up
 
Orang lelaki be like "i suke natural beauty, tak payah lah make up beriya". Padahal dia tak tau skin glass make up mcm mne.
 
Please drop the tutorial for this makeup look!!! 😍😍😍
 
yes gais even to look like this requires make up! 🙂
 
Nanti ada lelaki cakap nak makwe natural beauty tak makeup.......
 
 
Lawa gilaaaaaaaaa😭😭🥰😍😍😍😍😍😍 @Neelofa
 
 
In reply to @syedewa
 
waittt , likee , mcm makeup no makeup ?? gituuu ???? 😻😻😻
 
lepasni takyah mandi,makeup je.
 
sy pun bgini bh lepas mandi cuma nda selfie jak hikss 😛
 
malay drama take note this is how u do make up bukan scene nak tidur tapi bukan main tebal lukis kening dgn eyeshadow dgn blusher masyaallah
 
 
Nampak rambut...😞
 
cantik syiallllllllll
 
In reply to @syedewa
Best nye !. Cant wait for this definitely!
 
Lawanya lofa lawanya kuku lofa
 
Laki meleis will be like "saya suka perempuan wajah natural tak makeup" and referring to this pic Lolololol
 
Natural beautynyaaaaa lofa ni 😍😍😍.
 
 
Makeup mcm tak makeup. Cantikkk
 
nanti aku kahwin nak request mekap "lofa baru lepas mandi" la.
 
Mcmni pn dh lawa😊 pengsannn😩😩 @Neelofa
 
Muka aku lepas cuci muka
 
Nak cantik mcm lofaaaa 😔🤟🏻
 
Pakai towel pon lawa🤧
 
Kalau aku tema baru lepas mandi mesti jadi macam tak mandi hahahsjsjjskskakaan
 
 
A Beauty with brain
 
semua artis berlakon mekap cengini je boleh takkkkk plssss dowajuseyo
 
Lepas mandi pon ade style make up
 
 
In reply to @syedewa
Ni memang betul2 no makeup
 
Ini yang nampak macam tak make up pun sebenarnya make up. Yg terang lagi bersuluh pipi pink bulu mata palsu mengaku w/o make up herrr
 
Omg her fingers are short like mine
 
Kerja keras sbb kawin nnt nak syadewa makeup kan can tk?🥺🥺 huaaa suka gila tgk dia makeup kn orang. Lawa lawa!
 
Lelaki: Tak payahlah make up, i suka yang natural je.

Yahhh and this what natural face they fucking want.
 
And yall be like, tgk Lofa tak pakai mekap pun cantik.
 
In reply to @syedewa
Jari dia macam kau
 
In reply to @syedewa
Lawanyaaaa haih 😍😍
 
 
 
Omg i nak makeup mcmni hari2
 
hmm muka aku lepas mandi malas laa nak kabo,🙂😂💔
 
we need a tutorial pls 😍😍
 
sangat cantik ye
 
Mak kite cakap satu kuku tak potong umpama bela satu kandang babi. Kalau lima kuku dah lima kandang babi. Jom kita potong kuku jom, Jumaat ni.
 
 
 
cantiknyaaa lofaaa 😭 @syedewa kirim salam lofaaaa plss ❤️😭
 
cantik cantik cantiknya cantiknyaaaaaaaa cantik gilaaaaaaaa 😭❤
 
Challenge accepted! Nnti kan gmbr kakak sebelah2 niesah baru lepas mandi🙊🙊
 
When i said " aku nak keluar make up natural je" this is what i meant. Lol
 
 
i need this kind of make up 😭😍
 
Lawanya looks ni 😭😭😭
 
ni first time aku rasa dia betul2 lawa fnjdjdjdjdjs lawa gila
 
This is totally no make makeup look.. 😆😆😆
 
..klau mandi wajib mungkin wajah lofa lg ceria...
 
Over 262 replies and quotes not shown

Retweeters

4,482 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now