Harini aku nak share my first ever experience tengok benda-benda mistik IN REAL LIFE! Biasa tengok dalam movie je gais!Harini diizinkan Allah tengok benda2 ni depan mata sendiri.AND!!
Benda ni jadi kat my mom sendiri!
korang nak aku story tak? Give me 10 rts n i'll story from A-Z pic.twitter.com/Hf1DGtbMdR
Cakap pasal santau, sumpah, mistik ni. Tahun 1980an dekat Jepun ada iklan Kleenex ni. Kecoh dekat Jepun katanya iklan tu disumpah. Pelakon dengan kru iklan jadi macam orang disantau, tapi lagi teruk. Analisis,cerita pasal iklan boleh tengok dekat link ni youtu.be/h8Vk8IimCOo
Possibly sensitive media. Public access unavailable.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 12 replies and 16 quotes found
In reply to @apittmajid
Ini lagi hampeh. Bukan santau. Masak utk mak dan ayah, tapi masakannya? Korang tengoklah sendiri. Dia kata dia benci mak Dan ayah dia. youtu.be/oMDnc0Yd3qY pic.twitter.com/t1WE4SHBAA
 
In reply to @apittmajid
Hahaha kenapa lah aku gatal sangat nak bukak video ni nasib tgk lepas 12 tgh hari bukan 12 tgh malam
 
In reply to @apittmajid
Tengok korang macam suka seram je. Ni lagi seram. Katanya boleh kawal minda youtu.be/Wqukr7tGuXA pic.twitter.com/avNA8ZJyV8
 
 
 
bro wtf aku tertengok pukul 3.30 pagi
 
shit dis iklan so creepy
 
In reply to @apittmajid
Lama hanat vid dia. Bg balik masa aku T.T
 
 
In reply to @apittmajid
Ni brand tisu tukn
 
In reply to @apittmajid
 
 
In reply to @apittmajid
Org yg tengok pn kena sumpah katanya
 
Apasal ada lagu 馃槱
 
Watched this for less than 10 seconds, ok how can I sleep well now 馃槶馃槴
 
 
In reply to @apittmajid
apa yg cuba disampaikan dalam iklan ni?馃槀
 
 
anyone tolong tengok dulu boleh, sis takodt
 
HAHAHHAAHHAHAHAHAHANEEETTTTT
 
 
Bagi balik aku Masa 10 minit yang disia siakan馃槖
 
Seram gila anet lagu dia aduh pahal aku tengok
 
 
 
oh shht dah tauk penakut tuija juak mok ngga
 
Yes strt ja pasang vid ni trus pintu tandas terbuka sndiri tiada angin tiada ribut .. tahla bnda tu sja mau takutkan馃寶馃槶
 
Over 1 replies and quotes not shown

Retweeters

485 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now