@RichieRuzhan | 2,332 followers
Entah abang aku ni seharian dia menyiapkan benda ni untuk girlfriend dia ? 💐

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 133 replies and 722 quotes found
Efforts means everything. You don’t need something expensive to show your love. This gifts mean more than anything money can buy.
 
There’s so many excuses like ‘oh I don’t know how to decorate a bouquet’ or ‘I don’t know how to edit a video’ if a guy really loves a girl, he’ll be willing to make her happy and learn all of those skills...
 
They’re something when they’re in love, they say
 
Wow his effort! This man really deserves an award
 
In reply to @RichieRuzhan
Handmade bouquet for gf pn dah cantik. Inilah effort yg paling pure when it comes to one person that special in his life. She's lucky to have him in her life & so do he 💕
 
It's all about effort. Jangan down kalau korang tak reti buat gini, maybe effort korang kat tempat lain yang korang sendiri tak perasan. Dah takyah down, pi wish goodnight kat makwe dulu. Tu pun effort jugak
 
In reply to @RichieRuzhan
Buat sendiri? Ini satu pengorbanan yang bagi saya paling bernilai dari keluarkan duit beli di kedai.
 
 
In reply to @RichieRuzhan
Comel je. Those effort are what women wants. Nothing so expensive, its okay. Cause effort means everything.
 
In reply to @RichieRuzhan
Ada lagi tak balance lelaki mcm dia?
 
All boys will be so creative when they're in love
 
Its nice to see someone making all effort for their loved ones even if it doesn’t have to be expensive or luxury or even need a big amount of money. We cherish this kind of things we don’t really look fr money or expensive things ya knw im sayin
 
Sweet eh abang awak?
 
In reply to @RichieRuzhan
 
In reply to @RichieRuzhan
Awhh this is cute 😩❤️ Btw nak tumpang rezeki jap ☺️ HAPPY BOX serendah RM 16 ONLY ! ❤️ Siapa nak bagi surprise kat member/kesayangan tu boleh bagi chocolate box ni 😍 sapa tak happy dapat satu box chocolate kan 🤭 FREE MINI WISH CARD berminat? WA ke wasap.my/601123316915 pic.twitter.com/eVs4DCihIu
 
Trust me boys are willing to do all of these when we're completely in love with a person :)
 
NI KALAU KENA TINGGAL, SUMPAH AKU BISMILLAH ASSALAMUALAIKUM
 
Efforts & struggle itu penting
 
In reply to @RichieRuzhan
Mana dia dapat baby breath ni🥺
 
 
When guy really loves you, they will do everything just to make their beloved one smile and happy. ❤
 
untung gilaaaaa girlfriend dia 🥺💖
 
kalau tak appreciate lagi tak tahu lah.
 
aku kalau jadi adik dia aku buang bunga tu hahaha.
 
kalau gf dia tak appreciate taktau nk cakap apa
 
 
In reply to @RichieRuzhan
Skurang2nya dia ada gak gf, kau apa ada?
 
his effort— orher guys could never
 
Rt kalau nk aku buatkan utk dia🙋
 
 
Perempuan bukan nak duit kau pun,dia just nak tengok effort kau untuk bahagiakan dia,walaupun dengan satu bar coklat cadbury tu je
 
guys will do anything when they r in love
 
In reply to @RichieRuzhan
lawa sangat dia buat. effort yg berbaloi. harap prepare tisu sama wajib gf dia nangis nanti ni.
 
the bouquet is so gorgeous🥺
 
In reply to @RichieRuzhan
lagi suka dapat hadiah orang buat sendiri daripada beli. feel soo special gitew
 
i want one boyfriend ceni 😤
 
In reply to @RichieRuzhan
Omg, that's so sweet, please appreciate his effort ^^
 
gimme the deets on how to order 😳 gonna get one for myself 😣✋🏻
 
In reply to @RichieRuzhan
Yg lain taknak ke buat surprise utk pasangan korang? 😆 Takde bajet? 😩 Takde kreativiti? 😣 JANGAN RISAU sbb saya ada buat SURPRISE BOX jimat yg berharga RM20 sahaja 😍 tekan je link kat bawah ni kalau berminat 😘 wasap.my/60176714091/su… pic.twitter.com/EhN0q8S4yF
 
In reply to @RichieRuzhan
 
In reply to @RichieRuzhan
Okay ruzhan. Jadi bf aku cepat. Pastu nak lagi extra dari ni!!
 
Lelaki kalau dah sayang gf dia punya effort lagi gempak sia dari pompuan argh
 
if she break his heart , i'll punch her face with this flower.
 
i buat ceni gak kat naji😳✌🏻 hehe im such a good fwen @najihahsaiful
 
extra 😭👍🏻
 
Ada balance lagi tak lelaki macamni?
 
 
Seumur hidup aku belum pernah lg org bagi aku bunga, apatah lagi buat sendiri macamni. shedehhh :( haha
 
aaaaaaaaaaaa iiiiiii reallllyyyyy waannnnnttttt thiissssssss 🥺
 
 
 
 
 
Perghhh effort dia. Selalunya org order je
 
In reply to @RichieRuzhan
ur bro already found the right woman to be with. :)
 
wow i stan this kind of effort
 
cantik ngat 😩
 
Seriously i miss how I decorate a thing to someone and i’ve been this struggle to finish and sometimes look a bit silly in front peoples but the question is,it’s appreciated?
 
 
Teringin gak nk effort mcm ni kt someone, hm padan muka single
 
 
 
Perempuan bukan pernah nampak pun effort lelaki huhu
 
 
In reply to @RichieRuzhan
i hope his girlfriend would appreciate his efforts, cause look at him aww
 
 
To be honest I love flowers heheheheh ok bye
 
God, please protect these kind of people from heartbreaks...
 
If someone do this to me I will keep it biarla dh layu ke berdebu ke . Aku berdegil jgak akan simpan eventho org tu dh tak bersama ngn aku lagi.
 
Effort mesti ada
 
In reply to @RichieRuzhan
So sweet nak pakwe camni gakk
 
 
 
Meh bak siapa nak jadi gf aku. Berapa bouquet nak? Cakap je. Lily, baby breath(brape color nak), sunflower, rose, dahlia, anemone. Pilih je. Fuh
 
kalau tak appreciate jugak taktahu la nak kata apa
 
when the boy want to show some effort.
 
untungnya girlfriend dia dapat boyfriend macamni
 
his girlfriend should be so lucky
 
 
 
Kenapa lelaki ni kreatif sangat 😭 bunoh je la aku 😭😭
 
dah la hensem, effort pulak 😭😭😭
 
show me this kind of effort 👏
 
 
In reply to @RichieRuzhan
I love his effort 😕🌸
 
In reply to @RichieRuzhan
His efforts 😩🤟🏻
 
In reply to @RichieRuzhan
Cantik nyaaa baby breath tu @SyazaAlbakeri
 
In reply to @RichieRuzhan
And tell his girlfriend, not to hurt him and appreciate him or i will. So sweet ❤
 
Aaaaaaa cutenyaaaa 😍
 
Effort 💯😤👍🏻❤️
 
awhhh sweet gila gubah sendiri. the efforts tu A+ 😍
 
 
 
 
effort gila baaaaaaaaa 😍
 
 
Hargai dia please
 
Effort means everything 🙌
 
Kalau abg saya, dia suruh saya buat
 
In reply to @RichieRuzhan
Action speak louder than word
 
Over 354 replies and quotes not shown

Retweeters

15,546 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now