@muhammadafique | 736 followers
Perisa baru Pau Pak Ngah, GOLDEN SALTED EGG dah launch guys! Nasihat aku satu je, hati2 time makan pau ni kalau tak bawak baju/tudung lebih. #paupakngah

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 52 replies and 268 quotes found
In reply to @muhammadafique
Boleh dapatkan dekat 8 location kita: 1. Ampang, Taman Bukit Indah 2. Gombak, Shell greenwood 3. Melawati, depan Giant Taman Permata 4. Shah Alam, Laman Seri Business Park, Section 13 5. TTDI, BHP TTDI 6. Subang, Shell SS19 7. Bandar Tun Hussein Onn 8. Bandar Mahkota Cheras
 
Buat la pau apa pun. Pau kaya juga best
 
Aku dah beli tadi... ermmm okeylah kalau nak try... rase die manis je... salted egg die kurang rasa... pic.twitter.com/8qm04vrHRw
 
 
Ampang Taman Bukit Indah, okay noted 馃槏
 
Gombak shell, Greenwood...

Okey sat g sampai...
 
 
 
went here last week, istg salted egg and cheesy beef bolognese sedap gilaaaaa!!
 
 
Memang padu golden salted egg ni. #satumanacukup
 
is it me or the whole salted egg thing is getting out of hand.
 
Yall be sleepin on pau butter thats the best pau in the w0rld
 
KENAPA BAH SABAH TEDA BGINIII AKU MARAH NIIII
 
 
macam sedap je salted egg pau tu :(
 
ee tak kopek kulit luar
 
nampak sedapp tapi perlu ke dia lelehkan atas jalan macam tuuu
 
 
Nasib baik wife aku takda twitter.
 
Malaysia kalau tak cheese, mesti salted egg.
 
馃憠馃徎馃憟馃徎 @MrHaiirii
 
Kacang merahhhh daperghh
 
dah lama dah follow and usha tapi tak sampai lagi padahal punye lah dekat 馃槀 ni dah ade salted egg pulakkk adoi ni memang betul memanggil. mari lah kita @izzarulikhwan
 
 
 
Sabajapp esok lusa sampai la aku kat greenwood tu :'))))
 
Weiii nak tryy 馃槶馃槶
 
babi tumpahkan macam tu je, kalau kena kasut aku memang pisang
 
*telan air liur* 馃い
 
This is not new. It just a remake of chinese salted egg dumpling (dim sum). If you really wanna know what鈥檚 the real taste came from, just go to dim sum shop. Even dolly dim sum jual.
 
Nyamannya ya Allah 馃い
 
 
 
.......that looks so disgusting.......
 
aku stress sebab salted egg tu keluar centu jeeeee, membazir wehhh
 
 
 
wehhhh 馃い馃い馃い
 
Pau pakngah pulak @syahmihashim_ pau mail pun kita belum habis semua perisa
 
 
Terus pergi cari hari ni yeay! Haha bukan senang ajak laki aku ni 馃ぃ @tengkunazhlan pic.twitter.com/IJoUVdkQPB
 
 
In reply to @muhammadafique
Yahhhh hidup orang bukit indah ampang 馃槀馃槀
 
In reply to @muhammadafique
Kalau nak jadi penjual dekat sepang boleh tak bro?
 
 
In reply to @muhammadafique
Golden salted egg pau tu mcm shedappp allahu :')
 
 
 
 
In reply to @haziqaqil2
@haziqaqil2 b nanti kita rasa jom!
 
For me, pau perisa klasik juga yg padu!
Cukup lah sekadar pau kacang, ayam,daging~

x]
 
Aaaa nak pau salted eggz! Yums!
 
weiiiiiii,,,,,ini manToPP
 
Weiii ini pun goyang juga
 
Lepak ampang jp . X tahan plak tgk pau ni
 
In reply to @naddkils
@naddkils sedapnya belanja sis 馃ズ
 
 
Ok esok boleh pergi bukit indah terus
 
Yeay dekat, nanti nak pergi 馃ズ鉁婐煆
 
 
Kat bukit indah jeeeee馃槚馃構
 
dats my uncle's do aha
 
SEDAPNYA PAUUUU NAK PAUUUU 馃ズ
 
 
I should grab this aa i miss my food hunting buddy 馃檨
 
Damn , imgine if its cheese
 
 
ESOK SAMPAI KONPOM馃馃徏馃馃徏
 
 
 
 
 
 
 
Dekat ke dengan rumah @SofiBinYusof? Nak rasa....
 
 
 
First time aku tengok cara buat pau ni, selalu yang jual pakai instant ja
 
Ada sape2 nak teman saya pegi tak? Huhuhu. Nampk sedap.
 
馃い馃い馃い馃い馃い馃い馃い馃い馃い馃い馃い馃い馃い, tetiba rasa lapar plak.
 
I will go to KL this year for this 馃グ pinning this so I won鈥檛 forget the info
 
 
 
馃い馃い馃い馃い
 
 
 
In reply to @muhammadafique
Kenapa puchong dah takda food panda 馃槱馃槱
 
In reply to @muhammadafique
 
In reply to @muhammadafique
Ada kat sabah buat pau mcmni, tp dia kedai dim sum lah. Sedap gilossssss
 
In reply to @muhammadafique
Kenapa puchong takde? Dh tutup?
 
In reply to @muhammadafique
Alaaaaaaa Bangi/Kajang/Putrajaya takde ke????馃槱馃槱馃槱
 
 
In reply to @muhammadafique
masing masing dah settle UIA. Bila grad korang and syamil? Bawak aku please 馃ズ
 
 
 
In reply to @muhammadafique
THIS ONE PLEASE
 
 
In reply to @muhammadafique
sayanggg, meleleh air liur tgk pau golden salted eggg 馃ぃ
 
In reply to @muhammadafique
Stedy aa blacan. 馃憤馃憤馃憤
 
Over 220 replies and quotes not shown

Retweeters

6,186 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now