Power Mira Filzah nyanyi lagu SOAD. Patutlah wake up terus 😂😂

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 89 replies and 682 quotes found
 
 
Ini paling babi hahahahahahahha...
 
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAA WATAFAK MEYNNN AHAHAHAHAHAHAHAH SYIALLAAA
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHA SOAD can make anyone wake up
 
 
setan chop suey HAHAHAHAH 💀💀💀💀
 
In reply to @sidchan
Fuhh drama melayu 😂 📌 Pls help me RT 📌 Hi, I ada provide service buat/edit resume 📑 You just pilih design, bagi details & nanti I isikan 📑 total ada 15 design Whatsapp: bit.ly/2OfAn0w pic.twitter.com/xZsdV2FMgI
 
In reply to @sidchan
Satu hospital wake up macam ni 🤣
 
This is exactly why I’m on Twitter 😂
 
Aku ingat faradyable je lawak ruoanya ade lagi hahahahahhahahahaha
 
 
Chop suey hanat 😂 hahahah
 
Alarm phone laki aku ni. Tapi biasanya dia hanya akan wake up lepas aku hentak dia. Memekak je pagi2 wake up wake up 🙄
 
Bodo la 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
 
bodola 😂 siapa edit lagu Chop Suey ni band fav aku adehhh 😭
 
Bongok la aku tengah makan cendol ni termasuk dalam hidung
 
baek ah mira terkejut member HAHAHAHAHAHAHHA
 
penat la 😭😭
 
 
 
Bro this is the tweet 😂💀
 
 
 
 
SOAD bhai. Power tak power. Better dari lagu Inteam or Hijjaz ok. Haha.
 
ahahshahahah setannnn la syd ni shshshshshxj
 
First time wayang melayu up sdh sikit. Dlu asal masuk hospital baca yassin skrg xda sdh. Kita ikut peredaran masa la main gitar sambil nyanyi ar confirm bangun tu org
 
HAHAHAHHAHAHA LAYAN SOAD 😂😂😂😂
 
penat la nak maki tapi kalini memang bodoh JAHAHAHAHAHAHJAHAHAH
 
 
HAHAHAHAHAHAHAHHAA KIMAK SIAPA EDIT NI HAHAHAHAHAHAH
 
 
Hahahajaja cammm babi
 
 
tiba tiba intro chop suey macam sial 😂😂😂
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
In reply to @nazihahaha__
 
SOAD beb bukan ashe ashe 😂
 
Babi korg ni banyak masa sial hahahahahah
 
HAHAHAHAHAHAHAHA !! WAKE UP !! HAHAHAHAHAHAHA
 
hahshdhdhdhdhfjfkfj ni amende babi!!
 
This is why aku berat hati nk tnggal twitter hahahaha babi btul la
 
Yang koma tu Jep Sepah ke ?
 
Alang² time koma terus moshing 😂
 
 
In reply to @G0D969
 
 
 
Hahahaha 5 HA utk yg edit ni.. Sialan betul.. Terhibur gue
 
 
 
In reply to @sidchan
Hahahahaha yalllllll
 
In reply to @sidchan
Hahahaha. Kalau lah aku tau Mira main chop suey, aku dah tengok dah drama ni.
 
Kepala babi dia HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
 
HAHAHAHAHHAHAHAHSKSKOSNXBDJSJJS BABIIIIIIIIIIII
 
 
 
Hahahahaha bodoooo! 😂😂
 
Sial la siapa edit ni. HAHA!! 😁
 
 
Hahaha yall lah 😂😂
 
HAHAHAHAHAHHAHSJSJSKSKSKKS
 
HAHAHAHAHAHA YA ALLAH
 
Hahhahahhahha Chop Suey terus
 
Wake up ! Gejekzkdkeksjdnekks wake up !
 
 
Bangang abadi HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
 
Buduh sape buat ni 🤣 hahahaha
 
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAHHAHAH
 
Chop suey lamber haa butohhhh😂😂😂😅🤣
 
Setakat ni. Yg ni paling power. 🤣
 
 
PANTAT LA TERBAHAK AKU GELAK LA SIALLLL 😂😂😂
 
Shial laa 'soad'😂😂bangun terus kawan tu!
 
 
HANJIIIIIIIIIIR 😂😂😂
 
Kelakar anjing HAHAHAHAHAHAHAHHAHA 😂😂😂
 
 
AKU PENAT LA GELAKK
 
 
Sesungguhnya ini memang pundek hahahahaha
 
Sial lagu soad ba kan hahshdgshahahshshshsshahshahshaha
 
 
Setannn nya kahkah
 
Hahahhaha bodo la, soad siot 😂
 
Kah kah kah kah kah... aku lempang juga sape yg edit ni.. jgn main2kn soad boleh.. bodowwwww... 😂🤣😂😂
 
 
 
Pukiwak hahahahha
 
 
In reply to @sidchan
 
In reply to @sidchan
Siapa curi idea aku ni 😂
 
In reply to @sidchan
kau mesti tak sangka lagu yang mira main ni HAHAHAHAHAHA😂
 
In reply to @sidchan
Mak aik.. chop suey bhai..
 
 
 
 
hahahahahahahahaha😂🤣🤣
 
 
Over 310 replies and quotes not shown

Retweeters

11,289 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now