Harini aku nak share my first ever experience tengok benda-benda mistik IN REAL LIFE! Biasa tengok dalam movie je gais!Harini diizinkan Allah tengok benda2 ni depan mata sendiri.AND!!
Benda ni jadi kat my mom sendiri!
korang nak aku story tak? Give me 10 rts n i'll story from A-Z pic.twitter.com/Hf1DGtbMdR
Replying to @xxxoshAuni
Salam sis this is a few ruqyah notes that I keep. If you nak pagar rumah, ambil garam kasar and lada hitam lepas tu campur sambil baca ayat ruqyah ni. Lepas tu tabur sekeliling rumah sambil baca subahnallah. In sha Allah rumah akan di pagar. Semoga bermanfaat walah'ualam

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 2 replies and 0 quotes found
In reply to @mirulrighthere_
Bila dah pagar tu jangan sapu, jangan usik for 3 days lepas tu repeat. Bila balik rumah bagi Salam ye, and make sure to keep your door and windows close bila masuk waktu maghrib
 
In reply to @mirulrighthere_
You can use daun bidara as a cure and baca ayat2 al quran in sha Allah benda tu keluar
 

Retweeters

570 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now