@dewirosliiiiiii | 15,987 followers
Rt kalau dalam almari korang tak cukup lagi tudung ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š

#heeladina

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 25 replies and 47 quotes found
In reply to @dewirosliiiiiii
If nak tahu dengan lebih lanjut boleh follow ig: heeladina ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ pic.twitter.com/AtHPzP66qw
 
mane pernah cukup
 
 
 
Tantek nye kaler diaaa ๐Ÿคค
 
dia suruh rt, saya ikut saja.
 
Sib baik gf aku freehair
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Hi girls & boys, #teamheeladina here ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’ž๐Ÿ’“ FAST RESPONSE! Check our pinned tweet to join heeladina GIVEAWAY ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Ws: wa.me/60162221425 Instagram: Instagram.com/heeladina.ecaa
 
Baru je tengok gambar ni,
tetiba rasa macam tudung tak cukup pulak.
Ish, macam mana ni ๐Ÿคญ
 
I rasa i tk cukup tudung lagi even though dah ada 2 box of tudung skarg ni
 
 
 
Ya Allah izinkan aku membazir dekat tudung ini ya Allahh lama dah aim๐Ÿ˜ญ
 
Terlebih ckup sbenarnya. tpi bila nmpak org jual tdung cantik tiba2 rsa tak ckupp !!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ
 
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Hello!!! Grab yours while stock lasts, baru restock ni๐Ÿ™ˆ #teamheeladina ws: wa.me/60104326726 Ig: instagram.com/heeladinabysheโ€ฆ
 
Aku mampu rt jela selalu hahahahhahahahaha dpt mendapat tu entoh la
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Dh cukup tp nk jugak lagi
 
 
 
In reply to @nr_hdaa
@nr_hdaa kau nampak tweet ni tak? Mohon sekotak
 
Pleaseeelahhh someone hadiahkan aku tudungggg
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Hi! i'm #teamheeladina ๐Ÿฅฐ sesiapa nak beli untuk diri sendiri or as a gift๐ŸŽ boleh ws/dm i ya โ˜บ๏ธ atauuu nak suruh suggest kan mana yang best pun boleehhh ! ๐Ÿ“ฒ: wa.me/601120782937 IG: instagram.com/heeladina.beauโ€ฆ
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Ni edition ape ๐Ÿฅบ
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Authorised heeladina dropship here ๐ŸŒธ boleh dm/ws i for more information okei #teamheeladina instagram.com/bysrscarves wa.me/60132830180
 
In reply to @dewirosliiiiiii
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Hi! #teamheeladina here โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Hai everyone ๐Ÿ˜ siapa berminat nak dapatkan collection from heeladina boleh terus whatsapp okay โœจ #teamheeladina wa.me/60176948956
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Hii teamheeladina here๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ kindly dm/whatsapp to purchase ๐Ÿฅฐ Or follow us on instagram Instagram: @_theamelia Whatsapp: wassap.my/601111567487
 
In reply to @dewirosliiiiiii
JOM PENUHKAN ALMARI UOLLS DENGAN SEMUA WARNA NI Siapa nak heeladina boleh ws saya Ig: Instagram.com/byfi.hd/ Ws: chatwasap.com/0896c6 #teamheeladina
 
In reply to @dewirosliiiiiii
I need this๐Ÿ˜ญ
 
In reply to @dewirosliiiiiii
GAIS, Takpayah susah2 pi ig! Dekat profile ad thread untuk semua tudung heeladina๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ Link pun ada di bio untuk orderโค๏ธ pic.twitter.com/hTHneudkFh
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Nak menang giveaway EYELASH PLEATED SHAWL โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Meow๐Ÿฑ Meow ๐Ÿฑ #teamheeladina Ig: scarves_heavenforyou wa.me/60194327495
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Bismillah semoga rezeki saya๐Ÿ˜ŠHii korang mehh grab now hadiah si dia dahh dekat tu๐Ÿคฉ reward self 2020 tanak ke? โ™ฅ๏ธ๐ŸŽ just click link on bio to purchase thankyouu ๐Ÿ’–๐Ÿฆ„ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป IG- evs.Scarff whatsapp : wassap.my/60146742799 Fast replay ofc ๐Ÿ˜˜โฃ pic.twitter.com/EWlrF9nz3P
 
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Tak cukuup. Tapi bila nak beli je tak tahu kaler apa lagi takde ๐Ÿ˜‚
 
Masii banyak ruang lagi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
Beli la banyak mana pon memang takkan pernah cukup
 
Tudung dah banyak tapi masih nak lagi tudung lelagi #heeladina ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜
 
Meme tk pernah cukup
 
Gotta get at least 10 of those
 
 
haritu kemas2 tudung baru perasan sikit je tudung aku hm kena beli lagi
 
Bila ek tudung kita cukup hahahhahahaha
 
 
Tak pernah cukup kak ๐Ÿ˜”
 
Hmm cantiknyaa hmmmmmmmm
 
Nak RT sejuta kali tak boleh. Alaaaaaa macam mana ni.
 
Ya Allah cantik ๐Ÿ˜ญ
 
saya nak semua ni plisss ๐Ÿ˜ญ
 
 
Tudung dark colour bnyak lagi x de..
 
I need all this colour. Somone sponsor me pls ๐Ÿฅบ๐Ÿคฉ
 
I've more than a hundred shawls and tudung ๐Ÿ˜ญ Tapi still rasa mcm tak cukup hahaha
 
 
Cantiknye ๐Ÿฅบ
 
em ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ
 
Nk buat koleksi bawal plk :(
 
 
 
Almari i takder lagi #heeladina nii ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ cantikknya warna dia pic.twitter.com/5nzgKPGiJV
 
Over 10 replies and quotes not shown

Retweeters

2,560 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now