@ZulyadiyShah | 2,891 followers
HAHAHAHA SEMUA PERANGAI JILAKE ! Kesian kena buli KAWAD 不 RT kalau korang rasa Bob comel !

Bila member jadi POLIS...

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 51 replies and 277 quotes found
In reply to @ZulyadiyShah
Kitaorang datang dari Peneng ke Segamat Johor 6jam gerak 4 kereta balik hari nak sambut birthday dia & tamat latihan sahabat kitaorang satu satunya masuk polis! ini tradisi kitaorang sesiapa punya birthday memang kena pukul ! #CabinSquad #Sahabat pic.twitter.com/Xt7qi824D7
 
In reply to @ZulyadiyShah
Kenapa orang nama Bob selalu kelakar? 唐唐唐
 
Rindu nak kawad

Best kawad ramai ramai pastu ada perempuan pulak lalu kan. Uish rasa macam style gila. Semua control la time tu.

Time perempuan tak lalu, semua macam hampeh 不 hentak tak sama, seret ladam, tangan hayun tak paras.

Sungguhlah perempuan ni ciptaan yang ajaib!
 
In reply to @ZulyadiyShah
Haa ni yang acah senang ni diy,last last hampehh! pic.twitter.com/w7aDzN9o1k
 
In reply to @ZulyadiyShah
Bestnya ada kawan ramai mcm ni.. aku rasa kalau aku masuk and tamat latihan jadi polis ni tkde sape jugak yg dtg 之
 
In reply to @ZulyadiyShah
 
Not gonna lie, we are friend since primary school, even all of us kaki bahan, we still stay together until now. Its all about LOYALTY! 胼歹
 
This kind of friendship yg setiap orang impikan, termasuk aku.

Moga sampai syurga bro!
 
yng penting.... bile melayu abeh gemok terus nama jadi BOB
 
In reply to @ZulyadiyShah
Wat lek wat peace Bob is here - Bob 2020 pic.twitter.com/HPirQJgLcy
 
In reply to @ZulyadiyShah
macam tak cukup je cabin squad mana sorang lagi yg suka makan pizza?
 
This is absolutely me tryna control my dumbass friends in school
 
Hmm tunggu membe jadi askar la pulak
 
I wish our friendship can be last long like this
 
Dalam setiap geng mesti ade sorg yg bersaiz macam kitorg
 
I suka tgk friendship lelakiiii
 
i rasa setiap org perlukan this kind of friendship
tak ramai takpe,asalkan ada
kalau ramai pun,apa salahnya kan
believe me,circle of friends is one of the great support system in our life
be kind and choose wisely歹
 
 
Lelaki kalau bab bersahabat memang number wahid (satu), time bkumpul ramai簡 diorang auto jadi budak簡.....fight me
 
pompuan msti susah klau nk kwn mcm ni.
 
Salam bob dah ada gf belum ?
 
THIS KIND OF FRIENDSHIP 歹
 
Bongok semua comel nak mampossss!!!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAH
 
In reply to @ZulyadiyShah
RASA NAK LEMPANG BOB TU ASAL DIA COMEL SANGAT HAHAHAHAHAHALSDLFMFNFJFNFDK
 
this is us 8 years later and bob tu ialah bagong tak pon denggol
 
Wahai rakan2 ku sekalian, aku nak buat camni kat korang HAHHAHAHAHHA
 
In reply to @ZulyadiyShah
Ada kawan2 baik lelaki. Tak sama macam adanya kawan2 baik perempuan.
 
In reply to @ZulyadiyShah
Kakaka apa sial
 
Hahahaha buat hal la bob
 
In reply to @orkeddgaf
@orkeddgaf @afwanina @dknurfatma @KhayranatirahA cmtk tkrng dipolah ku klk HAHAHAHAHHAHA
 
Kawan aku pun 2 orang baru habis rekrut pulapol segamat ni. Alhamdulilah pergi tu putih balik jadi arang
 
bestnya ade friendship macam ni
 
Persahabatan lelaki lagi best dari persahabatan perempuan yang banyak dengki mendengki oke bai
 
Bob buat apa kat situ woi !!! @Ikhwansyf
 
Comelnyaaaaa. Tiba-tiba ternangis rindu kawan-kawan
 
Ya Allah the whole squad datang turun passing out, love teroks 歹
 
jeles teruks dengan ikatan persahabatan kaum lelaki 朮
 
kiut nyaaaaaaaaaaaaaa! lembut na rupa eh kedak donat jak 不
 
Friendship goal! sweeeeet la member member dia hahahh
 
 
Semoga friendship berkekalan!!
 
 
Just like my girls gang 不不不
 
Mcm @jesidesiyana @nralyasuha @LailaNadwaaa datang waktu tamat latihan aku thanks girl
 
aku nak buli kawan kawan cm ni
 
 
stan this friendship!!
 
 
Satu bob tu comel !
Dua seronoknya kau tauliah member2 baik kau datang dari jauh pulak tu
 
My Buddyz pun sama jugak. Aku tgh final exam. Yg kerja ambik cuti ada ramai jugak yg xdtg sbb kerja. Pukul 3pg kami dah sampai sana tak tidur satu hari sbb nak kjar parking kat pusasda,PD. Bersiap semua kat sana bawak makanan sbb nak suprise kat ammar. Dia xtau kami dtg. pic.twitter.com/CmY9u7rdMB
 
Dear putas , bayangkan ain jadi polis peh
 
Saya rindu kawan kawan saya
 
 
Kawan yang best !
 
Nnti aku tauliah semua kena dtg
 
Bagusnya member rekruit pun datang. Mana nak cari sahabat gini.
 
Friendship goals歹
 
 
Kan best ramai kawan mcm ni
 
hahahaha comel ja si gundut
 
kiutnyaa friendship gini sapot menyapot
 
Kau relax je . Masa kau sampai nanti @Sham_hxm tapi sorry lah aku tak kawad kott . Kau yg kene depan aku and @izzat_muse time kau habis nanti戊
 
Block me if you think this funny
 
 
Kawan ramai macam ni la aku nak, biar jauh, tp bersatu, saling aupport satu sama lain
 
 
In reply to @ZulyadiyShah
Kesian wehh dkt Bob..不不不
 
In reply to @ZulyadiyShah
Tak baik la korang! Tapi lawak haha
 
In reply to @ZulyadiyShah
HAHAHAHAHAHAHA jangan kena tangkap sudah
 
 
Comelnyaaaa hhahahhha
 
In reply to @trppedxsole
@trppedxsole boleh laa lepasnih semua member kita naik kapal
 
Hahahahah penyabar polis depan tu
 
Hi mana geng geng polistk sayaaaaa 朮朮朮朮
 
 
Friendship goals
 
Msti pulapol Segamat ni
 
HAHAHAHAHAHHA teringat adik @bnitolovEr yang suara kuat time kawad tapi kaki dia tak sama astu atho marah HAHAHAHAHAHAHA
 
 
Serius best tengok friendship orang laki ni
 
I hope I have this amount of friends 對
 
 
Bestnya ada kawan cmni. Ikhlas berkawan. Comel je. Tahniah dah tamat latihan yang sorang tu!
 
 
 
Seronoknya ada kawan susah senang ramai
 
Seronok tengok video nie 不不 Semoga persahabatan kalian kekal sampai bila-bila ye. Tahniah pada yang dah tamat latihan tu 返鳶返
 
Friendship akan jadi best bila ada sorg yg berbadan bulat gahahahha
 
Cb cute mai ke gemuk nyak
 
Bob tu sebijik macam aq bila kena paksa kawad....hahaha
 
Ni namanya sahabat鳶鳶鳶鳶
 
Suka tgk lelaki bila berkawan. Semua sekepala.
 
BOB COMELLLLL
 
 
 
aku masuk askar nanti kalau kawan kawan ku takdatang time aku tamat latihan sumpah aku nak merajuk
 
I wish kawan laki aku cm ni weh i need kot haaa kalau ajak kawan ppuan nnti bising panas la ape la peluh otak dia ey hahahahahaa
 
In reply to @Darrenolsenmic
@Darrenolsenmic kmu buat sma c war bgini nnti HAHAHAHAHA
 
 
 
Over 228 replies and quotes not shown

Retweeters

15,930 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now