@rifdi_syabill | 142 followers
IT manager suruh test mike kat Masjid, then this happened..

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 41 replies and 167 quotes found
hes from my school and its rlly sad how some people make fun of him for how pious he is. Hes honestly a really nice and polite boy he is literally always smiling,, hes got a good future ahead of him🤧
 
In reply to @rifdi_syabill
Ya allah some pakcik2 memang macam ni just like my dad 🤣 Kadang kita yg ada sekali ni pun malu, siap suruh tangkapkan gambar dia dgn orang tu sekali. Nasib ayah sendiri :")
 
In reply to @rifdi_syabill
YE YE YE MIC* Settle ehhh😂
 
In reply to @rifdi_syabill
dri jauh ni nmpk mcm muka kau lak. Bezanya kau kurang didikan agama je
 
Sesungguhnya fitrah hati manusia itu sukakan ketenangan. Sdp suara kau dik. Sayu je hati mendgr alunan ayat suci ni. Siapa je x suka kan? 🥰
 
 
Alhamdulillah ammar yasser dah berubah
 
In reply to @rifdi_syabill
Ayoyooo! Merdu sangat. Kasi upload full lah bro.
 
 
 
 
My life was once surrounded with this kind of friends. Bayangkan, before tidur dengar suara orang mengaji, dahla sedap. Sometimes, I baring dekat sebelah my friend sebab nak dengan dia mengaji..
 
mr farid would be proud
 
Bless my ears 😍😍
 
its actually really heart warming to know theres still people like ariq who sincerely strives hard :')
 
 
I am speechless, tenang sangat💕
 
 
In reply to @rifdi_syabill
Tumpang tanya, yg datang salam tu siapa? Bagilah backstory dia sikit. Saya ni kelam sikit pemahaman. 😔
 
Ni kalau bakal imam aku suara macam ni, setiap kali sebelum tidur aku suruh dia dodoikan aku dengan bacaan surah sampai aku tertidur 🙈🙈🙈🙈
 
 
Masjid Istiqomah kt singapore nie
 
suara imam macamni memang fav dulu dekat petra kalau dapat @MuzhaffarIqbal as imam memang bersorak sebab dia baca laju and sedap yang lain semua baca lambat ketor kaki sis masa solat
 
Merdu nya. Voices i would like to hear before sleep. Dengar al-fatihah macam ni
 
Orang nama syabil ni memang selalunya beriman @izzatsyabill
 
In reply to @rifdi_syabill
dahla pernah jumpa will smith dgn zach king sbb pandai edit video, mengaji pun merdu pulak tu. idola.
 
acik dia test mike
 
 
Istimaqah 🙆🏽‍♂️
 
Mic tu ada stand ke? 😟
 
In reply to @rifdi_syabill
I'm sorry but it's " alamin " not " 'alamin ". I'm sorry again♥️
 
Siapa ni.... Allahu menyentuh hati
 
Aduh merdu bacaan kau dik. Mesti seronok jadi makmum 👍🏻
 
 
dgr dy bca teringat gaya malik baca hari2 kt surau
 
aw he’s from bowen omg 😢
 
Aaarghhh menangis kerinduan meleleh kerana kehilangan sesuatu pada diriku
 
At least he opened w a Surah... I would've straight up beatboxed that shit.
 
Stabilizer mode on
 
Allahu! Sedapnye suara! Aku jeles dengan bacaan sedap didengar taranum lebut menusuk jiwa! I am ir new fan!!
 
I thought this was at Malaysia but aye @nrahimha it’s our mosque!
 
 
Steady @sofyank96 edit video power. Mengaji pon sedak
 
Masjid Al-Istiqamah💕💕
 
Hear this to calm down
 
 
i can listen to this all day
 
Wah imagine lps subuh abeh baca Quran sesama wah meltz
 
awat laki baju purple tu mcm ustz matkah ni
 
In reply to @rifdi_syabill
fri korg try aku record. In shaa allah dpt Calon 😏
 
Fuhhh. Macam cd surah yang selalu abah aku pasang dalam reta laa suara brader ni. Mantul!
 
this is so beautiful ❤️
 
 
In reply to @rifdi_syabill
 
In reply to @rifdi_syabill
masyaAllah byk nye retweets
 
In reply to @rifdi_syabill
indah sungguh🥰
 
In reply to @rifdi_syabill
You made my day! Tiba2 teringat rindu Mekah dan Madinah. Tq !
 
 
Kan best kalau PA sistem sekolah kita mcm ni
 
 
Patut la busy member ni, dekat masjid rupanya @azril_azham hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahah
 
 
 
 
Kalau aku pos aku punya, tak viral siap ea.
 
aku ingatkan kaypee.. tapi bila tengok balik jari tu aku pasti ni bukan dia 🤣🤣🤣
 
Ni kalau imam dekat maktab ni tak khusyuk rasanya solat
 
In reply to @rifdi_syabill
knpa org tu tgh syahdu2 boleh sua tgn nk salam jugak eh ? bitter nya aku 😭
 
In reply to @rifdi_syabill
I love the way he recite♥️♥️♥️
 
In reply to @rifdi_syabill
 
In reply to @rifdi_syabill
ni kau ke chen 😂😂
 
In reply to @rifdi_syabill
Mike wazowsky?is that you?
 
In reply to @rifdi_syabill
Nak nangis wei dengar ahahhaa 😭
 
In reply to @rifdi_syabill
Kalau boleh la kan, upload biar dia habiskan ayat, bila terpotong sebelum habis ayat takut lari maksud. Tolong betulkan kalau Saya salah
 
 
 
 
 
I just want his voice Pls
 
 
Allahu.. sedapnya suara
 
 
 
KENAPA PAKCIK TU MACAM CIK MAN? 😂
 
KENAPA MACAM MUKA ADIKKKKKK!!!!
 
"takde mic taknak imam" 😂
 
 
 
Dia tak main dah test test test 123, dia terus baca surah. Power!
 
Dia test mic macam ada stand kat situ. Alhamdulillah pemuda.
 
 
Suara dia anugerah.. 😢😢😢
 
 
 
Merdunya al-fatihah nya 😭💞
 
 
 
 
Rindu dengar fakh jadi imam
 
Humble nya adik ni “Saya baru belajar..”
 
Over 108 replies and quotes not shown

Retweeters

16,155 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now