Tweet unavailable : Deleted

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 39 replies and 106 quotes found
 
Viral muka laki nok mintak gambar naked show nenen ya juak.
 
 
Nak tolong viral kan tapi tak faham la bro...
 
Tapi laki ya layan juak lol
 
Dalam kes tok duak2 ya salah. Sama2 kenja. Mun sik kenja sik jadi benda gia btw kmk org mok nangga gamba laki ya boleh sik. Boleh lah juak mpuan lain tauk ny dah ada bini nak
 
mun laki ya dah melayan, sikpat juak mok salahkan mpuan ya. duak duak maok 😂 duak2 salahla 😭
 
First of all, whats the point of making her viral?
 
 
Give it to daddy girl, they’ll pay you and your nudes are safe haha
 
In reply to @faqrullelfiqr
maok yang nampak nenen 🤣😭🤣😭🤣😭🤣😭🤣😭🤣😭🤣😭
 
“maok yang nampak nenen” HAHAHAHAHAHAHAHAH I KENNOT
 
DUAK DUAK YANG BODO MASING2 MELAYAN JANGAN NAK NYALAH OMPUAN LEBIH DALAM TOK EH MUN DAH MULUT LAKI YA MERES NAK MINTAK JUAK GAMBAR NENEN BULAK LA OMPUAN YA SIK BERIK.LAKI YA NGAN OMPUAN YA SAMA JAK SIK PERLU NAK DITAPOK BAH GINE RUPA ORG LAKI YA.
 
maok yg nampak nenen
- xda
😢

HAHAHA gelik oh 😂😂😂😂😂😂😂
 
In reply to @faqrullelfiqr
Lek bro aib org bro
 
Expose lelaki tu sekali lah, lelaki tu pun meminta nenen bagai pastu salahkan perempuan tu jugak lol
 
 
In reply to @faqrullelfiqr
Nok laki ya pun lyn juak.. Adohaii. Dugaan dunia 😞
 
 
Sorry. Tak faham. Faham tart nanas je. Dia scam kuih tart ke?
 
In reply to @faqrullelfiqr
Aib orang bro. Padam la gambar ni. Dosa kau lagi banyak dari dia sebab kau dah open dekat public. Kemungkinan gambar ni akan di share. Settle cara baik antara korang there's no need to open up hal mengaibkan dekat netizen.
 
Hhhaha cibe rengat "maok yg nmpak nenen" duak duak tuyuk hahahaha
 
"Mok yang nampak nenen" HAHAHA babi lah laki ya mlayan juak 😂
 
"maok yang nampak nenen gik" ? viral kan dua dua alang alang kioo. Mentality entah apa, "people nowaday" yg hanya menyalah kan seblh pihak sj. 2 kali 5 sepuluhhh okay keyoooo stewpid. Xbxiosndjdisnskdojskslwkdjcnxkd Sekian busskurr
 
Gaok ompuan tok, dah ada gerek mok juak nak ngaco laki urg. Kenak? Dick gerek nya sik nyaman kah sampey mok ngaco laki urg.

Nok laki ya pun layan juak, paloi.
 
 
“Maok yg nampak nenen” 😌 HAHAHAHAHAHA
 
Sapa melayan sapa tok ? Info dberik x betol da jak 🤦🏻‍♂️
 
Mok juak nyintak pukek nya. Ajuu
 
"maok yg nampak nenen"
"XDA"
HAHAHAHAHAHAHAHAAH
 
ehhh lelaki tu mintak nenen taknak viral pulak?
 
In reply to @faqrullelfiqr
yalloh. Nk retweet tapi x fhm
 
I think, okay nvm....... 😌

"Maok yg nmpak nenen "? 😌 cmni ya?? Viral juak muka lakinya sak tauk juak giney muka nak mintak bnda cmya ngan ompuan. Apatlah mkrang ompuan Sarawak yg lain xmcam ompuan tk 😌
 
Hm knk la kau murah gilak
 
"mok yg nampak nenen" hshdhshdhhdhdhd
 
 
In reply to @faqrullelfiqr
Tart nenas je paham 😅
 
“maok yg nmpk nenen” is a thing eh hahahahhahahahah im suffocating 😂 kimen li
 
FEFEK JUAK HAHAHAHAHAHA LAWAK BODO
 
Hmm bagi @namiaummu jelah viralkan. Org lain tak faham
 
Ni thread bahasa apa ni sibat
 
Kenapa aku terbahak baca benda ni 😂😭
 
In reply to @hafeezpen
@hafeezpen kalau dia ada kacau, bagitau ayang!
 
In reply to @faqrullelfiqr
cm ku kenal jak.
 
In reply to @faqrullelfiqr
besar kungkinanan ada org guna gambat nya, act as perempuan
 
In reply to @faqrullelfiqr
Merosakkan nama fiqah jelah 😤😤😤😤
 
Mok yg nampak nenen? 🤣
 
Ahhahahhahaha alu sedih xdpt apa dimaok
 
 
Spesies babi nyondol rumah tanggak orang moga moga yang camtuk mati disondol babi. 😈 sik lupak juak bukan salah sondal jenis camtuk jak tapi mun sik tegai laki ‘bukak pintu' sik juak menjadi.
 
kenak do perlu save nama nya fiqah juak hahaha
 
Nk tolong tapi tk phm die ckp ape😂
 
Eyyy sak jak olaki ya tek bah mintak nak nampak nenen bodoe. 🤷🏻‍♀️
 
"MAOK YG NAMPAK NENEN"
Hahahahahahaa bodo liii jak
 
In reply to @faqrullelfiqr
org kpg ney tek jang?
 
In reply to @faqrullelfiqr
 
In reply to @faqrullelfiqr
Tacooodd aqueeee
 
In reply to @faqrullelfiqr
Rengat na juak ompuan yaa, moga tok molah nya ingat mn nak molah gk dudi ari 🤣🤣
 
 
In reply to @faqrullelfiqr
Poret lokkk pahal oi hahaha aee
 
In reply to @faqrullelfiqr
Nenen sia 😂 kau minta asal? Bukan kau ke gila nenen?
 
In reply to @faqrullelfiqr
mun ku jumpa nya tok nang ku balingnya rah sungai waterfront sia..memalukan nama fiqah jak nya ya.. murah gilak olahan eishhh
 
In reply to @faqrullelfiqr
Exposed the man too
 
In reply to @faqrullelfiqr
pantart ba 😂😂😂😂😂😂😂
 
In reply to @faqrullelfiqr
Gmbar ke3, Laki org ya mtk gmba nmpk nen*n 😱, Sapa ngaco sapa tuk? Tp,aku NANG xsokong ORG ke3 TUK!!
 
 
In reply to @faqrullelfiqr
maok yg nmpak nenen 😢 shhshshs im ded
 
In reply to @faqrullelfiqr
 
In reply to @faqrullelfiqr
Nenen? Bukan nunun ke?
 
 
In reply to @faqrullelfiqr
Sorry, nyintak tu apa
 
In reply to @faqrullelfiqr
Tukuk jak duak duak ya pok. Palak utak diengkah rah celah nenen ya.
 
In reply to @faqrullelfiqr
sik baik tok sabar
 
 
In reply to @faqrullelfiqr
Laki kau pun sama juak mok layan. Conclusion, dua2 salah
 
In reply to @faqrullelfiqr
Dorang ni kenal lah kot tok nek kamek sik @mohammadazfar94 @fafiey_dix
 
In reply to @faqrullelfiqr
Buka aib org ko fkir allah tutup ke aib ko kelak?
 
 
Arghhh laki ya melayan juak apahal? Salahkan laki dikpun lah
 
anjink betul HAHAHAHA "nenen"
 
aie mok nampak indah😂
 
Semua nampak nenen apa nak skda ya! Bodo ahahahahahaha
 
Tapi kenak mintak gambar nenen? Hmmmmmmmmmmmmmmm
 
"Naked gik" ahahaha kimen suntok
 
Aku tak berapa paham sgt apa yg dia sampaikan tapi aku baca gak sampai bawah2 sebab fefeeling mcm pandai ckp sarawak 😂
 
 
MANA MUKA SUAMI DIA? i nak judge ni!
 
Aku faham yang kacau laki orang je.. so.. puk0000lll diaaaa
 
Pukimak aku tak faham lah sial. Apa babi kau borak. Kaninai. Pantart tu apa? Tart pan ke ???
 
ish apa la fiqah ni
 
Nasib baik nama Fiqah. Kalau nama kau Faiqah buat malu persatuan je.
 
 
Kmk tu kimak kan?
 
1st rule about sending NSFW pics : NEVER EVER EVER expose your face or anything that might be related to you
 
" maok yang nampak nenen " - paloi
 
 
Terkial kial nak baca. Mana muka laki gatai nak tengok nenen orang ni? Amboi 😒
 
Lelaki pun sama. viralkan lah sekali. Masakan boleh bertepuk sebelah tangan..
 
gambar laki nya mana. asal perempuan je kau expose. bodoh dua dua gatal miang, pastu disalahkan sorang je.
 
Maok yg nampak nenen. Alamakkk. He need so milk! Ahhaha
 
Over 45 replies and quotes not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now