@itsrianarose | 21,391 followers
Sharing is caring.
Jenis-jenis scrub mengikut jenis masalah kulit wajah.

Thread 🧚

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 198 replies and 344 quotes found
I really hope y’all not still using these
 
Please avoid guna scrub dekat jerawat... (Tapi rasanya semua dah tau kot kan?)
 
ST IVES SCRUBS SHOULD NOT BE USED ON YOUR FACE AS IT CAN CAUSE MICRO TEARS ON YOUR SKIN!!!!! Even the gentle ones likre green tea and oatmeal should only be used with caution.

If dah terbeli takpe. Can make a good hand and foot exfoliator. NOT FOR BOOTY TOO OK
 
please don’t use any of these ... they’re all way too harsh and might exacerbate the condition of your skin rather than make it better. st ives is also (or has faced) lawsuits on causing microtears on the skin of their consumers. use chemical exfoliants instead!
 
In reply to @itsrianarose
1. Hitam (green tea) Yang paling laris sebab viral, untuk buang blackhead, whitead, pori tersumbat dan lawan jerawat juga. Moderate exfoliating. 2. Coklat terang (coconut + coffee) Biasanya scrub kopi orang guna dekat badan tapi ini dekat muka pun boleh guna. Deep exfoliating.
 
STOP USING ST IVES SCRUBS HOW MANY TIMES DO WE HAVE TO SAY IT’S‼️ NOT‼️ GOOD‼️
 
In reply to @itsrianarose
Saya nak yang jenis pakai harini esok hensem, ada tak?
 
Everyone shut up and use kasturi manjal. Pimples won't even stay on your face for a sec. Been using since 15 and highly recommended. Kadaisille paati vaithiyam tha correct uh
 
In reply to @itsrianarose
PLEASE DON’T USE THIS SCRUB!!!Their scrub can cause microtear into your skin causing iratation and inflammation.Use chemical scrub intstead.If you don’t believe me go ask dermatologist or search on youtube or google why physical scrub bad for you.
 
In reply to @itsrianarose
masalahnya aku pon taktau aku jenis kulit macam mana
 
 
In reply to @itsrianarose
Cerita dia gini, aku selalu pergi Watsons/Guardian. Tiap kali masuk memang nampak benda ni dan memang tengah tahan daripada nak try benda ni, so aku pun berlalu pergi keluar dari drugstore mentioned above. After that berbulan selepas itu nampak tweet awak, esok jugak aku beli 😤
 
In reply to @itsrianarose
Yang dua tu coffee coconut suitable for org yang ad jerawat pasir tak? pic.twitter.com/dMztNExOTK
 
In reply to @itsrianarose
tapi untuk kulit brjerawat tak sesuai pakai scrub -Dr Alina twitter.com/mlstudiosmy/st…
 
In reply to @itsrianarose
Kalau scrub yg ni utk kulit mcm mane yee sis??? ~bro tanye je~ pic.twitter.com/5Z4OttfcKb
 
In reply to @itsrianarose
well the apricot ones are not good to use on your face, lebih2 lagi berjerawat 😖 but u can use it on ur body la. A big no for jerawat pic.twitter.com/v6qYBjbTf9
 
Banyak sangat baca pasal sharifah rose sampai aku baca " sharifah is caring" . Ok 😶
 
In reply to @itsrianarose
sis, kalau sy yg dah cantik ni mcm mne ek?
 
will someone tell her that this is not ok 😫
 
literally ur skin will turn into cactus
 
Honestly guys...don't bother buying any of these. Get a peeling gel / exfoliating gel instead. "I don't want no scrubs" - TLC
 
 
Please dont buy apricot scrub, in fact, the company faced lawsuit bcs of it. The product contains traces of walnut which will cause micro tear in your skin that will further damage it.
 
Y’all. Please love yourself and never even look at this product again.
 
I alternate between no. 1 and 3 every week, definitely recommended! The price and size is really reasonable bcs boleh pakai lama if you pandai jimat hihi
 
i used the blackhead scrub dulu and it literally RUINED my skin for a month++ probably tak sesuai with my skin je but isnt st ives punya scrub memang harsh😔😔😔😔
 
In reply to @itsrianarose
Pakai no 1. Kulit rasa bersih lepas pakai. Jerawat takut2 jugak nak mari
 
dont see how people use this brand, it feels like im exfoliating my face with a whole rock
 
These are made by the devil please do not use this on your face I’m begging you
 
Friendly reminder that St.Ives scrubs use walnut shells that even ground up to tiny grains will still create micro tears in your skin and hurt you in the long run. (This includes discoloration, inflammation and early onset aging)! Switch over to chemical exfoliants!
 
In reply to @itsrianarose
kalau tukar2 jenis scrub takpe ke?😂
 
Few years ago:
Syok nya tonyoh2 muka dengan apricot scrub. Licin lembut gebus je rasa kulit.

Few months, years later:
Noticed skin easily breakout, pori jelas kelihatan, skin mudah sensitised.
 
In reply to @itsrianarose
St. Ives menggunakan serbuk kulit walnut sebagai agent exfoliator, sifat walnut sangat kasar, dan jika serbuk walnut digunakan pada kulit muka yang merupakan bahagian kulit yang sensitif, boleh menyebabkan kering dan kecederaan halus. N exfoliating only 2/3 times a week je ye.
 
St. Ives’ face washers are really good. im using the 1st one bc i have blackheads :-) & ever since i started using it, they’ve gotten lesser & better 🤩 + it doesn’t make my skin feels tight & dry after using it. It keeps my skin hydrated, so yea i love st ives
 
boleh trauma bodo guna apricot scrub dia macam batu
 
In reply to @itsrianarose
Any feedback for those yang pakai scrub ni? Kalau ada, boleh share tak?
 
Dah try semua dan percaya la cakap saya, oatmeal tu paling best srssss
 
st ives scrubs????? yall should know better pic.twitter.com/aVdJLuWc3W
 
no matter how FINE those grains are please refrain from using scrubs. use chemical exfoliant instead cs sweetie those scrubs are gonna worsen your acne frfr
 
rasa macam nak try
 
ditch scrubs, use chemical exfoliants instead. you’ll thank me later. got this advice from @LaBeautyologist & @caveofbeauty
 
Ion trust nobody who uses St.Ives !
 
Senang je nak dapatkan kat tesco ada promo sekarang
 
 
Me : 4 apricot scrub
 
In reply to @itsrianarose
These products are actually good. Paraben-free, silicone-free,sulfate-free. Very recommended! pic.twitter.com/ggwKO0xPKk
 
Jenama scrub paling jahanam kulit aku breakout x1000 bila start pakai ni
 
This brand sangatlah best na mampos
 
Use chemical exfoliant! Physical exfoliant like scrubs and face wash brush are bad for your skin, especially scrubs. Scrubs have different shapes of those micro thingy that constantly tear into your skin when you use it. This is very damaging for your skin 😭😭
 
adik aku pkai yang coklat
 
Protips: Jangan (dont ever) sental muka dgn “deep exfoliators”

Tak pasal2 epidermis bnyk calar and it can lead to skin inflammation

Just use the gentle scrub dah bagus👌🏻
 
scrub no 3 tu best ! lagi lagi muka aku yang berminyak ni bila guna pergghhh dia punya soft muka tu takleh bawak bincang sbb aku pernah guna scrub no 4 swear kasar gilo tokley wok bicei
 
I used GreenTea 😘 Damn good lah.
 
In reply to @itsrianarose
kulit saya type oily,ada scars,acne and large pores . Sesuai yang mana ya? thank you sis!
 
awkkk saya nk niee😭
 
nak biru ya besttt!!!!😍😍😍 gus takrang cuba
 
Kamek ada 1, 5 & 6.
 
abg ii ku , rakan ii Ku nk 1 ngan 6 please 😭 alang2 ii nak sume 😭😭🤣
 
Aku ingat aku je yg pakai 😂😂
 
st ives scrub are so harsh, wouldn't recommend it :/
 
Kalau nak scrub kenangan lalu yang mana satu ye? Tak tahan dah ni :’)
 
In reply to @itsrianarose
I love coffee coco ☝🏻 makes my skin looks like glass teheeee...
 
In reply to @itsrianarose
Macam mana eh nk pakai scrub ni sebelum cuci muka ke selepas cuci
 
paling suka pakai apricot scrub
 
st ives scrubs are too harsh for ANY skin type.
 
St Ives uses crushed walnut powder which creates microscopic tears in your skin. The smaller the particles, the stronger the exfoliation hence a big no no.

Instead, use enzymes and acids to exfoliate your face.
 
Exfoliating tu ape hm
 
Yang no 5 tu sumpah highly recommended do
 
i swear this shit is hella good and effective. it really works !!
 
In reply to @itsrianarose
Try not to buy those with plastic mirobeads. It end up in the river and sea and kill wildlife. Why not use a gentle face towel to scrub? Save money and nature at the same time ☺
 
paling suka blackhead clearing! 😍
 
i need to use aaaallllll 🤡
 
Physical scrub is a no no to sensitive skin :((( those shit are good but it will only weaken or destroy our skin barrier. Instead switch to chemical scrub such as products that contain AHA/BHA 🧝‍♀️ u is welcome
 
The only scrub yang ok from St. ives is no 1 & 6. Other than that, all of it contains walnut shells powder which can cause microscopic tears in your skin & can cause irritations. Skin barrier you akan rosak. So, save your skin!
 
Just get rid of the apricot ones pls. It has ground walnut shells which can cause micro tears to the skin and make it worse.
 
Aq pakai yg no5 tu
 
FAV TEROKS 💖
 
Yang no. 2 I pakai scrub badan je dah. Hahah
 
In reply to @itsrianarose
sis @itsrianarose mana yang okay untuk kulit yang sunburn?
 
imma share this. people might need it.
 
 
st.ives scurbs gonna ruin your skin😭😭
 
Kenapa aku baru nampak tweet ni aku baru keluar dari drugstore tadi 😭😭😭
 
 
i pakai no 2 and now i think i should pakai the last one. Thankyou
 
{Mu} Nemu ini di tl dan masi kurang paham. Ada yg tau skintype yg tepat buat masing2 varian ga? Thxx twitter.com/itsrianarose/s…
 
St. Ives facial scrub is not exactly safe. You might not see the effect today but it will ruin your skin in the long run
 
In reply to @itsrianarose
Pakai yg acne control makin mengundang jerawat 😭
 
Tried once that green tea and made my acnes even worse.. now changing to aha/bha as it's much gentler than physical ones
 
 
Tapi dia punya scrub ni bila kita pakai rasa macam tonyoh muka dekat tar....
 
 
 
Scrubbing boleh buat kulit u makin teruk. Kalau berjerawat.

If u nak get rid of sel kulit mati, dengan cara yang very halussss

Cubalah Soft Peeling Gel ni 💯
Buy here bit.ly/BuyCuckooNow pic.twitter.com/zhmh1vMC1C
 
In reply to @itsrianarose
Nitip netflix 🔥PROMO NETFLIX 1 BULAN CUMA 25.000🔥 ⚡NETFLIX PREMIUM 1 BULAN 25.000 ⚡SPOTIFY PREMIUM 3 BULAN 15.000 ⚡VIU PREMIUM SELAMANYA 35.000 ⚡NORD VPN PREMIUM 6 BULAN 20.000 APP PREMIUM BERGARANSI😍 bukan LINK/MOD/CRACK testi?cek pinned pic.twitter.com/4T9nVwctQM
 
Aku je ke yg still guna St.Ives apricot scrub tu.
 
No 6 is my fav scrub evaaa 😍❤️
 
I thought this was those new cap teko condensed milk tube
 
In reply to @itsrianarose
Mana yg pakai hrini esok muka ada nur 🥺
 
In reply to @itsrianarose
pls dont use apricot scrubs! they cause microtears and will break u out worse
 
Over 419 replies and quotes not shown

Retweeters

24,883 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now