@muhammadfitt | 1,174 followers
thread seram kali ni agak meremang, stay cool okay. kisah ini berlaku pada 2018 di sebuah daerah dalam victoria iaitu shepparton. kami semua dalam 6 orang, 2 dari france sorang dari german dan taiwan dan lagi 2 aku dan sahabat ak. Rumah yg kami tinggal sekarng tuan rumah

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 136 replies and 70 quotes found
 
In reply to @muhammadfitt
nak buat renovation, jadi kami br6 harus cari rumah lain dalam masa seminggu. untuk mendapatkan rumah dlm masa yg trdekat bukan mudah, sampai la seorang kawan ak dapat sebuah rumah yang agak murah, seminggu cuma $AUD70 peluang keemasan kami ni,
 
In reply to @muhammadfitt
first time baca experience hantu omputih. Biasa baca tak kak pon, abg po je hmm seram gak ek penangan hantu omputih ni
 
In reply to @muhammadfitt
hantu omputeh mmg lagi seremmm..pasai depa byk bangunan ratusan tahun punya..bila takde penghuni makhluk ghaib la yg menghuninya 👀👀👀
 
 
In reply to @muhammadfitt
Dah terang nanti baru baca
 
In reply to @muhammadfitt
Dulu duduk shepparton jugak. 3 bulan kena kacau dengan makhluk yang menyerupai abang aku. Padahal abang aku duduk Alexandra. Alexandra tu 2 jam dari Shepparton beb😂
 
lowkey thought this was bst mv shooting place
 
Mau baca eee mau baca tapi takodddd
 
In reply to @muhammadfitt
thread rumah sewa aussie 👇🏼👇🏼👇🏼twitter.com/muhammadfittr/…
 
1st time baca thread hantu meremang bulu roma
 
Jangan baca masa duduk sorang². aura dia sumpah lain macam. aku brani baca pn sebab adik aku kat luar tengah pasang surah 🤣 tu pun meremang bulu roma gais.
 
 
Betul la weh. Hantu ikut negara kalau kat malaysia ko jumpa pocong. Dkt oversea ko xjumpa pocong. Ada paranormal activity cmni... Aku dah lama terfikir pasal benda ni smpai la brader ni post. Baru aku dpt jwpn.
 
 
 
ingatkan kat oversea takdak hantu
 
Ahh nyesal baca😫😫😫
 
reading this tomorrow 😊
 
Terkejut aku vid menjerit tu
 
aduhhh.. malam jumaat ni 😣
 
aku baca ni pun aku rasa seram . Apatah lagi kalau aku kat tempat diaorang 😭
 
Seram sia part menjerit tu
 
 
In reply to @muhammadfitt
Hantu omputeh perangai lain lah dari hantu Malaysia 😂😂 Psycho sangat
 
Esok pagi lah baru baca. Malam ni macam rasa tak sedap hati pula. 😂
 
syok pulak aku baca thread hantu malam malam ni
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @muhammadfitt
really thought this was kne of bst mv shooting place 😅😆
 
In reply to @muhammadfitt
Time lari keluar tu korang sempat ambik barang ke? Atau datang balik time terang untuk ambik barang?
 
Aku try baca.... sampai gambar bagai aku dah tak sanggup takoddddtt
 
 
Aku baca nanti pagi HAHAHAHAHAHAHAHAH
 
In reply to @muhammadfitt
Habis meremang bulu roma baca cerita hantu orang putih ni.
 
In reply to @muhammadfitt
Haih nyesal pulak aku baca mlmni
 
 
malam sikit baru baca, kita park luu hahaha
 
Alaaa apani! Nak baca tapi takut. Aku tak baca lagi tau serius. Curious tapi seram haaa paham tak. Tolong lah paham.
 
 
Isn't this the room where polnareff killed Vanilla Ice?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @MuhammadFiTR1
 
 
 
 
In reply to @muhammadfitt
 
In reply to @muhammadfitt
Kenapa dalam vdeo tu nampak ada 1 kelibat blkg org yg second Last tu?
 
In reply to @MuhammadFiTR1
But walaupun seems scary hopefully there weren’t other thing such poison animal nesting there. Kena usik tak kisah sangat asalkan jangan ragut life dah lah. Nauzubillahiminzalik, minta jauh kan.
 
 
Geram pulak cite tak hbis ni.. suspen
 
 
macam rumah dalam game je
 
gambar macam dalam resident evil .
 
 
for bts armys laa if u see betul² nampak sikit mcm era bst and fake love. Sikit la pada aku kalau salah tamau kecam """(
 
Acah berani. Hahaha park dulu
 
 
 
Hem hemmm, all about this thread . Nk lelap pon seram , laki den kat sebelah dh smpai jorden mybe..
 
 
In reply to @MuhammadFiTR1
Serius. Ini mmg kna park.
 
 
 
 
In reply to @muhammadfitt
 
 
 
In reply to @muhammadfitt
 
 
 
 
 
 
In reply to @muhammadfitt
 
 
In reply to @muhammadfitt
 
 
In reply to @muhammadfitt
remind me after 8 hours . Thank you 🤪🤭🥰❣️💓
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @muhammadfitt
in 10 hours. Thanks!
 
 
Over 106 replies and quotes not shown

Retweeters

14,511 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now