@YanaNasuha | followers
Tweet unavailable : Deleted

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 128 replies and 541 quotes found
Lmao. This is such an Asian thing. We are afraid of our moms above all.
 
In reply to @YanaNasuha
Korang kena tahu, seorang Mak lagi menakutkan dari Polis.
 
In reply to @YanaNasuha
He's gangsta but he's crybaby
 
In reply to @YanaNasuha
"Bukan nak sebat bontot ke apa"馃槀
 
In reply to @YanaNasuha
Aku kena saman masa f5. Aku pendam setahun lebih tak habaq kat mak . Pastu bila aku kerja dapat gaji first baru aku bayar saman. Lepastu bagitau dekat mak. Alhamdulillah dia terima dengan hati yang terbuka. Kalau aku habaq masa f5 dulu aku rasa separuh mati aku kena dengan dia
 
In reply to @YanaNasuha
Masa keluar tu tak ingat mak marah ke馃槀
 
Korang nampak dia macam kurang didikan agama and u guys bashed him. Tapi did you guys know that he always video call his mom crying and singing pastu save number mak dia as "Syurga鉂わ笍" dekat phone? For him, his mom is everything and he's also cute.
 
Mak takut, jpj tak takut馃槀
 
In reply to @YanaNasuha
budak budak macam ni laa yang selalu nganjing polis kalau lepas roadblock. lmao
 
In reply to @YanaNasuha
Santuy bang yang sorang lagi dia boleh cakap 鈥 alah takdak apa aih pi depan 鈥渄hhdjdjdk
 
In reply to @YanaNasuha
Segangster mana pun kau, tetap takut jugak kena marah dengan mak. 9 bulan kot dia usung kau ke hulu ke hilir. Memang wajib kena hormat la.
 
In reply to @YanaNasuha
kalau kau nak tahu budak yg tolak moto tu naik moto curi hahahahaha
 
In reply to @YanaNasuha
jgn smpai masuk pesbuk, nnti mak dia marah 馃槀馃槀馃槀
 
In reply to @YanaNasuha
Haaa ayok mak marah ayok kena sebat nanti HAHAHAHAHAHAA
 
In reply to @YanaNasuha
alhamdulillah aku lepas semalam,kes takde lesen,aku buat muka penuh bersalah pastu akak tu gelak pastu cakap ni balik rumah terus jangan gi mana虏 janji ngn akak dulu,aku janji ngn dia then aku trus balik hshshshs,so budak tu peciter kene tak?
 
In reply to @YanaNasuha
yang lawaknya dia boleh berhenti tolak moto "bang bang bang" nak cakap apo lagi tu 馃槀馃槀馃槀
 
In reply to @YanaNasuha
For me la,tips nak lepas rb ni kena confident,kau buat muka cuak memang balai la jawabnya
 
In reply to @YanaNasuha
Ketahuilah wahai rakyat Malaysia. Tak kisah lah anda JPJ, Polis, Cikgu, penjawat awam atau apa pun kerja yang ada kuasa autoriti, sesungguhnya, Mak ialah orang paling berkuasa dan di geruni oleh anak anak馃槀馃槀馃槀
 
In reply to @YanaNasuha
"Takde apa lah alah bukan kita nak sumbat bontot ke apa" whaaaattt 馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
 
In reply to @YanaNasuha
Mak marah lagi seram dari polis marah 馃ぃ
 
In reply to @YanaNasuha
That kedah accent time marah rasa puas dengaq 馃槀
 
Kalau dapat lari roadblock bukan main berani nganjing polis, bila tak boleh lari tunggang nama mak.
 
In reply to @YanaNasuha
Fuh.. setakat tupperware hilang pun dah cuak gila. Ini apatah lagi kena saman. Aura dia lain maciam..
 
 
Yang last tu "Lailahailallah" 馃槅馃槅馃槅 takut kena marah. Bagus adik ni, masih pikir mak.
 
Duke exit Gombak ni memang berhantu hehe
 
Aku F4 pernah kena saman ngan polis. Astu en aku gi tau dia yang ayah aku ni kawan rapat Inspektor apa ntah nama dia (aku lupa). Setelah diverified maka aku pun terlepas dari saman. Sorry ayah, anak ayah ni terjual nama ayah lak time tu 馃槀 Balik kena tiaoo ngan ayah HAHAAHA
 
 
 
Terasa mcm bila kantoi brg dgn KSM pon ade
 
Tahu takut mak marah 馃槀
 
 
The power of asians mom
 
Selain lipas
Lelaki juga takut dengan mak
 
 
 
Pengalaman mendewasakan kau
*yang pernah rasa je tahu* 馃槀
 
 
girls nak cari pakwe cari yang mcm ni sayang mak dia, selalu ingat mak dia
 
In reply to @YanaNasuha
Dia lebih takot mak dia dari jpj
 
Sesungguhnyaa ibu lebih menakutkan馃槀馃槀 dari polis dan lain2 ....
 
Hahahhahahahahahaha 馃槀
 
鈥渁dik nak kena gari ke apa鈥 lmao kesian tapi lawak pun ada hahahahahahahha
 
Berdosa tak kalau tergelak nih?
 
macam aku mintak tolong adik aku sial, tolong laaaa tolong laaa
 
jpj belakang tu 'adik, adik nk kena gari ke pe? gi jalan depan' hahaha
 
eh bodo camni aku kena masa form 4 bawak motor dekat kampung tak pakai helmett hahahahhahahhahh
 
Bonggok punya budak 馃槀馃槀
 
ni sebelah rumah aku ni ahahahhahahaha
 
 
Takot mak dri jpj HAHAHAHAHAHHAH
 
Kelakar la babi rempit
 
Hahahahhaa polis tu ugut "Adik, adik nak kena gari ke apa? Jalan cepat" 馃槀馃槀馃槀 . Kalau aku pun cuak siut 馃槀
 
Hi yana. Ingat aku lagi tak? Kita nak lari sama sama kan nanti bulan 3? Ingat tak?
 
Alaaa kesian pulakk. Patut lah pun aku tak jadi polis. Nanti semua aku lepaskan馃う馃徏鈥嶁檧锔
 
 
Mak lagi menakutkan HAHAHA
 
Sebagai bekas penduduk kampung chubadak saya rasa elok dia dapat pengajaran sebegini, apa pandangan anda? @diellham
 
Hahahaha padan muka kau. Keluar rumah naik moto tak ingat dunia lagi
 
HAHAHAHA dah kena tahan jpj, tapi yg nangisnya sebab takut MAK marah!! 馃ぃ馃ぃ馃ぃ

Mak >>> JPJ
 
In reply to @YanaNasuha
kimi aku taknak jadi jahat tapi... teringat kat something tak ? 馃槀馃槶
 
In reply to @YanaNasuha
that "takde apelah, bukannya kite nak sebat bontot ke apa" HAHAHHAHAHAHA
 
 
Trust me danish, your dad waiting for you.
 
Bang tolong lepaskan dia bang. Saya faham perit yang dia rasa tu.
 
 
"nanti mak saya marah bang HAHAAHAHA"
 
Confirm balik ke tibai ngan mak dia馃槀
 
 
respect for them sebab tegas but still hormat dengan penunggang
 
me when my mum told me she was going to call my dad when i hit a car
 
Kehebatan insan bernama ibu
 
hopefully the ones who stole people bike kena this
 
Jenis budak2 tak jahat,nakal je
 
Haaaaa aku dah agak dah satu hari mesti dorg buat RB kt jalan ni sbb selalu sangat korg lalu buat mcm jalan kampung kan kt sini....mentang2 boleh potong kt dato senu terus....
 
 
Aduu rempit apa laguni馃ぃ
 
Aih bdk2 ni 馃槀 die punya merayu tu 馃槀
 
Teringat kt ipoh ngan alep fuu haha
 
From rempit to cry baby real quick馃槀
 
 
Ni belakang umah aku ni 馃槀
 
Anak-anak takut mak. Dah besar takut bini. Nampak tak perempuan ni sebenarnya garang.

Jangan tertipu kalau nampak dia comel/manja masa couple. 馃槀
 
 
Kita semua ada kawan yang macamni masa sekolah menengah, tapi mulut dorang punye version lagi gempak macam cite hindustan.
 
Babi noob nak nangis ,orang leklek je ngepong belakang polis
 
 
In reply to @YanaNasuha
'Alah bukan nak hukum sembat pon' 馃槀馃槀馃槀
 
 
In reply to @YanaNasuha
鈥渁dik nak kene gari ke apa鈥 bagun terus budak tu
 
In reply to @YanaNasuha
 
In reply to @YanaNasuha
Oh time buat tak ingat mak marah. Dah kena tahu takut mak marah. Haaa tahu pun馃槀
 
In reply to @YanaNasuha
kalau seorang mak tu jadi pegawai jpj, berdouble triple ketakutan nye 馃槀
 
HAHAHAH sial lah budak ni 馃ぃ馃ぃ
 
Ahhh terhibur aku
 
Selagi x mendapat 鈥渁ku lah raja! Kwn2 semua kena pandang tinggi dekat aku! Aku lah pailang sekolah鈥 lpas mendapat 鈥渢olong saya, nanti mak marah鈥 lol
 
鈥淏ukan nak hukum sebat bontot kau pun鈥 HAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHHA
 
polis atau jpj ni sng je, kalau dia tahan berhenti je, buat salah atau tak, kalau kau makin lari mmg cari pasal lah
 
Fehhhh benda macamni 7 keturunan member bahan tak habeh 馃ぃ kesian dia nanti.
 
Over 349 replies and quotes not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now