@KKMPutrajaya | 141,424 followers
#coronaviruses China mengenakan perintah kuarantin di Wuhan dan semua 11 juta penduduk tidak dibenarkan keluar.

Semua pengangkutan awam spt bas, subway, feri dihentikan sementara bermula 10 pagi, 23 Jan. Lapangan terbang ditutup & semua penerbangan dari Wuhan dibatalkan.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 26 replies and 160 quotes found
In reply to @KKMPutrajaya
Setakat ini, 17 dilaporkan maut di Wuhan akibat virus itu yang kini telah merebak di serata negara dan kes terbaru ialah di Hong Kong. Lelaki 39 thn bersama keluarganya baru pulang dari Wuhan dan dimasukkan ke hospital namun 4 ahli keluarganya yg lain telah berlepas ke Manila. pic.twitter.com/yKuhRq6Hiq
 
Ini macam map Plague Inc. je. Looks like China and America is already fucked. Madagascar is still okay
 
In reply to @KKMPutrajaya
Dan Malaysia still welcome China tourist ke Malaysia. Tak faham lah 馃槳 Tiada sebarang sekatan 馃槱
 
Zaman Saidina Umar juga pernah berlaku wabak Taun, kemudian saidina umar mengambil langkah kuarantin

Kuarantin agar penyakit itu tidak berleluasa pd masa sama mencari solusi penyakit

Buat masa ini belum ada vaksin atau ubat bg corona virus. Sama2 kita doakan.
 
Innalillahi wa inna ilaihi raji'un.
KKM please make sure the incoming visitors especially now without visa from China is screened thoroughly
 
 
This is scary. My friends please be safe. Please follow all the medical advice given by your respective country.
 
Isn't this EXACTLY the beginning of @maxbrooksauthor awesome AF #WorldWarZ novel?! 馃馃槷馃く

#coronavirus
 
 
Yo who's playing plague inc.??? Y'all need to stop
 
 
This is a serious emergency situation

I really hope the government will do a thorough screening of incoming tourists and returning citizens from China

The sheer volume of people coming in from China alone would mean that it is almost inevitable that the virus spreads here-
 
In reply to @KKMPutrajaya
Maut datang dalam skala besar.
 
How to prevent and protect yourself?

1. Avoid Large Crowds

2. Wash your hands Regularly
->20 sec

3. Strengthen your immune
-enough sleep

4. Flu vaccine if available

5.Clean & Disinfect surfaces
-door handle etc.

5. Visit Doctor if flu symptoms arise.

RT to save life
 
In reply to @KKMPutrajaya
Jiran Kita Thailand Pon ada
 
 
Haaa tu lah. Dok buat muslim etnik uyghur mcm tu lagi, kurung bawah tanah semua. nek tok, satu wilayah kena kuarantin xboleh keluar

Dont mess with #islam world

#CoronavirusOutbreak
 
This is serious! Please take care everyone. 馃檹馃徎
 
Bukan nak jadi tipikal meleis but hopefully china gov will rugi berjuta to prevent Corona Virus and realize they lost money to 'mengcinakan' Uyghur.

May Allah bless Uyghur people and those who are affected with virus.
 
In reply to @KKMPutrajaya
Kasi kuarantin la ngam.. Haishh bawa p Sabah mcm2 pnyakit ada.. Kesian budak2 ada yg mninggal n skolah trpksa ttup. Wth...
 
Macam dalam film 'The Flu' pulak
 
 
Plague inc has started 馃拃
 
Avoid all non-essential travel to this countries !
 
Antara langkah langkah yg diambil kerajaan China bagi membendung wabak coronavirus. Stay safe all
 
 
Tu lah buat tabaek kat kaum uighyur ennn
 
In reply to @KKMPutrajaya
 
In reply to @KKMPutrajaya
Betul ke dah ada satu kes dekat malaysia??
 
what happend with 2020,s world
 
 
 
 
 
Contagion! Someone roger Kate Winslet STAT
 
Chinese ni selagi tak makan semua binatang yang ada, tak sah. Coronavirus tu binatang pun ada and its zoonotic. Now you鈥檙e spreading it human to human ugh
 
In reply to @KKMPutrajaya
I mimpi ni la.. Wabak ni tular di china startnya.. Always keep healthy... Especially pregnant women and kids...
 
Did they use the Plague Inc map for this?
 
Mintak jauh lah 馃槹馃槹馃槹 tak de keje la pegi makan benda pelik2
 
Hi @KKMPutrajaya , Do we have any initiative to maybe screening or anything all the tourist from those countries to avoid the spread?
 
Ban dari masuk Malaysia lah
 
Allahu. Rami ya 11 juta. Pa lah reti tak orang nak tamak gilak sampei tikus ular semua makan 馃檮
 
PUNCA SIAL NEGARA CHINA NI. TULAH SAPE SURUH MAKAN BIAWAK MAKAN ANJING MAKAN KUCING MAKAN KELAWAR LAGI. MENYUSAHKAN DUNIA BETUL CHINA NI!
 
Damn macam zombie invasion
 
 
Ohh well, end is near i guess
 
Ambil langkah berjaga-jaga kalau ada plan nak pergi China. Stay safe!
 
 
Bagus. Settle it before you let your people leave the country. The consequences of not treating this as a red alert is beyond me. Angka sebenar sorok, suka hati bagi rakyat kau keluar masuk negara orang.
 
Goddamnit i thought map Plague Inc.
 
kinda fitting that Netflix just drop a new documentary series on influenza pandemic
 
Ok everyone we'll be save if we move to Greenland or Madagascar. Trust me I've played Plague Inc
 
If this is not a state of health emergency, i don鈥檛 know what is.
 
Plague Inc has gotten super realistic
 
Macam cerita Korea yang ada virus epidemic tu.
 
Baru nak buat? Dah tersebar baru nak kuarantin patut awal2 hari tu dah buat. Ni dah tersebar ke negara lain baru nk kuarantin.
 
This is baaaad
 
This reminds me of the game Plague Inc
 
 
Coronavirus is really close to Malaysia btw. Be careful guys
 
Bener bener film "The Flu" ..
Gue nonton film ini aja sampe berulang kali selalu berasa was-was dan takut. Semoga di wuhan tetep kuat dan sehat" ya.
Amiin
 
In reply to @KKMPutrajaya
macam game kita main
 
In reply to @KKMPutrajaya
leklok balik china nanti
 
In reply to @KKMPutrajaya
they eat too much bats
 
In reply to @KKMPutrajaya
Jgn lupa. Kita ada direct flight dari wuhan ke malaysia. Welkem virus.
 
Siapa ada tengok korean movie, The Flu
 
kalau beli barang dari China kat shopee boleh bukak tak parcel tu @KKMPutrajaya ?
 
Pastu gov bagi free visa utk china 馃う鈥嶁檪锔忦煠︹嶁檪锔
 
In my opinion, KK is one of the high risk area, KK receives a lot of tourists from all around the world every single day especially these countries. If you find that you must go to crowded places during this season, make sure to practice good hygiene diligently.
 
 
Harapnya tk merebak Ke Beijing馃ズnak balik sana ni nnti
 
 
 
Wuhan gonna be a dead city then.
 
Omg this reminds me of a TV series.. Containment if I'm not mistaken?
 
Kirafah saying hello
 
Allah Maha Adil
 
 
Me an intellectual who played Plague inc suggest that we move to Greenland
 
In reply to @KKMPutrajaya
 
 
 
In reply to @chedetofficial
@chedetofficial jemput lah lagi diorg dtg sini
 
 
It's happening!! bencana penyakit yang keluar setiap 100 tahun dah muncul!!
Ahhhhh 馃槺
 
 
The holidays are just around the corner, wherever you are please stay safe
 
 
Ok china is sooo cancelled after this
 
 
 
 
 
 
 
this reminds me of '臧愱赴'
 
Then Malaysian government still terima ramai tourist dr China tanpa ada sebarang sekatan 馃ゴ馃ゴ
 
鈥淒on鈥檛 worry,鈥

鈥淓verything鈥檚 going to be all right.鈥
 
Nak kluar negara knapa plak? Dduk je sana semua. Sibuk dtg negara org berak merata. 馃槍
 
Dah macam cerita the flu
 
Over 86 replies and quotes not shown

Retweeters

7,852 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now