@wanitersakiti | 609 followers
i repeat , boy rapat dengan girl yg lawa je

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 101 replies and 460 quotes found
i repeat for you, boy rapat dengan girl yang perangai dia lawa bukan setakat rupa je lawa.
 
I repeat, boy rapat dgn girl yg sporting, tak gedik, tak toxic, senang borak , not because lawa sbb i aint lawa ok so yeah .. where my boys at!!
 
Betul ke ni boys? Patutla tak ada yang nak rapat ngan aku 😔👍
 
betulla tu. dah ada awek pon still nak try other girls. wkwk
 
In reply to @wanitersakiti
Boy yang acah hensem je selalu macamtu.
 
In reply to @wanitersakiti
Aku hodoh tapi bapak aku rapat je dgn aku
 
masa muka aku breakout teruk, jerawat sana sini, aku takfaham kenapa ada lelaki boleh suka kat aku. ada yang dh confess tp aku tolak baiklah. sebab aku inferior.

masa aku takcantik ada orang nak, masa aku cantik, sorang pun taknak dekat. betul ke lelaki tak pandang kecantikan ?
 
well but not me. i can be friends with anyone that i think matured enough to appreciate me
 
In reply to @wanitersakiti
alang ii tu kan follow lah Twitter pipah kentang nii , tiba ii blow up terkejut pipah 🥺😂
 
In reply to @wanitersakiti
 
girl yg lawa pon nk rapat dengan boy yg hensem je. Pestu ada yg muka tk seberapa , aku nk rapat ngan dia , dia sombong pestu dia nk rapat dengan perempuan yg lawa pestu perempuan tu tk layan dia sbb muka dia tk seberapa HAHAHA PADAN MUKA
 
Girl rapat dgn boy yg lembut je
 
Really??? Kenak aku ada bff laki yg rpt ngan aku sedangkan aku ugly asf😆✊🏻
 
sama je perempuan pun
 
girls pun rapat dengan boys yang handsome je, people will treat someone better when they have good looks
 
I repeat too, girl rapat dengan boy yang handsome and kaya je🙏🏼
 
In reply to @wanitersakiti
Pipah aku dah follow kau, kalau kau tak follow maknanya kau rapat dengan lelaki hensem je
 
 
Classmate aku buruk, aku rapat je dengan diorang 🤷🏻‍♂️
 
Ei nasib baik la aku tak centu
 
yes all women r beautiful honey stop putting yourself down
 
aik saya huduh tapi sy ada je kwn kwn laki yg rapat 🥰
 
nak yang lawa ii , tapi taksedar diri tu takhensem 😝
 
apa lah yg ko kesah sgt laki nak rapat dengan sapa ni
 
In reply to @wanitersakiti
yep, Only MAN yang rapat dengan semua
 
Ade ke girl yg burok? You are beautiful on your own way,,ignore toxic💁
 
 
Tak semua laa . ☹
 
Rapat dengan yang tak judgemental dan comfortable to talk with
 
 
My ass this aint true., wtf
 
In reply to @wanitersakiti
Yup rapat dgn y lawa tp selesa dgn y bersederhana je..
 
 
Nak jadi lawa, tapi taknak orang flirting dengan kita sebab tak mustahil diorang pandang rupa je!😤
 
I'm really curious as to what kind of guys do these girls have around them on a daily basis
 
I rapat je sesiapa pun, i don't really got the look so i feel them.

Me friend everyoneee
 
 
Tak juga, my classmates rapat dengan i sampai ada yang gurau ajak kahwin, i tak lawa mana pun kalau nak dibandingkan dengan girlfriend depa. Cukup sebagai kawan, kita faham mereka, ada waktu susah senang.
 
yess sbb sume kawan perempuan sy cantik cantik eheks
 
bullshit, i look at her attitude
 
And girls rapat ngan laki hensem jer
 
lelaki rapat dengan perempuan yang attractive, yang dia selesa ✊🏻 tapi yela ada je yang jenis agungkan sangat perempuan cantik tapi selalunya lelaki macam tu hod.... ok takpelah
 
girl pon rapat dgn laki hensem je
 
Ptut laa rmai lelaki rapat dgn aku
 
yang acah nsem la slalu nya bgini
 
that’s not true ! @mnrhycb tak lawa but she’s my bisfin 😍
 
I repeat, girl pandang laki yg hensem je
 
habes yang tak lawa ni macam mana hm hmmm hmmmmmmmmmm
 
Yeahh, semua perempuan ada lawa masing2
 
*laugh in a ugly look* lmao
 
Tapi aku rapat dgn girl yg tak lawa hm HAHAHAHAHAHA
 
80% boomerang lelaki ngan perempuan lawa . Aku rase takde yang buruk langsung dlm mane ii booomerang tadi HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAA
 
aku cantik la kan kiranya 🤡
 
kamarul, 52, tak main tinder
 
i repeat, tapi boy yang hensem je
 
i reply , girl rapat dengan boy yg hensem je
 
Aku rapat dengan semua, saja bagitahu sbb aku batak hurm
 
Ni aku rasa nak rt berjuta kali do
 
so dengan ini saya nak katakan kawan perempuan semua lawa lawa!! dari kawan sekolah rendah ke sekolah menengah semua lawa! 😉
 
In reply to @wanitersakiti
and girl rapat dengan boy yang handsome masyuk je
 
Mun muka aku nok cam tapak tok, nk mntk tolong beli paper clip pun org sik pandang kali
 
 
sapa pdh? muka anco rapat jak ku. sedarla muka ya sikla sem ne
 
 
Tak, ramai je yang hodoh aku rapat
 
Nahh kitorang lepak dengan yang boleh masok air je. Kalau lawa tapi hambar sumpah bosan
 
 
nah i cant approve this, bcz i am not pretty either but i just act like one of them.
 
 
 
Sbb tu je nk repeat?Tak takut extend ke
 
Tak payah boy, girl sekarang pun memilih 😴
 
 
Yang tak cepat koyak lerr
 
Girl friend ku semua hodoh.
 
*yang sporting. Aih berapa kali nak cakap ni
 
terima kasih kawan kawan lelaki kami , baru kami tau kami cantik hm @nlsyafiah @dibaaaaa6 @Zryniesa1 @ainnarssa
 
 
finally someone said it....
 
Aku baru Bismillah tak sampai Assalamualaikum lagi dah kena block acaner ni🙂👌🏻
 
Not me no no not me
 
Not all guys are like that. Hodoh2 aku pun masa form6 la especially, kawan semua lelaki. Xda nya diorang plih kawan perempuan yg cantik2 jak sbb gf diorang dah cantik 😂
 
In reply to @wanitersakiti
Tk sis, i buruk, rmai je kwn lelaki. Yg penting,we know how to be a good friend to them instead of menggedik. Berkawan dgn melayan tu ada beza
 
In reply to @wanitersakiti
xdelah, member perempuan aku xlawa pun, kan? @dianaznls @__cempaka @nabilaadim
 
 
Iyaaaaa doo , dia ingat dia hensem sgt!
 
 
 
Girl also nk rapat dgn yang hensem jek uhuk
 
 
Trueeeee a big damn truwww
 
 
hm moga dijauhkan dari perkara bgni 🙏🏻
 
Macam terbalik ja 🧐🧐
 
Objection. Lelaki rapat dengan perempuan yang boleh sekepala dengan diorang ja. Tak boleh sekepala, diam. Tak payah nak bising kata lelaki rapat dengan perempuan cantik ja. Berkawan pun nak pandang rupa?? Hello?????
 
sape girls yang kawan dengan aku korang semua lawa
 
Sis tak lawa tapi okay je kawan rapat dgn lelaki its depends on how you treat them ✊🏻jap tapi bangang lah siapa nak kawan tgok rupa dulu😑
 
wht the fish...aq rpt ngan semua perempuan x kira lawa ke x bcs aq x pndg rupa untuk berkawan...JGN SAMAKAN SEMUA LELAKI DGN LELAKI YG KAU NMPK LAAA
 
 
No. Boys will rapat ngn pompuan yg satu kpala ngn diorg. Bukan yg gedik2 nk attention🙄
 
Over 322 replies and quotes not shown

Retweeters

7,248 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now