@aisyahkiyot | 2,640 followers
Me : *dah lah reply chat lambat ee geram*

He: "sayaaang sorry org tertido"

Also me: "heheh takpe org tahu dia penat"

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 16 replies and 152 quotes found
 
In reply to @aisyahkiyot
kalau saya dulu tertidur dia jadi macamni "bodoh ke tertidur, penat aku tunggu sial"
 
 
In reply to @aisyahkiyot
Siapa nak jadi cute follow la saya ๐Ÿ˜š
 
him * seen *

me : berani seen aku , kau reply nnti aku seen balik kang baru tau

him :" sorry main bola tdi "

me : ow okay patutla hehe
 
 
Selalunya mood automatically boleh berubah macam ni sebab ada :

(word Sayang) - (sorry) - (reason)

Tu je perempuan nak, as long as engko tak menipu.
 
most of the time it happened and still love him .
 
this is so me๐Ÿ˜‚
 
 
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA RELATED TERUK NGAN AKU
 
totally me ๐Ÿ™‚
 
 
Hahaha this is literally me ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
 
single canโ€™t relate
 
 
๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’•
 
Nasib aku single, tak terasa sangat.
 
 
๐Ÿฅบ
 
Literally my gf
 
 
Bhahahahah cute so afiq cute
 
HAHAHAHAHAHA really me
 
Ye ah tuโœŠ๐Ÿป
 
 
OMG thiss is sooo meeeee!! ๐Ÿ™ˆ
 
cute eh macammmmm aku
 
Hahahaha mcm siapa
 
 
bukan nak berlagak ah tpi ex aku dulu pernah chat aku cakap "jap eah , nk study ... jakgi chat balik" astu en seminggu dia ignore astu tawu2 minta clash
 
Sooooo me ๐Ÿ˜Œ
 
Alala ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿฅฐ
 
hahahaha comellll
 
Literally me ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
 
In reply to @Joy_Eyre
@Joy_Eyre hahahahahahahhahahahaha
 
Biasa kakngah yg buat kt titew ๐Ÿฅบ garang ii pon comel tau . So cute ๐Ÿ˜
 
Me always . Marah ni . Tapi bila mintak maaf tu haih lemah . Tak jadi nak marah ๐Ÿ˜ญ
 
 
My boo be like
 
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
๐Ÿ˜ณ Literally me
 
In reply to @httpfdee
@httpfdee kenapa mcm aku hmmm ๐Ÿ˜ด
 
Like my girl. Awwwww cuteee.๐Ÿ˜š๐Ÿฅฐ
 
 
Awwwwwww dis meme ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜˜
 
 
i tak marah pun if youre busy ke tidur ke apa ke as long as you dont ghost me and leave me uninformed lol
 
ni lah perempuan konon nyer tak kesah gitu , tpi dlm hati punya lah geram ๐Ÿ˜ค
 
 
this is so meeeee hahahahhaha memula emooo pdahal dah tauuu dahhh but still nak emoo . end up ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
 
 
Mcm spe tu ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜‚
 
 
 
haih asik teringat teringat ni yang payah ni
 
Can relate. ๐Ÿ˜Œ
 
Harap allya mcm ni
 
Ahhhh this is me everytime..
 
Almost everytime ๐Ÿ˜”โœŠ
 
 
bila dia dh start bahasakan diri as 'orang' , terus tak jadi nak marah woi ๐Ÿ˜‚
 
 
Wehh hahahahaha ๐Ÿ˜‚
 
Can relate HAHAHAHAH
 
Eeee me all the time. Nak marah je kalau ikutkan tau tapi tak boleh ๐Ÿ˜‚
 
In reply to @aisyahkiyot
HAHAHAHAHAHAHAHAH THIS IS SOOOOO ME @Kimodric__
 
 
๐Ÿ’ฏ me HAHAHHAHAHA ๐Ÿ˜‚
 
tepat sekali
 
 
EVERY FUCKING TIME

Stop calling me sayang when im mad sebab i nak marah ni dekat youuuu
 
 
meeee๐Ÿคฃ
 
Nope dia marah sebab aku tertido
 
HAHAHAHA can relate but dulu lah lol
 
Dira ...... p/s dia suka guna sticker dua tu ๐Ÿ˜‚
 
 
sape laa suka guna stiker natang ni ๐Ÿ™„
 
wehhh this is so me. endup nya tak dpt borak pun๐Ÿฅบ
 
Huwaaa...sma mcm aku prngai..hahahaha๐Ÿคฃ๐Ÿ˜†
 
Fuhh mcm aku ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
alololo kiutnyaaa ๐Ÿ˜
 
literally me ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
 
 
 
 
me most of time;
 
Ha ha sendu nya saya
 
Alaaaa cute asf ๐Ÿ˜‚
 
i feel attacked this is so me ๐Ÿคช๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
 
 
nak marah then takjadi hahaha ๐Ÿ’”
 
Sooooooo me! ๐Ÿ˜‚
 
 
AAAA CUTENYAAAA!
 
Literally me everytime bae reply lambat ๐Ÿคญ @mohdazfarhakim
 
 
Over 68 replies and quotes not shown

Retweeters

9,676 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now