@kmledi | 1,271 followers
i repeat , girl rapat dengan boy yg hensem je

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 110 replies and 260 quotes found
Girl rapat dengan boy lembut je actually
 
i rapat w every guys except for the toxic ones so.. what am i?
 
In reply to @kmledi
Wrong !!! Girls rapat dgn lelaki yg KELAKAR SAHAJA,I REPEAT KELAKAR
 
In reply to @kmledi
No, girl.rapat dengan lelaki yang diorang selesa and rasa selamat bila dengan diorang.
 
In reply to @kmledi
NOO , I DONโ€™T ! i rapat dgn lelaki yang hormat and treat me nicely
 
i repeat , girl rapat dengan boys yang tak rasa diri dia hensem
 
In reply to @kmledi
i repeat , perempuan yg batak je lepak ngn laki ramai ramai
 
 
In reply to @kmledi
not all girl i mean just a few of it
 
In reply to @kmledi
i repeat boy memilih nk lyn girl๐Ÿค˜๐Ÿฟ
 
nope. I'm being friend with every boy but only take the good side of them.
 
 
disagree. i hangout with boys who vibes with me. nada hansome kawan kawan ku bigali wang
 
In reply to @kmledi
tak pilih rupa nak berkawan, aku lebih senang nak buat kawan dengan lelaki sebab dorang tak toxic and dorang santai je
 
 
i repeat, boy rapat dengan girl yg cantik je
 
boys yg tk hensem mesti single ๐Ÿ˜ถ๐Ÿ™
 
In reply to @kmledi
i repeat , boy nakkan girl yang cantik je even dorang cakap suka yang natural
 
In reply to @kmledi
Nope, girl rapat dengan orang yang tahu beza antara friendship dengan relationship.
 
based on my observation lah, most of the girl kalau rapat dengan lelaki ni (as a friend) sebab lelaki tu funny, caring and tak toxic. pastu selalunya lelaki tu dia ada ciri ciri perempuan sikit like kuat sentap/ kaki gossip/ lembut ke. not sebab hensem
 
they are ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃโค๏ธ ft ๐ŸŒฅ๏ธ๐ŸŒฅ๏ธ pic.twitter.com/LvEp8BaUpW
 
 
 
i repeat, i rapat dengan boy yg pandai and matured je :))
 
cant relate hahahahahaha
 
I TAKE A LOOK AT MY MALE BEST FRIEND. TWICE. HAHAHAHA WHICH PART OF THEM ARE HANDSOME AGAIN? HAHAHAHAHA NO OFFENSE GANG BUT HAHAHAHAHA
 
Bohong sgt. Laki tu cari yang lawa je
 
Rasanya girl rapat dengan boy yg pondan ataupun perangai mcm perempuan
 
 
 
In reply to @kmledi
girl rapat dngan boy yg kelakar โœŒ
 
In reply to @kmledi
not true bgi sesetgh perempuan
 
Betul duhh,ini bukti dia..๐Ÿค˜๐Ÿคญ pic.twitter.com/KtT4KgK8C6
 
handsome boys tend to be more acah and kerek
 
no,boy hensem mana yang nak layan hehhh mostly SOMBONGGG eee geram akuuuu hensem hensem tapi sombongg eee rembat kanggg tahu arr hensem eishhh
 
 
nope, aku rapat dengan lelaki yg boleh masuk air, yg boleh ajak gaduh hari hari but at the end of the day we still in good terms.
 
tak jugak...... guybestfriend aku semua tak hensem HAHAHAHAH
 
In reply to @kmledi
tak semua tau
 
I personally tak berkawan ikut rupa. If we vibe, we vibe
 
Aku rase lelaki lembut je
 
 
nak berkawan pun kena pilih rupa susah ah camni, takleh ke kawan je dengan semua orang?
 
 
*Girls rapat ngan lelaki sporting n kelakar
 
all of my guy friends yang i rapat tak hensem. hm
 
xyah hensem pon xpe janji kau baik ngan semua orang
 
In reply to @kmledi
Haah kiteorang suka lelaki hensem je
 
tru dat but kami lagi ngam dengan boy yang lawak ye
 
tapi kawan kawan laki aku semua buruk HAHAHA OK SORRY GENG
 
kawan lelaki aku semua hensem ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ‘
 
In reply to @kmledi
nooo,girl rapat dengan boy yang ALWAYS BE THERE FOR HER , fight me now!!!!
 
i repeat , boy rapat dengan girl yg cantik je
 
In reply to @kmledi
ala lelaki pun sama je
 
In reply to @kmledi
 
 
acik aku cakap girl rapat dengan boy yg lawak lah,
 
Saya berkawan tidak ikut rupa arh guys๐Ÿค—
 
Dekat sini dah boleh nampak quality girl tu.
 
 
Girls rapat dengan boy yang pocket tebal jerrrrrrrrrrr hmmmm
 
lol ayman tak handsome
 
alhamdulillah all my girl friends arent like this ๐Ÿ˜” cause i hv so many girl friends and im not even close to attractive HAHAH
 
manede boys yg hensem akan rapat ngan girls yg cantik jeeee
 
we don't go for looks if we want to lepak or rapat with some guy, isn't it's always the other way around?
 
 
Tak semestinya... sebab apa lelaki ni kadangยฒ rapat dgn kita ada sebab :-
1. Kau selalu siap keje sek
2. Kawan kau lgi lawa dri kau
3. Sebab dia suka kau
4. Sajaยฒ
5. Kawan baik kau
Ha sambung
 
pfftttt boy gang ku sorang pun nada hensem HAHAHSVBABA sorry not sorry group mental ku heheheheheheh
 
Kawan aku rapat dengan semua orang. Laki paling pendiam pun dia boleh rapat ๐Ÿ˜Œ
 
Tp yg aku slalu nmpk girl rapat ngn boy yg macam girl hahah
 
Correction! Girl rapat dengan boy yang sporting jeeeeeeeeee
 
OF COURSEEEE! SEBAB BOY RAPAT DGN GIRL YANG CANTIK AND PANDAI JE SO WHY NOT HAHAHAHAHA
 
In reply to @kmledi
Sebagai perempuan yang boleh tahan comel. Member saya lelaki ada je kurang hensem. ๐Ÿ˜”
 
salah tu..girl rapat dengan lelaki yang hormatkan dia sebagai seorang perempuan dan yang bagi dia rasa selesa untuk jadi diri dia sendiri..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
i repeat , boy rapat dengan girl yg lawa je
 
 
 
 
 
takk girl rapat dengan lelaki kelakar..seriousss
 
In reply to @kmledi
 
tipu aku kawan dengan semua orang eh!
 
tak jugak hahaha banyak je kwn laki muka hodoh
 
Tak. Kami lebih suka rapat dengan lelaki lembut. Senang nak buli
 
 
I repeat, boys rapat dgn girls yang cantik je
 
In reply to @kmledi
bistu aku rapat dengan kau , kau hensem la ni?
 
LELAKI YANG RAPAT DENGAN PEREMPUAN CANTIK JE
 
Boring jua tu mun hensem tapi nda cali hmm
 
otakko @ajimmex tak hensem aku rapat je HAHAHAHHAAHHAHA
 
 
 
Well boy pon rapat dengan girl yang cantik je
 
In reply to @kmledi
takkkk se7 !!
 
In reply to @kmledi
aku rapat ngan lelaki yg aku kenal je hndsome ke tk hndsome as long as aku kenl then okey laah
 
In reply to @kmledi
aku dah cakap kan? Aku hensem sebab tu laki ngan perempuan lepak dengan aku.
 
In reply to @kmledi
salah, girl rapat dengan boy yang kaya je
 
 
In reply to @kmledi
ni muka tak siap aku rapat je
 
In reply to @kmledi
jadahnya , lelaki tu yang rapat dengan perempuan cantik je
 
Over 270 replies and quotes not shown

Retweeters

1,052 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now