@Raizadam | 1,672 followers
I WILL NOT DELETE THE TWITTER
😭😭😭

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 305 replies and 1,034 quotes found
 
In reply to @Raizadam
 
 
In reply to @Raizadam
Perasaanku campuk adur. Lucu, lihat komentar netizen. Kasihan, karena keluarganya baca komentar sadis netizen & dapat sanksi sosial seperti ini. Kzl, karena cuman minta maaf doang. Mundur dari jabatan mungkin lebih terhormat. pic.twitter.com/ERNCXGifeH
 
In reply to @Raizadam
gue janjiii twitter bakalan jadi platform abadi sampe gue jadi kakek kakek kelak
 
In reply to @Raizadam
Melihat ini kuyakin di KPAI kalo bu siti lewat pegawe lgsg rumpi. Kalo di panggil ke ruangan bu siti, "Heh di panggil mbak mu kae" "Gah, mbakmu kui" "Ra sudi" 😂😂
 
 
 
Dear KPAI apakah klean masi punya malu?
Kenapa jadi gue yang malu yahhhhh jadi perbincangan internesyenel nan abadi
 
In reply to @Raizadam
🤣🤣🤣🤣 she's one of the species from my state. That's bio-diversity in here RT @Raizadam: I WILL NOT DELETE THE TWITTER 😭😭😭 pic.twitter.com/NNJsoZmYaO
 
the umbrella academy pic sends me
 
In reply to @Raizadam
Selamat ibu GO Internesyenel ngalahin agnes mo😭
 
In reply to @Raizadam
Anjer masuk 9gag Bikin maluuu...kaga disensor namanya shityyy, anak cucu lo liat niih shittyyy
 
In reply to @Raizadam
Pagi2 bikin ketawa aja share kayak gini, Adam. Makasihh yaaa 😂😂
 
yall still living in 2010 ke? cuz this joke ain’t funny no more 💀
 
In reply to @Raizadam
I love that pun "KOALAFIED"
 
Damn the shit malay people laugh at... so lame i wanna scream
 
In reply to @Raizadam
Ibunya debut di luar negeri 😭😭😭 congrats bu 😭😭😭😭
 
That ((KOALAFIED)) 😭
 
 
🤣🤣🤣🤣🤣
 
Blunder 😗
 
Plankton pun ogah kalo ini orang dimasukin ke spesiesnya
 
 
What if this woman deliberately made fool of herself so that the information about it went viral thus at the same time the reaction of netizen actually taught a lot of millenials and Gen Z about the misconception.

Naaahhh... She's not that smart.
 
 
 
 
 
Apa dia ingat ni umbrella academy?
 
BODO TU SCENE UMBRELLA ACADEMY FIRST EPISODE LEPAS DIA KISS DENGAN LELAKI TU BEFORE MASUK POOL 😭😭😭
 
Hahahahahah😭😭
 
koalafied dong 😭🤣🤣
 
Guys, she already admitted she was wrong, and she did apologize, stop the hatred and mockery, she ve' had enough, please be human!! Be kind ❤️
 
ANJIR, MASUK 9GAG. MAMAM SIA. KARMA IS A BITCH 🤣🤣🤣
 
 
In reply to @Raizadam
We are not aquatic mammals please. Im crying😭😭😭🐳🐳🐳
 
While my biology's teacher :
"we need to be strong in this life, because we are made from one of the strongest sperm out of those millions, that can penetrate the ovum." 😢✊🏻
 
 
Giliran begini aja negara se Asia Tenggara kompak yak 😂
 
Jadi gini ibuk ibuk dan bpk bpk kalau sedari dini tidak diberi Sex Education yang proporsional. @Kemdikbud_RI pak/buk tolong buatkan modul pendidikan seks yang berpacu sama @WHO untuk di sekolah negeri, swasta udah buat duluan pak/buk ga boleh kalah dong.
 
still can't believe that this app is free 💀💀
 
 
Ya Allah ngakak 🤣🤣🤣
 
Ibunya dibuang sampai Kepler-77 😭
 
Sianjir 😂😂
 
Koalafied is a gold comment ahshahh
 
Wakanda pls claim her as your people
 
 
Allahu akbar 😭😭😭
 
 
Kalo jadi anak si ibu ini, kaya'nya aku minta dikeluarin dari KK aja 😂😂😂
 
OMGee!! 😂 uniting for the ridiculous!!
 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
Pengen ngetawain tapi ibu ini ketua kpai yg pasti lolos tes cpns yg Gue belum tentu lolos
 
 
too gold not to post 😭😂🤣
 
😂😂😂😂
 
In reply to @Raizadam
Hahahaa warga twitter 👍
 
kasian bat buk ibu gada yg mo nerimaaaa
 
SHOULD BE ELIMINATE FROM THIS UNIVERSE MY GOSH
 
 
Netizen🤣😭🤣
 
😂😂😂😂😂
 
😂😂
 
 
iki alesanku kenopo pindah twitter + nge delete Instagram.
 
Masup 9gag antara malu dan bangga bercampur jadi satu
 
Wuanjer masuk @9GAG..

Ohh iya gw inget, nii ibu bikin pernyataan gtu pasti abis nnton @UmbrellaAcad, yo mbah @CenayangFilm 😂😂😂
 
love it. baca komen2 iseng seperti ini mungkin yang bisa menangkal kita dari corona.
 
Ga ada yg mo nrima 🤣
 
Waduh... 🤣
 
the umbrella academy screenshot this cannot be real oh my god
 
Woi tolong ibunya 🤣😭
 
not the scene from umbrella academy 😭😭😭
 
Tangina ano to 🤣🤣🤣 eto ata yung student ng Human Anatomy prof ko nung college. One of her student ask her if women can get pregnant by men in the pool. The student ask of men sperm cell can smell and detect women and follow them around while swimming 😂😂😂
 
Achievement unlocked: Gobloknya sampe masuk 9gag
 
shit gets crazy if you appeared in 9gag tweets. hahaha
 
hahahhaa ngakak nih, gaada yang mau ngakuin 😅
 
how people out there are so damn creative and here's me wondering what should i make for the next company's campaign while looking at funny tweets
 
 
KOALIFIED DONG
🤣😂🤣😂🤣😂🤣
 
Ngakak bgt ini 🤣🤣🤣
 
 
In reply to @Raizadam
Hahaha. Warga +62 emang Goks!!
 
In reply to @Raizadam
That koalafied and kepler 77 😂😂😂😂
 
In reply to @Raizadam
Greetings from Kepler 77. It has come to our attention and concern that we are unable to accept this species. Area 51, you are welcome to claim her 🙏🏼
 
In reply to @Raizadam
This is why i like twitter 😆
 
🤣🤣🤣🤣
 
😂😂😂
 
Ga ngebayangin anaknya aja sih. Bakal dibully nih. Punya emak terkenal gara2 beginian. Duh 🙃
 
🤣🤣🤣
 
 
Astaughfirulloh 😂😂😂, bentar lagi direct pewdiepie nih kayanya
 
 
 
😅😅😅😅😅
 
😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣
 
YOOO😂😭
 
Bu sitty : statement itu dari saya sendiri, tidak mewakili KPAI, tolong jangan diviralkan.

Netizen : pic.twitter.com/XAxHnmZpu8
 
Over 526 replies and quotes not shown

Retweeters

41,203 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now