@fedtriyahya | 274,698 followers
Makin ditekan, makin ramai yang keluar.... Perjuangan membela tanah air tercinta

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 33 replies and 137 quotes found
they are even fasting TT while doing all of this under hot weather 😭
 
 
In reply to @fedtriyahya
Mungkin sebab ni musuh islam takut sangat kalau islam bersatu kan? Tengok la gerun mcmni baru suku. Belum seluruh umat lagi tu?
 
Esok saya akan live di IG bersama ustaz yang telah masuk senarai hitam tentera Zionis. Sebab? Terlalu banyak beri sumbangan kepada Palestin. Waktu siaran akan dimaklumkan pic.twitter.com/fip2ssIRip
 
 
In reply to @fedtriyahya
Apalah sangat dugaan kita beraya dalam PKP kalau nak dibandingkan Palestin yang nak raya pun tak aman. #SavePalestine
 
In reply to @fedtriyahya
 
In reply to @fedtriyahya
Sdr Fedtri, klau dpt up kan lagi video2 spt ini utk makluman kita. Smuga Allah melindungi rakyat Palestine.
 
difference between coward oppressors and brave fighters who had no weapon..just faith & spirit
#SavePalestine #SaveSheikhJarrah #SaveAlAqsa
 
 
ntah kenapa bila aku tengok video ni terasa jika aku berada di sana.. biarlah aku berada di dalam kelompok ini dari mati yang sia-sia.. Allahuakbar bantulah saudaraku di sana..
 
In reply to @fedtriyahya
Mereka juga keluar beramai-ramai selepas ditekan. pic.twitter.com/NdWeIwFVdu
 
I wish i could do something for them... I wish I was there to stand with them! FIGHT FOR PALESTINE🇵🇸❤️🤲🏻
 
allahuakbar may Allah protect them all🤍
 
In reply to @fedtriyahya
 
 
Macam semut, this video gives me goosebumps. Lindungilah mereka Ya Allah 🤲
 
 
Allahu so much courage. 🥲
 
Arab xperlu bantu palestinpn xpe

Kerana kemanisan kemenangan perjuangan kerna Tuhan tanpa bantuan arab itu lebih indah
 
 
Hidup mulia atau mati syahid, should be every muslim's dream.
 
We are with you. Subhanallah.
 
 
Admire their bravery and fight, Msian should do this too, kick out those incompetence old people in putrajaya. But everyone too scare and be chicken bcs covid.
 
Bila lah aku ada hati yang kuat begini, demi negara & agamaku. Moga saudara kita di palestin diberikan kejayaan dunia akhirat, begitu juga kita disini moga mendapat jiwa yang sebenar benar cinta kan Allah
 
Gila power mental diorang ni. Kalau negara UAE lain sama-sama support bagi teknologi, funding dah lama boleh lawan Israel. Tapi tu la negara UAE kaya macam mana pon jadi minion US jela
 
 
 
kiri kanan depan belakang kena serang, family member sendiri kena bunuh depan mata, tengah dalam situasi perang dengan cuaca panasnya pastu TENGAH PUASA pun diorang semangat nak berarak macam ni. I should never complain anything 🥺
 
Siapa je taknak mati syahid
 
 
Ya Allah. Semangat diorang, walaupun puasa ni. Allahu.
 
aku dapat dengar suara dia macam dalam tv 😑😑
 
 
 
Apalah sangat dugaan kita beraya dalam PKP kalau nak dibandingkan Palestin yang nak raya pun tak aman.

#SavePalestine
 
sumpah rasa mcm nak join skali 😅🥺😤😤😤😤
 
 
Perjuangan membela agama dan bangsa di bulan Ramadan. Ganjaran syurga buat mereka🥺😭
 
 
 
ngl tengok pun gerun do, moga Allah selamatkan mereka!
 
Semoga dicampakkan rasa gerun dalam diri rejim zionis
 
Ya Allah, please help Palestine to get what they deserved, Please protect them at all cost and be with them at all time. Ameen . I can't do anything except for sending Dua' for them 🥺
 
It’s a scary world we’re living in right now.
 
 
Subhanallah myvi ke tu?
 
Kalau nak rusuhan biar macam ni, tujuan jelas nak pertahankan bangsa dan tanah tempat kelahiran. Bukan nak demonstrasi tapi bawa bendera LGBT, mengambil kesempatan dalam kesempitan.
 
 
All my thoughts and prayers go out to them😢 may they be under Allah’s protection always ☹️😔
 
ya allah rasa kerdilnya diri ini 🇦🇪🇲🇾
 
 
kereta kat sana kebanyakan semua warna putih hitam....
 
Semoga Allah SWT sentiasa bersama dengan kita. Semoga kemenangan berpihak kepada Islam❤️ pic.twitter.com/HEvApdRFDq
 
 
Time ni la nak baca qunut nazilah kan?
 
 
Maafkan aku wahai rakyat Palestin. Doaku sentiasa untuk kamu rakyat Palestin. Mudahan segalanya dilindungi Allah. Maafkan aku. Maafkan aku.
 
Mungkin malaysia pon patut buat macam ni #KerajaaanGagal
 
حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
 
 
Bebaskanlah umat umat di palestine dari segala durjana ya’allah 😭😭
 
 
 
 
bayangkan kalau kat Malaysia macam ni
 
 
 
Nak iman sekuat mereka❤
 
😭 nak nangis tengok smgt jihad dyorg. Kerdilnya rasa diri😥
 
Subhanallah ❤️❤️❤️
 
masyaAllah 😭💪🏻💪🏻
 
In reply to @fedtriyahya
2x5 je dgn 🇲🇾..... X nampak ke?😎
 
 
Allahuakbar. May Allah SWT protect them 🥺
 
Klu dengaq betoi2 suara depa, terasaa auraa yg lainn. Akuu punn tak tauu apa yg aku nk kataa tp yg tuu aku rasa sekarang nie.
 
allah yuftah alaykum!
 
Personally aku rasa ini plan strategik israel laknatullah. Sebab spark kemarahan rakyat palestin dan nak membuatkan rakyat palestin berkumpul secara intentional dan meningkatkan kadar keberjangkitan wabak

Apapun semua kekuasaan Allah . doaku bersamamu saudara2ku disana !
 
 
Allahuakbar 🥺🥺🥺🔥😭
 
Malaysia dah boleh buat macam ni dah ramai ramai pergi putrajaya tu roboh kan bagunan kerajaan
 
may Allah protect them and bless them 🥺
 
Kat negara kita baru kena pkp, mampu bising dalam lama media sosial jelah
 
 
 
 
Over 83 replies and quotes not shown

Retweeters

39,064 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.