@FLjasmy | 72,662 followers

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 30 replies and 142 quotes found
In reply to @FLjasmy
Semakin lama semakin pelik undang2 malaysia ni... sampai rumah jiran nk dilihat? adakah ini satu gurauan? kita raya nk meraikan hari kemenangan bukan hari mengompaun denda sana sini馃う馃徎kesalnya dan sedih lihat perkara sebegini dilakukan馃様 dari selipar ke rumah jiran pula?馃う馃徎
 
In reply to @FLjasmy
Apa la ajar khianat2 ni mcm menteri kami je馃ケ
 
In reply to @FLjasmy
Cukupla repot merepot ni kerja pengawas sekolah, takpayahla libatkan jiran pulak.
 
In reply to @FLjasmy
okay, jangan risau, semua terkawal. yang tak terkawal cuma saya habiskan rempeyek and kuih suji jiran...
 
 
In reply to @FLjasmy
PDRM ni bodoh gak. Byk gambar menteri orang dah bagi bukti langgar SOP taknak pula ambil tindakan? 馃ぃ
 
In reply to @FLjasmy
Biar lah dia nak balik pon, korang golongan kayangan tu yang patut kene perhatikan dulu
 
 
In reply to @FLjasmy
Tgk sliper,tgk baki kad tol,suruh juran report. Next? Tgk baki minyak dalam tank. Tgk battery kereta. Tgk air kereta
 
Betul! 馃憦馃徎
 
Jawapan paling power 馃槀
 
Ingat guys, kita jaga kita. Raya berpada pada.
 
 
 
 
He's right you know
 
In reply to @nopethatgirl
@nopethatgirl jiran虏 saya tu makcik虏 saya masalahnya, takkan nak tengok je dia orang dari rumah sendiri 馃様
 
In reply to @FLjasmy
 
 
馃槀馃槀馃槀
 
 
 
Ni applicable untuk jiran2 yang level bawahan je, kalau vvip buat kenduri ke orang mai raya rumah takpe, tulis jelah siap2 kat situ
 
Tahhh. Buto. Dy ingt budak form 1 kot member buat salah senyap2 p gtaw cikgu.
 
 
 
 
 
 
In reply to @FLjasmy
Setuju sangat2, sokong awak
 
 
馃槀馃槀馃槀
 
bodoh macam itik
 
Keje engkau, engkau buat lah. Aku banyak lagi keje nak buat kat dapur tu!
 
 
 
2r2 tapi ada sorg jiran aku ni suka sangat jaga tepi kain orang 馃槶 haritu time tak fully pkp pun dia pi panggil polis siasat rumah jiran pejadah entah 馃槂馃槂
 
Jiran saya polis. Kalau dorg langgar SOP saya perlu maklum kan jugak ke??
 
Mantoppppp brader!!! Hahahhahahahahah.
 
Ada betulnya jugak kekeke
 
you are my sunshine,my only sunshine. u make happy when sky are grey.馃槀馃槀馃ぃ
 
 
 
Dont worry jiran. Saya tak kacau tepi kain org
 
Wakakakaka i take this as a joke it is too funny hahahahahaha
 
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA TERHIBUR NGATTT馃槄
 
LMAOOOO we aint no snitch bitches 馃檮
 
WEH TRUEEE DO TAKYAH NAK JAGA TEPI KAIN ORG. KAIN KAU PUN TAK JAGA HMM
 
 
Tapi.... nanti diorg yang tetibe ade jamuan HARI RAYA kat balai memasing馃檮
 
 
takyah lah ikut cakap depa2 ni semua.
 
Buat la kerja sendiri.. itu bukan kerja kami..
 
memang tak la. kalau tak mana nak dapat lemang dengan rendang free
 
xde kuasa aku nak jadi barua.....

tapi kalau kantoi kena u-turn...ready la kena bahan kaw2...
 
Dah lah tak kasi kita raya. Duk suruh kita buat kerja dia pula.
 
Lagi aku suruh jiran datang rumah adelah, kata bagi satu rumah ads limit. Mak aku pun beli ayam sampai 4 ekor sekarang ttbe dh tak boleh . Ni siapa nak makan ayam 4 ekor ni ? Sini polis dtg umah raya
 
Weii hahahahah .
 
 
 
Kalau mati sebab covid, kkm dgn pdrm lah yg mengiringi, tlg amik video bg family. Sekian.
 
Btul lh..bkn diaorg pun tlg galikn..ngada..
 
 
 
 
馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
 
 
Si Hamzah langgar SOP betul2 tepi pegawai polis tambah dgn bukti gambar takde pulak kau nk saman ek. Ke nk tunggu siapa report dulu?
 
Kalau menteri langgar sop boleh report jugak tak dekat polis?
 
Tapi Pdrm juga yang akan bagi permit mengubur. Jangan yakin sangat bang. 馃槄
 
Dahlah bertukar lauk pauk lagi nak jadi taik
 
 
 
Si pembaris je akan report.. dah2 la tu time sekolah kau noob lurus bendul
 
 
Melainkan jiran yg selalu dengki maybe kot
 
 
 
mapuh ore sebelah buke ngam sangat 馃槓馃槓
 
 
Over 91 replies and quotes not shown

Retweeters

29,848 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.