@NadyraaJafri | 2,829 followers
Kakakakakkakaakaka jiran macam ni yang kita nak 馃ぃ馃ぃ

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 14 replies and 88 quotes found
In reply to @NadyraaJafri
mesti dua jiran ni org melaka, ha3
 
In reply to @NadyraaJafri
Berdekah weyyy part 鈥渇akkk鈥 tu 馃ぃ
 
In reply to @NadyraaJafri
Saya jiran pun tak kenal 馃ゲ kenal satu je, tu pun sebab satu sekolah dulu
 
 
aku harap bila berjiran nanti tak gini lah kita @njwshkrn_ @ainafrzn @zxtyxoxo @adibHruslan
 
HAHAHAHHAA ni kalau aku, nia, shuni berjiran...ha jadi ceni ah bro 馃槍馃ぃ
 
 
 
In reply to @rinanordin
 
This will be me and @yodayeollie_ if we berjiran. Sembang kencang selagi boleh
 
In reply to @NadyraaJafri
mcm kita dulu AHAGAGA gigi patah dua pon nk tiru
 
 
 
Bleh plak lalu timeline time2 tgh Israel kene hit rocket 馃殌 ...
 
 
Ni klu wat drama komedi pun best ni. Just friendly competition n smack talking.
 
Gahagahahahwh finally something to get me off all the chaos in the world馃槀
 
fakkkkkk 馃槀馃槀馃槀馃槀
 
 
 
sat nak fight dengan @rsydz_
 
Persaingan sihat. 馃憤
 
honestly... i really can see myself and @n_syika bila berjiran nanti 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃槶馃槶
 
This is me kalau berjiran dengan @_aadiadrian 馃ぃ
 
Kan best aku duduk atas. Boleh menjerit jerit dgn @ffatinnabila 馃ぃ
 
Bestnya ada jiran
 
 
Rumah jiran ada tembok cant relate
 
 
馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
 
Dgr mcm org melaka ni馃槀馃槀馃槀dgr cara ckp pun dah tau馃槀
 
Subuh aku da mula 馃ぃ
 
Ko dah jahit langsir belum @frzhfdli_
 
 
 
HAHAHA COMPETE EHHH
 
langsir dah jahit ke? kipas dah lap? @eqeenjalil_
 
 
 
 
 
In reply to @Akram_Hamim
@Akram_Hamim @HanafiHizam kome dua kalau berjiran macam ni la hahahah
 
馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
 
 
Hahahahaahahahahaahah siot je
 
takleh bayang kalau berjiran dengan dengan minah ni HAHAHAHA @mwrzul
 
 
Hahahahahaha comel
 
 
terhibur aku 馃槀
 
 
Hahah tak nak kalah eh
 
hahhahahaha come lah gaduh camni
 
 
In reply to @NadyraaJafri
Yg taleh blah kne fak aku bedekak lah 馃槀馃槀馃槀馃槀
 
 
Ni style aku dgn cuz semua kat kampung. Fakkkkk nak balik rayaaaaaa 馃槶馃槶馃槶馃槶
 
 
 
馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Hahahaha, lagi buat dekah dia guna filter suara ni. 馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Hahahaya.. tapi kalau sy dulu2, kalau boleh mau bertapuk belakang pokok sambil2 pungut rumput kering.. malas bah kena tgok2 jiran yg sy pungut rumput kering yg kena suruh2 mama lagi buat kerja馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
Bodolaaahhhh 馃ぃ
 
馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
 
 
Hahaha bodo gaduh sial
 
 
 
 
Dengar 'loghat la' tu dah tau orang melaka 馃槀
 
In reply to @yanagamei
@yanagamei kalau kita berjiran be like 馃槀馃槀
 
馃槀馃槀馃槀
 
 
 
In reply to @faghamon
@faghamon wooiiiii tingkap dah cuci keeeee????? langsir dah tukar. mesti belum kan. jgn ah tiru akuuuu. hahahhaha
 
Kenapa aku terhibur pastu nak tgok lagi
 
 
 
Ahahahahahhahahshshshs bodo la 馃ぃ
 
 
HAHAHAHAHAHAHa.. jiran gaduh ni baru semangat nak raya.
 
 
 
 
In reply to @NadyraaJafri
 
Over 14 replies and quotes not shown

Retweeters

7,162 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.