In reply to @JatIkhwan
Gambar diambil oleh agensi berita Al Qastal sebentar tadi. Ketika yang lain sedang membalas bom tangan tentera Zionis dengan batu, mereka ini pula bersujud pada Allah Azzawajala. pic.twitter.com/SzDgCpH2BY
@JatIkhwan | 333,826 followers
Replying to @JatIkhwan
Sekurangnya 20 orang telah mati syahid dan 65 yang lain cedera. Seorang kanak-kanak perempuan dilaporkan turut tercedera. Tentera Zionis kini mensasarkan kawasan yang diduduki oleh penduduk Palestin. Tolong doa untuk mereka!

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 3 replies and 33 quotes found
In reply to @JatIkhwan
Pertembungan terus berlaku di luar Qubbat As Sukhra atau Dome of The Rock. Semakin ramai tentera Zionis memasuki perkarangan Al Aqsa dan melepaskan bom tangan. pic.twitter.com/MWvBlhj59s
 
Bersyukurlah wahai rakyat Malaysia, kita masih boleh beraya dengan aman walaupun tidak dapat merentas daerah & negeri. Bayangkan mereka kehilangan anak,ibu,bapa dalam beberapa hari menjelang Aidilfitri.Doakanlah kemenangan mereka dalam solatmu!

#SaveSheikhJarrah #SavePalestine
 
Mohon sebarkan imej2 kekejaman ini sejauh yg boleh... 😭
 
In reply to @JatIkhwan
Thanks for keep updating about this issue. May God bless u
 
Hamas serang kereta Zionis, diorang balas serang penduduk biasa. And macam biasa takkan ada satu media pun akan cakap diorang ni teroris. #SavePalestine #SaveSheikhJarrah
 
Take some of your time to pray for Palestine. At least 20 people lost their lives today, and at least 4 of them are children. The least we can do is to pray for them #PrayForPalestine #SaveSheikhJarrah #AlAqsaUnderAttack
 
Those zionis are worst than animals.m
 
luluhnya hati bila baca 😔💔
 
Pengecut punya zionis. Dh kalau berani sangat, carilah lawan yang selevel.
 
Allahuakbar!! Allahuakbar!! Allahuakbar!!
 
 
Sementara tu kita masih lagi merungut sebab pkp dan tak dapat raya
 
Allahu 😭
 
 
How cruel they can be that they even targetting those unarmed women and children Allahuakbar 😢
 
Babi betul israel even dlm islam kalu nak perang tak boleh sakiti kanak² dan wanita
 
In reply to @JatIkhwan
Ya Allah Hancurkan bangsa penjajah sehancur hancurnya.
 
 
😭😭💔
 
 
 
 
 
Ya Allah 😭 You can see how coward they are attacking childrens and civillians! Fuck Israel! #GazaUnderAttack #AlAqsaUnderAttack #SavePalestine
 
 
Redha nya seorang ibu 🥺
 
I'm in tears😭 hope they're ok💔
 
Insyaallah syurga buat kalian... berehatlah disana, tuhas anda dh selesai... 💔
 
Syurga buat mu 😊😊😊😊 Innalillahiwainnailaihirajiun
 
 
 
😭😭😭😭
 
Over 4 replies and quotes not shown

Retweeters

2,200 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.