Jangan sekali sekali kita lupa kejadian ini.

Beginilah penjajah Zionis meraikan kejadian kebakaran Masjidil Aqsa yang berlaku semalam.

Ajarlah kepada anak anak kita, keluarga kita bahawa mereka ini adalah musuh kita buat selama lamanya.

Semoga Allah melaknat mereka.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 81 replies and 421 quotes found
In reply to @fakhrifadzli
Negara kita dipanggil dalam lagu juangan Al Quds! Jom naikkan semangat perjuangan dalam diri. Kita semua Al Qassam, pejuang Islam. Kita bantu sama dengan senjata doa. Allah Ya Qobith. Dia memegang segala urusan dunia dan akhirat! youtu.be/tGq3sAz1nA0 pic.twitter.com/OTvOMeOkvq
 
In reply to @fakhrifadzli
Gua jadi inget film ini, sama-sama party di balik tembok pic.twitter.com/ftDVqmszcv
 
Jahanam kan lah mereka semua ni.
 
In reply to @fakhrifadzli
janji Allah Pasti dtg.. diorg akan dipenggal semuanya.. wlu sembunyi di balik batu. batu pun akan bgtau di belakangku ada yahudi
 
In reply to @fakhrifadzli
maaf soalan nampak bodoh. penjajah zionis ni muslim ke atau apa? 馃檹馃徎
 
bangsa penakut dan paling pengecut
 
Kenapa entah scene ni relate dalam movie world war Z
 
In reply to @fakhrifadzli
laknatullah zionis! moga allah menimpakan sekeras2 bala terhadap mereka!!
 
 
Ni kalau aku jadi titan memang kena pijak seko seko
 
Not even a muslim but what kind of human celebrate a burning mosque/holy place with a music and celebration like that.. they are really sick in their head
 
Kenapa jahat sangat dorang ni. Like no words to express how evil they are.
 
Imagine celebrating after you destroyed ppl鈥檚 home, killing innocent children, set up their mosque on fire....These ppl ain鈥檛 human...
 
claiming palestinians are terrorists while these scumbags dancing when a mosque, a literally holy place of muslims being attacked and on fire? the audacity
 
Lemah!

Mereka hanya mampu bersorak di belakang tembok yang kukuh, pertahanan yang kuat dan angkatan senjata yang ampuh.

Hari ini mungkin mereka boleh bersorak, satu hari nanti mereka hanya boleh menyorok di pokok Ghargad
 
 
I tak pernah faham. Almost the whole world hate you for even being born in that country and you boleh celebrate macam ni??????? Like even american nowadays pun faham the war and know the Palestinians' rights. Kenapa ni kepala keras sangat 馃槶
 
Macam inilah rupa bangsa yang dilaknat.
 
Betapa hinanya bangsa mereka menyerang orang lemah. Pengecut. Bangga seolah bangsa mereka bangsa teragung. Nantikan azab Tuhan yang nyata.
 
 
perangai sebiji mcm cara diaorg kene portray dlam family guy
sakit ati betul tgk
 
 
Selama ni saya takde musuh. Sekarang saya ada. Musuh paling ketat of course lah daniel.
 
Spread the news. These people dont have humanity. Bersorak gembira bila tgok org diserang. Semoga Allah melaknat mereka.
 
Absolutely horrendous and yet people are still blatantly ignoring this
 
 
Sumpah tkd perikemanusiaan betul doh. Weyhhh agak虏 kau gembira atas kesedihan org ?? Aku even org yg aku tk suka sedih, aku turut sedih . Korang mmng tkd hati perasaan ke ?? Binatang pun ada hati dan perasaan ..
 
selitkn doa qunut nazilah setiap kali lpas solat, semua! The least we can do
 
 
Stupid SICK they even played celebration song after bombing Palestinian ? WELCOME TO THE HELL
 
Semoga Allah melaknat Israel. You're not human 馃槫
 
ya Allah. semoga Allah melaknat seteruk nya terhadap israel.
 
i wish i can b0mb them :)
 
Bayangkan dlm keadaan mcm ni, satu letupan berlaku kt mana dorang berdiri. Besar kuasa Allah.
 
i see humans, but no humanity.
 
kau dgn kopiah mcm roti canai dah boleh jadi bodo
 
YaAllah yang begini plis yang kena covid terus pada die semua 馃槖馃槖
 
 
Kaki yang terkinja tu yang terkial menjawab dekat sana nanti. Laknat selaknat2nya!
 
賱毓賳丞 丕賱賱賴 丕賱賰亘賷乇 毓賱賷賴賲 !!!
 
In reply to @fakhrifadzli
Semoga diorang dapat covid and mati kering terus kat situ #FreePalestine #SavePalestine #SaveSheikhJarrah #PrayForPalestine
 
disgusting monsters
 
Aku tanya je ni, bukan sokong eh apa tajuk lagu dorang nyanyi tu?
 
Mereka merayakannya setelah membakar rumah ibadah?

Ya Allah 馃槶
 
Coba sekali2 indonesia vs israel diGBK, terus pemainnya diuber sama thejak, viking, bonek, aremania. Biar rusuhnya dapet pahala
 
In reply to @Israel
@Israel was the ugliest people in world. Laknat Allah itu akan menimpa mu dengan dahsyat sekali.
 
 
disturbing asf tgk vid ni.boleh happy2 gelak2 padahal ada yg meninggal termasuk budak2 馃槴.
 
i wonder dorang ni tak ada covid ke????
 
 
I've seen this scene in World War Z. Tak lama nanti ramai lah Zombie gigit depa. Nak lari tak boleh sebab ada tembok. Kah! Israelis deserve in hell!
 
 
Kegembiraan mereka aku dapat nilai dari kibaran kain itu, pada mulanya meluas berkibaran, lalu bergulung melilit seakan tamatnya kemenangan (mereka).

Semoga Allah merahmati yang disana.
#FreePalestine
 
 
 
 
Syaitan semua syaitan semua kau boleh menari astaghfirullahaladzim ya Allah
 
 
i wish all of them to die a horrific death
 
Astagfirullah, Laknatullah israel.
bersorak karena penderitaan manusia lain, neraka jahanam menunggu kalian.
berkerumun tidak pakai masker covid come to you.
 
 
How can i forget this?
Meraikan kegembiraan atas pertindasan orang lain
 
Terkinja kinja kalah beruk
 
Apa rational dorang buat cmni? Bahagia for org yang diseksa?
 
Bom terus sedap juga ni, alang alang dah kumpul setempat
 
 
Semoga laknat Allah ke atas mereka!
 
 
bersorak macam babi
 
In reply to @fakhrifadzli
Calon penghuni kerak neraka...
 
Dia boleh happy macam ni dekat dunia tunggula ALLAH balas dekat akhirat nanti
 
Ramai jugak babi babi pandai menari #FUCKISRAEL
 
Aku rasa nak muntah tengok video ni 馃あ
 
 
 
malaikat atid full job
 
Kejamnya!! 馃槶馃槶馃槶馃槶
 
 
Sumpah sakittt bangetttt ngeliatnya yaa allah 馃挃馃挃
Benerr2 jahattt bgtttt 馃槶馃槶
 
 
 
Ya Allah, kira mereka seorang demi seorang. Bunuh mereka semuanya dan jangan tinggal walaupun seorang.
 
 
Ya Allah turunkanlah batu dari api neraka seperti mana kau turunkan kepada tentera Abrahah & kaum luth
 
Ahhh yes, depa tak blajaq mana pun dari Holocaust. Depa pergi apply kat lain pulak.
 
 
Ni la kaum yg Allah sebut dlm Quran. Musuh Islam yg sampai harini kita boleh tengok!

Zalim! Keji!
 
 
Over 414 replies and quotes not shown

Retweeters

39,591 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.