@AdDien90 | 307,552 followers
Update 3:38 am (Palestine):

Tentera Zionis keluar meninggalkan Masjid Al-Aqsa setelah diancam oleh Al-Qassam bahawa serangan akan diteruskan dengan lebih teruk. Al-Qassam memutuskan untuk tetap meneruskan serangan. Serangan masih lagi berlaku di Gaza dan SheikhJarrah.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 15 replies and 59 quotes found
In reply to @AdDien90
โ™ฅ๏ธ๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š #PrayForPalestine pic.twitter.com/Ag0I1ANpy1
 
In reply to @AdDien90
 
 
 
ingatkan kuat lah sangat last last lari mcm pengecut
 
 
 
In reply to @AdDien90
#AlAqsa #Palestine #PalestineWillBeFree #PalestinianLivesMatter #ุงู†ู‚ุฐูˆุง_ุญูŠ_ุงู„ุดูŠุฎ_ุงู„ุฌุฑุงุญ #ูู„ุณุทูŠู†_ุชู†ุชูุถ #ุงู„ุดุนุจ_ุงู„ู…ุตุฑูŠ_ู…ุนุงูƒ_ูŠุงูู„ุณุทูŠู†ูŠ #ุบุฒุฉ_ุชุญุช_ุงู„ู‚ุตู #ุบุฒู‡_ุชู‚ุงูˆู… #ูู„ุณุทูŠู† #ูู„ุณุทูŠู†_ู‚ุถูŠุชู†ุง_ุงู„ุฃูˆู„ู‰ #FreePalestine ๐Ÿฅบโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ pic.twitter.com/iqTYKUYfl6
 
ya Allah kau selamatkanlah palestine, berilah kekuatan kepada mereka ๐Ÿ˜ญ
 
why tf do they gotta do things like this? and why tf is it not everywhere?! this is so sad to see, i am so angry!
 
Tentera paling pengecut di dunia. Dengan orang awam kemain lagak berani.
 
Baru Al Qassam saja yang serang balik cuba bayang satu dunia Islam serang Israel..rasanya hancur..tapi tu lah...nak dpt satu dunia Islam bersatu pun payah
 
 
Alhamdulillah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
Alhamdulillah, pertolongan Allah SWT datang. Sesuai dengan hadis Nabi SAW, insyaAllah #PalestineWillBeFree hanya saja memang AlAqsa akan terus seperti ini karena ada sesuatu di bawahnya yg diincar

#AlAqsaUnderAttack #FreePalestine #SavePalestine #AlAqsaMosque #BDS #Palestine
 
 
 
Semoga Allah beri bantuan dan kemenangan kepada Al Qassam...
 
THESE ISRAELI MUHFUCKERS ARE COWARDSSSSSSSSSS
 
 
LETS GOOO๐Ÿคฉ๐Ÿฅตโค๏ธ
 
 
Ya Allah. Engkau selamatkan mereka disana. Sedih tengok diaorg tido pon tak. Berjuang . kita ni sedang lena tido. ๐Ÿ˜”
 
 
Ya Allah lindungilah sodara muslim kami disana
 
pengecut teruks. lari sambil terkincit lettew.
 
 
Booo Israel booooo ๐Ÿ‘Ž shame on u Israel. Moga kemenangan buat umat Islam yg tertindas di sana. Janji Allah itu pasti. Hasbunallah wani'mal wakeel... #SavePalestine #Freepalestine #SaveSheikhJarrah #SaveAlAqsa #SaveAlQuds
 
Maaf nak tanya dan maaf jugak kalau soalan mcm bodoh kan, tapi Al-Qassam ni siapa?? Tentera palestine??
 
Nak undur diri pun sempat nak tembak tembak kawasan perkarangan Al-Aqsa ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
 
 
 
 
 
 
 
haih macam mana lah diaorang kat sana ๐Ÿ˜”
 
 
Lari terkedek kedek tahu pun takut mampos
 
 
Lari pun macam anak ayam HAHAHAHAHAHAHAHA BODOH PUNYA ZIONIS
 
Israel should flatten the terrorist cells.
 
allah protec selalu tiap hamba dan rumah nya๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ
 
Malaysia merungut Raya kena MCO meanwhile Palestine ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ .
 
 
Sakit hati bgt knp harus ada orang sejahat ini๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
Wakakakak pengecut punya Zionis
 
Aku bila tgk video pasal palestin ni,dalam hati duk sebut b**i2 banyak2 kali,aku tahu tak baik tp ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ...
 
Semoga mereka dipermudahkan Ya Allah
 
Biggest cowards!!
 
 
Blah jela israel kau tkleh menang la bodoh @IDF @Israel
 
7erbaik Al-Qassam
 
 
Bodo penakut macam takda teloq๐Ÿ˜‘
 
Sorry aku tak tau sangat tapi Al-Qassam tu siapa?? Like specifically
 
 
Alhamdulillah. Fight for Palestine.
 
Sebab apa Israel nak sangat tanah Palestine ni? Sebab Palestine ni tempat terbunuhnya Dajjal Laknatullah.
 
Ni baru Al-Qassam.. belum panji hitam lagi.. tak cukup tanah lari kangg
 
 
Over 13 replies and quotes not shown

Retweeters

18,486 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.