Sebentar tadi rakyat Palestin memasuki Masjidil Aqsa untuk menunaikan solat subuh.

Kali ini tanpa gangguan dari Tentera Zionis buat pertama kali sejak berminggu minggu.

Mereka bertakbir dan melaungkan pujian & sokongan kepada Brigade Al-Qassam.

Allahuakbar. Ini kemenangan.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 39 replies and 102 quotes found
Translation: Recently, Palestinians entered the Aqsa Mosque to perform the dawn prayer.

This time without interference from the Zionist Army for the first time in weeks.

They chanted and chanted praise & support to the Al-Qassam Brigades.

Allahuakbar. This is a victory.
 
In reply to @fakhrifadzli
Ya Allah kirain ada kuntilanak gelantungan 😭
 
Boleh bayangkan tak, beraninya rakyat palestin ni. Berani pertahankan masjidil aqsa. Kalau kita kat tempat dorang, berani ke kita?
 
Allahuakbar Allahuakbar Allahuakbar
 
 
In reply to @fakhrifadzli
Tak tidur dari tadi untuk tunggu update. Alhamdulillah ya Allah 😭🙏
 
Allahuakbar, alhamdulillah. Doaku agar mereka sentiasa dibawah lidungan mu. Hanya kepadamu kami mampu berdoa. Hanya kepadamu, kami berharap. Engkau lindungilah mereka, doa kami akan sentiasa untuk mereka disana.
 
 
Alhamdulillah..Ya Allah tetaplah bersama mereka di sana..😢😢😢
 
 
 
 
Allahuakbar

teruskan berdoa buat rakyat Palestine

semoga Allah terus lindungi mereka semua
 
 
In reply to @fakhrifadzli
 
Me near to crying. Bayangkan diorang kat sana walaupun diancam masih berpusu² ke masjid sedangkan kita..... Dialu² kan ke masjid pon masih susah untuk melangkah pergi.
 
 
ya Allah, nk nangis 🥺😭 Allahuakbar Alhamdulillah 😭😭😭
 
nangis 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
 
In reply to @fakhrifadzli
 
I really hope this continues to be like this
 
Allahuakbar. Sebak tengok video ni
 
alhamdulillah ya allah 😭 keep praying for them !
 
gila gue lega bgt bacanya mau nangis
 
 
Allahuakbar Ya Rabb 😭😭😭
 
In reply to @fakhrifadzli
 
Allahuakbar, Allahuakbar!!!!!
 
In reply to @fakhrifadzli
 
 
 
Allahuakbar, i literally cry. Moga Allah lindung dan bantu rakyat Palestin dalam setiap perkara. Dan moga kemenangan berpihak kepada rakyat Palestin. Ameen.
#SavePalestine #AlAqsaMosque
#SaveSheikhJarrah #PrayForPalestine
 
In reply to @fakhrifadzli
Allahuakbar😭😭😭😭😭
 
In reply to @fakhrifadzli
Alhamdulillah ya allah 😭❤️
 
Alhamdulillah❤️🥰
 
Alhamdulilah akhirnya😭
 
😭😭😭💖💖💖
 
 
I'm having goosebumps. 🔥🔥
 
 
 
may allah protect them always
 
 
 
Dengan orang awam takdak senjata bukan main powerful. Kena dengan Al-Qasm teruih retreat. Yahudi dgn amarika ni elok buat kemaih dalam movie dah la
 
 
 
In reply to @fakhrifadzli
Allhamdulilah 😭😭
 
Apehal la israel ni pengecut sgt, serang org time solat, diorg fikir bijak ah tu attack time tu, lagi org nampak zionis ni kejam adela
 
Pembuli kena dilawan balik, kalau senyap sahaja diorg naik kepala, sebab tu kena ada keupayaan ketenteraan
 
In reply to @fakhrifadzli
alhamdulillah ya Allah 😭🤲🏼🇵🇸
 
 
 
 
finally, alhamdulillah 😭💜 keep praying for them !!
 
 
YA ALLAH ALHAMDULILLAH SYUKUR 😢🥺
 
 
 
Hamas gertak je terus lari ek tentera israel
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allahuakbar..Tentera Al-Qassam yang digeruni oleh Tentera Zionis~ bukan calang2 boleh join this briged~ May Allah protect all the people of Palestinian~ cuak gak ko kan Israel lahanat~ #SavePalestine #SaveSheikhJarrah pic.twitter.com/fhZmyY5Euz
 
Alhamdulillah Ya Allah 🥺
 
 
In reply to @fakhrifadzli
Allahuakbar😭😭😭
 
 
 
♥️♥️♥️
 
Tak boleh bayang. Macam mana nak survive dekat sana 😫 Kuat betul rakyat Palestin 💪🏻 Hidup di rampas dengan kejam. Semoga Allah balas segala berkati jalan Perjuanganmu 🙏🏻
 
In reply to @fakhrifadzli
alhamdulillah ya Allah
 
 
 
🤲🤲🤲🤲🤲
 
 
Ya Allah alhamdulillah 😭😭😭 sebak rasaa
 
 
 
In reply to @fakhrifadzli
alhamdulillah ya allah 😭😭😭😭😭😭😭
 
 
SubhanaAllah, Alhamdulillah, LailahaillalAllah, Allahuakbar
 
Alhamdulillah. This is a clear win. No 2 ways around that.
 
In reply to @fakhrifadzli
alhamdulillah ya Allah 🙏 lindungilah saudara² ku yg berada disana
 
 
penakut jugak israel ni
 
Over 48 replies and quotes not shown

Retweeters

27,798 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.